Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priimti sprendimą dėl aborto?

QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:19)
Ar jus pastebejot jog as rasau su klaidomis? Todel jusu isvdos, neva as tip galvoju, kaip cia pateikiat jus, yra sorry niekines.

Guste, gal nustokite man nurodineti, kaip as privalau galvoti, net tai kas man privalo buti grazu/negrazu.
Man patinka Hektoras Berliozas ir ka dabar, as tai privlau laikyti paslaptyje, tai kad jis man painka ir as tame izvelgiu gorzi, harmonija kiti aplinkiniai pasidaro prastesni?
Jei as kam pasiulau atkreipti demesi i jo kurnius, as menkinu jo kaip melomano skoni?

Saunu, nepatinka, kad jums nurodinejama, pagirtina, o ar ne laikas paciai nenurodineti kaip rasau as, ar kiti. Nepatinka grazu/negrazu, o is jusu tai ir ismokau, varge tu mano, koks keistas tas forume bendravimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyBitch @ 2012 02 16, 15:26)
Ether, Leila, Liepa ir visos kitos. Sprendimas priimtas, diskusijos baigtos, tai kokio velnio reikia man pilt druską ant žaizdos? Nors vieną logišką argumentą??? Dėl to, kad nutylėt negalit, būtinai reikia įkišt savo trigrašį, patenkint ego? Ar čia "tipo" nuomones tik išsakot, kurios, beje, dabar yra visiškai nereikalingos ir dar, sakyčiau, nelaukiamos. O dėl tų aiškinimų ir mokymų(nu čia tai aš apšalus, net negaliu patikėt savo akimis) apie vienkartinius nuotykius, tai galiu pasakyt, kad reikėjo visą temą perskaityti, tada nereikėtų aiškinti, jog tai nebuvo vienkartinis nuotykis.

Manau zmones jaucia malonuma pildami druska ant zaizdos... Kitaip nepaaiskinsi. Tuoj tema pasieks 50 psl skaiciu ir uzsidarys, ir gerai, nes ir po jusu zinutes kad nuomones nelaukiamos dar diskusija vyktu ir vyktu...
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:27)
Saunu, nepatinka, kad jums nurodinejama, pagirtina, o ar ne laikas paciai nenurodineti kaip rasau as, ar kiti. Nepatinka grazu/negrazu, o is jusu tai ir ismokau, varge tu mano, koks keistas tas forume bendravimas lotuliukas.gif

Mjo.
Man patinka kai mane moko, atsiprasau, protingi zmones. Esu pasiruosusi mokintis, krusti savo galvele. Va todel, skaitydama dialoga gaudziau kaifa, nesikisau su savo trigrasiu i dvieju protingu zmoniu diskusija. Kaip minejau, tai dave peno mano galvai. Man negeda tai pripazinti, jog daug ko dar nezinau, kad gal ir zinau, bet neziurejau i si klausima butent tokiu kampu, kaip pateike abi dalyves.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2012 02 16, 17:25)
Netolerancija ir nepagarba būtų, jei aš rašyčiau, kad Onutė, Katrė ir Marytė yra (...galima pačioms įsirašyti neigiamus apibūdinimus).
Jei aš sakau, kad Onutė, Katrė ir Marytė yra žavios, drąsios, gražios ir protingos, tai aš viso labo tik išreiškiu savo asmeninę simpatiją joms ir jų pažiūroms, ir visai nenumenkinu Birutės, Petrutės ir Janinos, kurių nepaminėjau.

Viska as suprantu, viskas tvarkoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:32)
Mjo.
Man patinka kai mane moko, atsiprasau, protingi zmones. Esu pasiruosusi mokintis, krusti savo galvele. Va todel, skaitydama dialoga gaudziau kaifa, nesikisau su savo trigrasiu i dvieju protingu zmoniu diskusija. Kaip minejau, tai dave peno mano galvai. Man negeda tai pripazinti, jog daug ko dar nezinau, kad gal ir zinau, bet neziurejau i si klausima butent tokiu kampu, kaip pateike abi dalyves.

