Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Vau, Orfeja, nieko sau!!! Cia vanda?
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 15, 16:25)
Mane vyras irgi nustebino:

nuostabiau nei nuostabu wub.gif
Atsakyti
janudi, mumrikai, ačiū 4u.gif
Taip vanda čia. Pirmoji pas mane. Pati nebūčiau pirkusi, nes bijojau, kad dar nemokėsiu prižiūrėt. Kiek teko skaityt, jas sunkiau augint nei falenopsius ax.gif
Beje, šiandien gal jau gausiu gėlytes iš orchidejos.lt. Jie važiuoja į Rygą ir prasuks pro Panevėžį, bet vėlai vakare ir nežino ar suspės. Jei ne, tai grįžtant šeštadieny.
Dar noriu pasidžiaugti[I]: mano Catėja intermedia leidžia naują ūgliuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 15, 19:25)
Beje, šiandien gal jau gausiu gėlytes iš orchidejos.lt.

O kokias esi užsisakius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 15, 16:25)
Laura81r, Sandrita, janudi, emma, evers, tviga, Tina, [i] nuostabūs meilės žiedai  4u.gif
Mane vyras irgi nustebino:

ech....ką jau lygint su mūsų biggrin.gif vanda dieviška....kad mano sumastytų tokią nupirkt biggrin.gif Šiandien pavėluotas gėliukas(dešinėj) smile.gif
abu kartu smile.gif
user posted image
visų kitų irgi gėlytės wub.gif wub.gif Tina-svarbu su meile,nesvarbi net spalva smile.gif
Atsakyti
Vanda is tiesu grazuole wub.gif manasis sake - maciau vandas, bet kaina 95 blink.gif jauciu butu pirkes, jei butu kaina normalesne. Jis vakar pasirodo Karmelitoj ganesi.
Atsakyti

QUOTE(Tina* @ 2012 02 15, 15:59)

dailus wub.gif su baltu liezuveliu
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 15, 20:44)
ech....ką jau lygint su mūsų biggrin.gif vanda dieviška....kad mano sumastytų tokią nupirkt biggrin.gif Šiandien pavėluotas gėliukas(dešinėj) smile.gif
abu kartu smile.gif
user posted image
visų kitų irgi gėlytės  wub.gif  wub.gif Tina-svarbu su meile,nesvarbi net spalva smile.gif

4u.gif ieskau butent tokios margutes(kad geltonam fone butu).isduokit paslapti kur pirkote? ax.gif
Mumrikas,man rodos panasia turi rolleyes.gif
o svajonese melynoji vanda,bet dar zalia as jom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 15 vasario 2012 - 20:49
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 15, 20:26)
dailus  wub.gif su baltu liezuveliu

Kokia tu pastabi thumbup.gif as buvau neivertinus to jo bruozo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 14, 20:03)
Maximoj buvo užvežta nemažai biggrin.gif pas jus gal irgi wink.gif

4u.gif kokioj maximoj ir kokiam mieste? Kane hyperi tik demetas baltam fone maciau ir tai tik pora su neaiskios bukles saknim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 15, 21:48)
4u.gif ieskau butent tokios margutes(kad geltonam fone butu).isduokit paslapti kur pirkote? ax.gif

Labai bijau sumeluoti, bet buvau šiandien PC SAVAS ir mačiau ten orchidėją man rodos tokią, kokios Jūs norit (margos geltonam fone). Tikrai negarantuoju, bet buvau sustojus pažiūrėti, man ji buvo labai graži, bet gan tolokai stovėjo, tai gal netyčia ten žalia, o ne geltona, nes turiu su akim problemų, neprimatau ax.gif Bet čia ne pačioj RIMI o ten yra toks gėlių kampelis netoli daiktų laikymo dėžučių.
Atsakyti
Marga(geltonai-bordo) Marijampolės Maxima-didžioji smile.gif 4u.gif Buvo tikrai ne viena,padėklas tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 15 vasario 2012 - 21:53