Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Inga*** @ 2012 02 15, 22:40)
Labai bijau sumeluoti, bet buvau šiandien PC SAVAS ir mačiau ten orchidėją man rodos tokią, kokios Jūs norit (margos geltonam fone). Tikrai negarantuoju, bet buvau sustojus pažiūrėti, man ji buvo labai graži, bet gan tolokai stovėjo, tai gal netyčia ten žalia, o ne geltona, nes turiu su akim problemų, neprimatau  ax.gif Bet čia ne pačioj RIMI o ten yra toks gėlių kampelis netoli daiktų laikymo dėžučių.

4u.gif aciu,zinau ta skyreli,nepigios ten orchidejos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 15, 22:53)

Taip taip, aš ten vis praeinu, pasižiūriu.. ir nueinu blush2.gif Na bet ten būna gražių. O būna gi žmonių, kad kaina nėra svarbus rodiklis, tai aš tiesiog informavau, kad yra tai, ko jūs norit rolleyes.gif
Atsakyti

logiškai mąstant vis tiek tos orchidėjos kažkada peržydės ir turės jas kur nors dėt. Aišku parduotuvės politika gali būt tokia, kad išveža jas ar išmeta, kad kainų nenumušinėt, bet gali būt, kad ir nukainuoja. deja tas nukainavimas dažniausiai vyksta etapais, pamažu mažinant kainą ir gražesnes vis tiek išperka. Bet būna ir stebuklų - aš gi savo žydinčią nusipirkau už 10lt ir kokią nusipirkau, tokia sėkmingai žydi ir toliau, nors namo vežiau prie minus dvidešimt doh.gif

Tiesiog ji kažkada kainavo 60lt, kam ji buvo įdomi tą kainą paklausė, sužinojo, kad daug ir nė netoptelėjo galvon, kad po kiek laiko taip ji nupiginta (na nupiginta buvo iki 19lt, bet zirziau, kad likę du žiedai tuoj tuoj nukris ir nukainavo dar). O aš "ant durniaus" paklausiau ir pasirodo, kad kaina smarkiai kritusi thumbup.gif

tai jei jums parduotuvė su tomis gėlėmis kur pakeliui, tai kartas nuo karto pasidomėkit mirksiukas.gif
Atsakyti

tas skyrelis ima gėles iš Tik gėlių ir užsimeta nemažą antkainį, todėl vertėtų ir minėtoje gėlių bazėje apsilankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 16, 00:47)
logiškai mąstant vis tiek tos orchidėjos kažkada peržydės ir turės jas kur nors dėt. Aišku parduotuvės politika gali būt tokia, kad išveža jas ar išmeta, kad kainų nenumušinėt, bet gali būt, kad ir nukainuoja. deja tas nukainavimas dažniausiai vyksta etapais, pamažu mažinant kainą ir gražesnes vis tiek išperka. Bet būna ir stebuklų - aš gi savo žydinčią nusipirkau už 10lt ir kokią nusipirkau, tokia sėkmingai žydi ir toliau, nors namo vežiau prie minus dvidešimt doh.gif

Tiesiog ji kažkada kainavo 60lt, kam ji buvo įdomi tą kainą paklausė, sužinojo, kad daug ir nė netoptelėjo galvon, kad po kiek laiko taip ji nupiginta (na nupiginta buvo iki 19lt, bet zirziau, kad likę du žiedai tuoj tuoj nukris ir nukainavo dar). O aš "ant durniaus" paklausiau ir pasirodo, kad kaina smarkiai kritusi thumbup.gif

tai jei jums parduotuvė su tomis gėlėmis kur pakeliui, tai kartas nuo karto pasidomėkit mirksiukas.gif

Ale čia gera mintis 4u.gif Vis pasižiūriu parduotuvėse tų nukainotų gėlių, bet apie tokius gėlių kampelius net nepagalvojau unsure.gif O juk iš tiesų, pas juos gėlės irgi nežydi amžinai. O ant Valentino dienos tikrai mačiau buvo užvežta nemažai ir tų vazoninių, bet nelabai jų ten išpirkta, tai galbūt kada sulaukt bus galima ir pigesnių kainų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 15, 20:14)
O kokias esi užsisakius ax.gif

• Oncidium Twinkle "Chian-Tzy Delight"
user posted image
• Phalaenopsis Penang Queen Broter
user posted image
• Phalaenopsis Sogo Black
user posted image
• Sedirea japonica
user posted image

Bet deja, vakar nebespejo uzvezti, tai laukiu nesulaukiu sestadienio cool.gif
Atsakyti
aš irgi nesusilaikiau, užsisakiau Sedirea japonica ir falenopsį manii, o manii black, kol galvojau, latviai nupirko.
Lyg ir žadėjo sekmadienį į Kauną užsukt, jei nespėtų iki pirmos valandos, tai seminaran užveš ax.gif
Jei kas dar ko norite, galite sakytis, tuo pačiu būtų.
Atsakyti
user posted image
Увеличить
gal kas lankysis tuo metu Varšavoje, aplankytų parodą 4u.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz patarimus,beieskodama margutes,kita nusipirkau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 16 vasario 2012 - 14:59
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 16, 15:56)
4u.gif aciu uz patarimus,beieskodama margutes,kita nusipirkau blush2.gif

Ir šita graži labai 4u.gif Kur pirkot, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Vakar raibuolė atrodė taip:
user posted image

Šiandien beveik jau išsiskleidus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga*** @ 2012 02 16, 17:21)
Ir šita graži labai  4u.gif  Kur pirkot, jei ne paslaptis? smile.gif

4u.gif aciu,ilgai rinkausi,bet vyrui si patiko,tai paemiau sia.Hyper maximoj,nors buvau sau davus zodi is ten nepirkt doh.gif bet pamaciau akcija ir gal valanda knisausi,kol issirinkau,griizusi,nuploviau saknis ir persodinau i kita substrata.gal nenunyks,nes siaip saknys neblogos.buvo labai graziu orchideju,baltu violet taskeliais,bet...visu nenupirksi.beje akcija turbut pratesta,nes kataloge rase,kad tik 14 d orchidejos po 17 lt bus,o as vakar pirkau,bet kaina nepasikeitus,akcijine g.gif
Atsakyti