Niu va, ir vel jus apie prota lotuliukas.gif
Moonte yra protinga, vietoj balionelio dabar gausit medali first.gif
Mokykites, mokykites, saunuole, pagirtina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:37)
Niu va, ir vel jus apie prota lotuliukas.gif
Moonte yra protinga, vietoj balionelio dabar gausit medali first.gif
Mokykites, mokykites, saunuole, pagirtina thumbup.gif

Cia jau mano prioritetas. Jusm prioritetas medalis, man zmoniu protas. Tik keista, kad bandoma kelti bangas stiklinjeje.
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 16, 17:32)
Manau zmones jaucia malonuma pildami druska ant zaizdos... Kitaip nepaaiskinsi. Tuoj tema pasieks 50 psl skaiciu ir uzsidarys, ir gerai, nes ir po jusu zinutes kad nuomones nelaukiamos dar diskusija vyktu ir vyktu...

drinks_cheers.gif Tikrai ziauru, bet diskusija jau nuveso, nebera autorei manau tokia skaudi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 02 16, 17:38)
Cia jau mano prioritetas. Jusm prioritetas medalis, man zmoniu protas. Tik keista, kad bandoma kelti bangas stiklinjeje.

Moonte protingas zmogus yra protingas, jis tuo nesididziuoja, nes yra protingas, ir neraso, kad megsta bendrauti tik su protingais, negrazu taip. Be proto, dar yra zmogiskumas, nuosirdumas, svelnumas, supratingumas ir beabejo ismintingumas.
Kam stiklineje, o kam iki keliu, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:38)
drinks_cheers.gif Tikrai ziauru, bet diskusija jau nuveso, nebera autorei manau tokia skaudi rolleyes.gif

Manau, kad dar skaudi. Ir dar bus nemažą laiką skaudi.
Kol kas ji dar yra čia, skaudulio epicentre. Ne abejonių, o skaudulio.
Yra dalykų, kuriems reikalingas laikas.
Atsakyti
LadyBitch, temą galėjai pati senai ištrinti ir neieškok skriaudėjų ar kaltų savo situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:43)
Moonte protingas zmogus yra protingas, jis tuo nesididziuoja, nes yra protingas, ir neraso, kad megsta bendrauti tik su protingais, negrazu taip. Be proto, dar yra zmogiskumas, nuosirdumas, svelnumas, supratingumas ir beabejo ismintingumas.
Kam stiklineje, o kam iki keliu, mirksiukas.gif

Aciu, uz lekcija. Ne ka mazense vertybe ir nuovoka, gebejimas suvokti teksta. Tuomet nebus kliedesiu.
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 16, 18:43)

Prieš rytdienos įvykį, viskas kas čia rašoma yra tik gėlytės... Nes jei skaudu ir gaila, tai gal ne tokia baigtis turėtų būti... O jei sprendimas tvirtas, tai jokie žodžiai neskaudina, neerzina ir pan.

Gero temos pabaigimo visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 vasario 2012 - 17:49
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 18:44)
LadyBitch, temą galėjai pati senai ištrinti

Gal jūs darsyk perskaitykite temą. Autorė aiškiai parašė, ką ji mano apie temos ištrynimą.

ir neieškok skriaudėjų ar kaltų savo situacijoje.

Ji nieko neieško. Tik prašo pasilaikyti neigiamus vertinimus sau.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 02 16, 18:44)
LadyBitch, temą galėjai pati senai ištrinti ir neieškok skriaudėjų ar kaltų savo situacijoje.

O kam ja trinti? Jei ji nori ja palikti. Is kitos puses, jei jus turite teise pasakyti jai, ka galvojate, ji analogiskai turi teise pasakyti jums ka masto apie jusu postus.
Atsakyti