QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:19)
Ar jus pastebejot jog as rasau su klaidomis? Todel jusu isvdos, neva as tip galvoju, kaip cia pateikiat jus, yra sorry niekines.
Guste, gal nustokite man nurodineti, kaip as privalau galvoti, net tai kas man privalo buti grazu/negrazu.
Man patinka Hektoras Berliozas ir ka dabar, as tai privlau laikyti paslaptyje, tai kad jis man painka ir as tame izvelgiu gorzi, harmonija kiti aplinkiniai pasidaro prastesni?
Jei as kam pasiulau atkreipti demesi i jo kurnius, as menkinu jo kaip melomano skoni?
Guste, gal nustokite man nurodineti, kaip as privalau galvoti, net tai kas man privalo buti grazu/negrazu.
Man patinka Hektoras Berliozas ir ka dabar, as tai privlau laikyti paslaptyje, tai kad jis man painka ir as tame izvelgiu gorzi, harmonija kiti aplinkiniai pasidaro prastesni?
Jei as kam pasiulau atkreipti demesi i jo kurnius, as menkinu jo kaip melomano skoni?
Saunu, nepatinka, kad jums nurodinejama, pagirtina, o ar ne laikas paciai nenurodineti kaip rasau as, ar kiti. Nepatinka grazu/negrazu, o is jusu tai ir ismokau, varge tu mano, koks keistas tas forume bendravimas