Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

tai vadinasi temelė pasipuoš naujais žiedais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 10, 17:21)
na, negaliu nesidziaugti, man parase, kad mano sedirea japonica bus su ziedstiebiu vis tik, gal uzaugo per pora dieneliu lotuliukas.gif  thumbup.gif
negaliu sulaukti rytdienos bigsmile.gif
Dar uzsisakiau Phalaenopsis hieroglyphica, nors labai norejau Encyclia vittelina, bet suzinojusi, kad jaunas augaliukas ir zydejimo teks laukti 1-2metus, atsisakiau.

O iš kur sakeisi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 10, 18:17)
O iš kur sakeisi?  smile.gif

orchidejos.lt
Atsakyti
Šiandien Ermitaže dar vieną "lavoniuką" išgelbėjau - ludisia už keturis litus pagriebiau. Nei reikėjo, nei ką, bet galvoju vis tiek orchidėja, kaip tik apytamsį kamputį jai turiu, tai tegul gyvena, ypač kaip kelis naujus ūgliukus leidžia ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 10, 19:55)
Šiandien Ermitaže dar vieną "lavoniuką" išgelbėjau

nu labai įtartinai gyvas tas tavo ''lavoniukas'' biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mumrikas,2012 02 10, 18:55]
Šiandien Ermitaže dar vieną "lavoniuką" išgelbėjau - ludisia už keturis litus pagriebiau. Nei reikėjo, nei ką, bet galvoju vis tiek orchidėja, kaip tik apytamsį kamputį jai turiu, tai tegul gyvena, ypač kaip kelis naujus ūgliukus leidžia ax.gif

labai dailutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien Ermitaže dar vieną "lavoniuką" išgelbėjau - ludisia už keturis litus pagriebiau. Nei reikėjo, nei ką, bet galvoju vis tiek orchidėja

Pas mane lygiai taip pat prieš porą mėnesių liudisija atsirado biggrin.gif
tai vadinasi orchidligė doh.gif
ir išvis kol čia neįlindai informacijos beieškodama ir visokių grožių nepamačiau, auginau sau kelis falenopsius ir vargo nemačiau.. o dabar jau reiktų susiskaičiuoti kiek įvairių orchidėjų per pastarąjį pusmetį atsirado.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaidrek96, baltai pavydziu tau aerangio busimu ziedeliu wub.gif kazin kiek man savuju teks laukti g.gif
Atsakyti
[quote=Uranija5,2012 02 10, 19:35]

ir išvis kol čia neįlindai informacijos beieškodama ir visokių grožių nepamačiau, auginau sau kelis falenopsius ir vargo nemačiau.. o dabar jau reiktų susiskaičiuoti kiek įvairių orchidėjų per pastarąjį pusmetį atsirado.. lotuliukas.gif
[/quote]

pas mane analogiska situacija, prie temos pavadinimo reikia uzdeti ispejima "Pavojinga" blink.gif
Atsakyti
Skaidrek96, janudi, laukiam jūsų augaliukų fotosesijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 10, 21:48)
Skaidrek96, janudi, laukiam jūsų augaliukų fotosesijos  mirksiukas.gif

Butinai, rytoj bandysiu atrasti laiko, jeigu ne, tai sekmadieni 4u.gif
Atsakyti
http://www.savascent...-dienos-akcija/
Atsakyti