Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 05, 19:38)
Turiu įtarimą, kad vienas plyšo, nes, manau, ko neprasaugojo prezervatyvas, tą muilas turėjo dezinfekuoti...

doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(romaievamatilda @ 2012 02 05, 19:50)
Bet Jusu rasymo stilius ir minciu destymas kazkaip neatrodo 18 -metes.

Aha, o vienos nakties nuotykiai -niolikos esant irgi didelį brandumą rodo.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 02 16, 16:20)
drinks_cheers.gif
Kam isvis klausti nuomones, kai isikalta i galva vienintele tiesa, jog ale vaikas bus nelaimingas ir nuspresta darytis aborta g.gif

O jus paskaitykite dvieju protingu moteru Peliaucku Jadze ir ether dialogo, gal tuomet bus aiskiau. Mano galva, diskusija vercia mastyti, nes atsako i daugeli klausimu, tuo paciu nemazai ir sukelia.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 16:20)
O jus paskaitykite dvieju protingu moteru Peliaucku Jadze ir ether dialogo, gal tuomet bus aiskiau. Mano galva, diskusija vercia mastyti, nes atsako i daugeli klausimu, tuo paciu nemazai ir sukelia.

O kuom gi Leila neprotinga, ji turi savo nuomone, ir labai protingai ja issako. Kodel linkusi jus nuvertinti oponenta net kaip zmogu, nuolat prikisdama vieno ar kito zmogaus ta protini lygi? Kas jums dave teise taip lyginti, va Jadze ir ether jau protingos, o kitos mat ne? Nesu as nei pries Jadze nei pries ether, bet ar GRAZU sitaip nuolat pabrezti?
Esate moteris jau metuose, nebukite tokia netolerantiska, net iki absurdo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 16 vasario 2012 - 16:51
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 17:47)
O kuom gi Leila neprotinga, ji turi savo nuomone, ir labai protingai ja issako. Kodel linkusi jus nuvertinti oponenta net kaip zmogu, nuolat prikisdama vieno ar kito zmogaus ta protini lygi? Kas jums dave teise taip lyginti, va Jadze ir ether jau protingos, o kitos mat ne? Nesu as nei pries Jadze nei pries ether, bet ar GRAZU sitaip nuolat pabrezti?
Esate moteris jau metuose, nebukite tokia netolerantiska, net iki absurdo rolleyes.gif

O kur parasyta buvo poste, kad ji neprotinga?
Jusu manymu tik kvailiai privalo gilintis i protingu zmoniu dialoga?
Aplamai sunku suvokti, ka jus cia bandote man iteigti.
Jau nebegaliu garsiai pasidziaugti zmonemis, ju mastymu, kad man patinka oponeno mastymo seka, ne tik Jadzes.

Jums jau vaidenasi bandymas kazka zeminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 17:14
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 11:21)
Nežinau kaip čia bus, vienas Dievas žino, tikiuosi, kad nesigailėsiu, kad išmoksiu vėl šypsotis... Sėkmės  4u.gif

4u.gif Sekmes jums, laikykites.

Atsakyti
LadyBitch ar jau lanketes pas ginekologe?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:03)
O kur parasyta buvo poste, kad ji neprotinga?
Jusu manymu tik kvailiai privalo gilintis i protingu zmoniu dialoga?

Tiesiogiai neparasyta, bet ar ne per daznai jus vis apie ta prota. Jus manote, kad protingiausi tie, kurie yra baige pedagoginius, socialinius ar ten filosofinius mokslus, na kur zmogus daug skaito, daug kalba, igauna patirti reiksti imantriais zodziais mintis. Tikrai ne, pazistu, net keleta profesoriu, akiu chirurgu, neurochirirgu ,kurie net raso su klaidom, ir zinot ka jie sako, nebuvo kada mokytis tos rasybos, o ir kalbeti visai pamirsom, kai beveik kiekviena miela diena ant burnos raistis uzristas...O ju nepaprastai didelio proto deka, keliem simtam grazintas regejimas...

