Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

As maciau meduza gruodzio menesio orchidejininku susirinkime. Tai idomiai atrodo, bet tie ziedai nera labai dideli ir zydi nelabai ilgai smile.gif Bet ir as jos noreciau kada nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 10, 01:03)
Mano buvo panasaus dydzio, bet maniau, kad tai dar nera FS.
Akyse man stovi sis vaizdas:

janudi, ka tu pirkai?

vau, kaip graziai zydes ta meduzele bigsmile.gif

As uzsisakiau viena geliuka - Sedirea japonica wub.gif Tik mano bus be ziedstiebio, teks metus jauciu laukti kol isleis nauja ziedstiebi, jei gerai auginsiu smile.gif
Atsakyti
Tina, dabartinis tikrai geriau atrodo, o dėl FS- gali būti, kad tai tiesa mirksiukas.gif pradedam laukt žiedų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 10 vasario 2012 - 08:12
Antru kartu užsisakiau:
Dendrobium victoriae reginae;
Dendrobium thyrsiflorum;
Aerangis rhodostricta;
Atsakyti
Nu ir graziu augalu prisisaket wub.gif kad tik augtu ir zydetu, fantastiskai nuostabu.

QUOTE(rrine @ 2012 02 10, 08:11)
Tina, dabartinis tikrai geriau atrodo, o dėl FS- gali būti, kad tai tiesa mirksiukas.gif pradedam laukt žiedų 4u.gif

Truputi paguodei mane, nes nerealiai sazine grauzia, kai taip nutinka. Kita vertus ne tiek daug tu praradimu ir buve (pfu pfu pfu), tai gal nesu pati blogiausia augintoja. blush2.gif

Dabar reik eit studijuot Physan instrukcijas. Kazin ar jis pagelbeja nuo ligos, kai raitosi orchidejos lapai ir ant issaugusio ziedstiebio niekaip neissivysto ziedai g.gif
Atsakyti
O aš vakar mačiau pirkti "Vandenyje augančią orchidėją" blink.gif Mini faLenopsis įkištas į vazą su vandeniu, šaknys plikos (žalios, nesupuvę), vandens pripilta iki skrotelė kur prasideda. Ir kaina 89lt. umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 10 vasario 2012 - 13:58
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 10, 13:57)
O aš vakar mačiau pirkti Vandenyje augančią orchidėją  blink.gif  Mini faLenopsis įkištas į vazą su vandeniu, šaknys plikos (žalios, nesupuvę), vandens pripilta iki skrotelė kur prasideda. Ir kaina 89lt.  umn.gif

aha.. mačiau aš tokius, jau nukainuotus..
Atsakyti
Kankina tuos augalus, net graudu žiūrėt... Nebūna, juk, joookių VANDENYJE AUGANČIŲ ORCHIDĖJŲ.
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 10, 14:42)
Kankina tuos augalus, net graudu žiūrėt... Nebūna, juk, joookių VANDENYJE AUGANČIŲ ORCHIDĖJŲ.

ir dar kaina kokia blink.gif
Atsakyti
aš dar prizmoje mačiau vandeny tilandsijas "įsodintas" doh.gif
Atsakyti
na, negaliu nesidziaugti, man parase, kad mano sedirea japonica bus su ziedstiebiu vis tik, gal uzaugo per pora dieneliu lotuliukas.gif thumbup.gif
negaliu sulaukti rytdienos bigsmile.gif
Dar uzsisakiau Phalaenopsis hieroglyphica, nors labai norejau Encyclia vittelina, bet suzinojusi, kad jaunas augaliukas ir zydejimo teks laukti 1-2metus, atsisakiau.
Atsakyti
Aš irgi sužinojau, kad mano:
Aerangis rhodostricta bus su žiedstiebiu..... thumbup.gif
Atsakyti