QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:13)
Tiesiogiai neparasyta, bet ar ne per daznai jus vis apie ta prota. Jus manote, kad protingiausi tie, kurie yra baige pedagoginius, socialinius ar ten filosofinius mokslus, na kur zmogus daug skaito, daug kalba, igauna patirti reiksti imantriais zodziais mintis. Tikrai ne, pazistu, net keleta profesoriu, akiu chirurgu, neurochirirgu ,kurie net raso su klaidom, ir zinot ka jie sako, nebuvo kada mokytis tos rasybos, o ir kalbeti visai pamirsom, kai beveik kiekviena miela diena ant burnos raistis uzristas...O ju nepaprastai didelio proto deka, keliem simtam grazintas regejimas...
Cia taip as garsiai pamasciau
Ar jus pastebejot jog rasau su klaidomis? Todel jusu isvados, neva as taip galvoju, kaip cia pateikiat jus, yra sorry niekines.
Guste, gal nustokite man nurodineti, kaip privalau galvoti, net tai kas man privalo buti grazu/negrazu.
Man patinka Hektoras Berliozas ir ka dabar, tai privalau laikyti paslaptyje, tai kad jis man patinka ir as tame izvelgiu gorzi, harmonija, mane tai jaudina, kiti aplinkiniai pasidaro prastesni?
Jei as kam pasiulau atkreipti demesi i jo kurnius, as menkinu jo kaip melomano skoni? Ar atvirksciai, keldinu savo?
Nekelkite audros stiklineje.