QUOTE(rrine @ 2012 02 11, 14:51)
ir tik tiek emocijų?

prašom plačiau... aš susilaikiau nuo apsilankymo savam
QUOTE(eliss @ 2012 02 11, 15:02)
na na ,prašom pasirodyti,nesididžiuoti
Neparasiau anksciau, nes vaziavau i klinikas ligonio lankyt. O Savam tai truputi snektelejau su Skaiste (berods toks jos vardas?), klausiau pas kuri fermeri zada vaziuot, tai minejo atsirinke Schwerter. Man ju augalai irgi patinka, ir sikart is jo tiktais emiau. Gaila nemaciau tu trasu, buciau nusipirkus, bet jei atsiras PC, tai ne beda. Imeskit ju foto, kad zinot ko ieskot ateity. Geliuku maciau graziu, bet nesigundziau, nes ir taip daug isleidau. Tiesa sakant su vyru buvau, tai buvau gavus lygiai puse minutes apsizvalgyt

Tai vat tokie ir ispudziai.
Na o dabar augaliukai. Bellina pasodintas kiminuose, manau teks persodint, nes as nemoku kiminuose augint. Meri, i koki substrata saviski perkelei ar palikai kiminuose? Kadangi bellinos prie lepesniu, tai dziaugiuos isigijus suaugusi augala
[attachmentid=219660]
B.medusae islipus is savo keistojo substrato, bulvikes kelia nerima, bet dar nepanikuoju. Sake jis pasodintas kiminuose, o ant virsaus uzpilta skaldele, kad zoles nedigtu. Na zodziu kadangi manasis ne fermoj augs ir zoliu nebus, bandysiu pasiulyt jam smulkios zieves, o virsu dengsiu kiminais. Nelabai pazistu bulbophylum saknis, bet tos kur matos - kazin ar gyvos?

Tarkit zodi speces.
[attachmentid=219661]