Cia taip as garsiai pamasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:13)
Tiesiogiai neparasyta, bet ar ne per daznai jus vis apie ta prota. Jus manote, kad protingiausi tie, kurie yra baige pedagoginius, socialinius ar ten filosofinius mokslus, na kur zmogus daug skaito, daug kalba, igauna patirti reiksti imantriais zodziais mintis. Tikrai ne, pazistu, net keleta profesoriu, akiu chirurgu, neurochirirgu ,kurie net raso su klaidom, ir zinot ka jie sako, nebuvo kada mokytis tos rasybos, o ir kalbeti visai pamirsom, kai beveik kiekviena miela diena ant burnos raistis uzristas...O ju nepaprastai didelio proto deka, keliem simtam grazintas regejimas...

Cia taip as garsiai pamasciau mirksiukas.gif

Ar jus pastebejot jog rasau su klaidomis? Todel jusu isvados, neva as taip galvoju, kaip cia pateikiat jus, yra sorry niekines.

Guste, gal nustokite man nurodineti, kaip privalau galvoti, net tai kas man privalo buti grazu/negrazu.
Man patinka Hektoras Berliozas ir ka dabar, tai privalau laikyti paslaptyje, tai kad jis man patinka ir as tame izvelgiu gorzi, harmonija, mane tai jaudina, kiti aplinkiniai pasidaro prastesni?
Jei as kam pasiulau atkreipti demesi i jo kurnius, as menkinu jo kaip melomano skoni? Ar atvirksciai, keldinu savo?

Nekelkite audros stiklineje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 vasario 2012 - 17:24
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 13:21)
Ačiū už dėmesį, ačiū už rūpestį, ačiū už kritiką, ačiū už viską. Neįtikėtina, kaip žmogus gali pasikeisti per tokį trumpą laiką ir kiek patirties įgauti. Sprendimas priimtas, operacija rytoj(aš net neturiu, kas mane palydėtų, važiuosiu vienui viena). Nežinau kaip čia bus, vienas Dievas žino, tikiuosi, kad nesigailėsiu, kad išmoksiu vėl šypsotis... Sėkmės  4u.gif

Na viskas kaip ir aisku.
Toks jusu pasirinkimas ir niekas jo nepakeis.
Reikai tiketis, kad nesigailesite, nors tuo abejoju.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 16 vasario 2012 - 17:21
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 16, 16:54)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aha, o vienos nakties nuotykiai -niolikos esant irgi didelį brandumą rodo.

O Jus kada prabudot? biggrin.gif Tik tiek replikuot radot ka biggrin.gif Jei labai smalsu, pradzioj tiesiog netikejau, kad cia raso 18 mete, nes buvo tema po temos apie abortus. Pamaniau, kad kazkas smaginasi.

O jei vienos nakties nuotykis ne-niolikmetes, tai cia jau brandziau? biggrin.gif
Atsakyti
Netolerancija ir nepagarba būtų, jei aš rašyčiau, kad Onutė, Katrė ir Marytė yra (...galima pačioms įsirašyti neigiamus apibūdinimus).
Jei aš sakau, kad Onutė, Katrė ir Marytė yra žavios, drąsios, gražios ir protingos, tai aš viso labo tik išreiškiu savo asmeninę simpatiją joms ir jų pažiūroms, ir visai nenumenkinu Birutės, Petrutės ir Janinos, kurių nepaminėjau.
Atsakyti
Ether, Leila, Liepa ir visos kitos. Sprendimas priimtas, diskusijos baigtos, tai kokio velnio reikia man pilt druską ant žaizdos? Nors vieną logišką argumentą??? Dėl to, kad nutylėt negalit, būtinai reikia įkišt savo trigrašį, patenkint ego? Ar čia "tipo" nuomones tik išsakot, kurios, beje, dabar yra visiškai nereikalingos ir dar, sakyčiau, nelaukiamos. O dėl tų aiškinimų ir mokymų(nu čia tai aš apšalus, net negaliu patikėt savo akimis) apie vienkartinius nuotykius, tai galiu pasakyt, kad reikėjo visą temą perskaityti, tada nereikėtų aiškinti, jog tai nebuvo vienkartinis nuotykis.
Atsakyti