Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

4u.gif

nors cia ne prieziuros tema, bet gal vienu sakiniu galit pasakyt i kokia zeme persodinot ax.gif Turiu ir as toki lavoniuka, kadangi zydi, tai niekur nepersodinejau, bet kai nuzydes butinai reik persodint nes taip pat pora ugliu leidzia..

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 10, 17:55)
Šiandien Ermitaže dar vieną "lavoniuką" išgelbėjau - ludisia už keturis litus pagriebiau. Nei reikėjo, nei ką, bet galvoju vis tiek orchidėja, kaip tik apytamsį kamputį jai turiu, tai tegul gyvena, ypač kaip kelis naujus ūgliukus leidžia ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 10 vasario 2012 - 23:43
QUOTE(veidax @ 2012 02 11, 00:43)
nors cia ne prieziuros tema, bet gal vienu sakiniu galit pasakyt i kokia zeme persodinot  ax.gif  Turiu ir as toki lavoniuka, kadangi zydi, tai niekur nepersodinejau, bet kai nuzydes butinai reik persodint nes taip pat pora ugliu leidzia..

su ja per daug nesicackinau - kadangi neturėjau orchidėjų substrato su durpe, tai tiesiog pamaišiau komposto žemę su sanpauliju žeme ir smulkios frakcijos pušies žieve ax.gif Gavosi toks "lengvas" mišinukas , tai nusprendžiau, kad tiks cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, senai skaitau šią temą,visokių grožių prisižiūriu thumbup.gif pagalvojau, kad reikia ir man pasirodyti savo orchidėjas. Kadangi turiu jų begalę, tai prieš metus laiko sugalvojau septynias orchidėjas pasodinti į vieną didelį stiklinį vazoną. Ir visai nesenai beveik visos sukrovė žiedus ir namus papuošė gražiausiom spalvom smile.gif

user posted image
gif image hosting
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo columbija: 11 vasario 2012 - 11:00
QUOTE(columbija @ 2012 02 11, 10:35)

Kaip fainiai atrodo wub.gif
Atsakyti
columbia, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2012 02 11, 10:35)
Kadangi turiu jų begalę, tai prieš metus laiko sugalvojau septynias orchidėjas pasodinti į vieną didelį stiklinį vazoną

o kaip jus jas laistot? mastau.gif
Atsakyti
Dar turiu vieną gražiai pražydusią baltutėlę

user posted image
image upload

Viena žydinti miniukė

user posted image
image host

O šią pirkau jau beveik mirštančią ir štai atsidėkodama jau sukrovė žiedus wub.gif

user posted image
png image hosting
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 02 11, 13:01)

Tiesiog i apačią esu pripylus drenažo mažų akmenukų perlieju kartas nuo karto su trąšomis, o šiaip beveik kiekvieną dieną purškiu vandeniu. Kadangi indas stiklinis tai viskas puikiai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 02 11, 12:01)

man irgi idomu pasidare g.gif
Atsakyti
Aciu, reiks bandyti kazka burti. ax.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 02 11, 00:10)
su ja per daug nesicackinau - kadangi neturėjau orchidėjų substrato su durpe, tai tiesiog pamaišiau komposto žemę su sanpauliju žeme ir smulkios frakcijos pušies žieve ax.gif Gavosi toks "lengvas" mišinukas , tai nusprendžiau, kad tiks  cool.gif

Atsakyti
Na as jau pasiemiau savo grozybes wub.gif dar prie orchidariumu pasiseiliojau, ech ...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 11, 15:50)
Na as jau pasiemiau savo grozybes  wub.gif dar prie orchidariumu pasiseiliojau, ech ...

ir tik tiek emocijų? g.gif prašom plačiau... aš susilaikiau nuo apsilankymo savam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 11, 15:50)
Na as jau pasiemiau savo grozybes  wub.gif dar prie orchidariumu pasiseiliojau, ech ...

na na ,prašom pasirodyti,nesididžiuoti smile.gif

Aš rytoj važiuosiu pasiimt savosios,laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti