merginos,turiu klausima
siandien nusipirkau miniuka ir netyciau nulauziau virsune su ziedeliais,bet ne iki galo,nes jinai laikosi. ka manote jau viskas?ar su lipnia juosta jei uzklijuosiu gl prigys?suprantu,kad kvailai cia parasiau,bet taip gaila,negaliu
QUOTE(MeLady @ 2012 02 16, 18:15)
merginos,turiu klausima
siandien nusipirkau miniuka ir netyciau nulauziau virsune su ziedeliais,bet ne iki galo,nes jinai laikosi. ka manote jau viskas?ar su lipnia juosta jei uzklijuosiu gl prigys?suprantu,kad kvailai cia parasiau,bet taip gaila,negaliu
greičiausiai nieko nepavyks, bet jei labai gaila ir labai norisi tai žinoma,kad mėginkite
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 16, 15:56)
rrrrrrr

QUOTE(MeLady @ 2012 02 16, 18:15)
merginos,turiu klausima

Orfeja, liepa27, eliss, labai labai gražūs žiedeliai
o raibuoliukė kokia šauni

QUOTE(Orfeja @ 2012 02 16, 10:12)
Šaunūs pirkiniai

QUOTE(liepa27 @ 2012 02 16, 14:56)
Labai daili

QUOTE(eliss @ 2012 02 16, 16:45)
Tikra gražuolė,parodyk ir pilnai prasiskleidusią

oi koks grazuolis

eliss, nerealu
o aš noriu paklaust, kaip Jūsų vyrai reaguoja, kai tempiat gėles namo?
Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo... Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm?
Jis man padovanojo per Valentiną, o man dar maža ir maža....
Jaučiu kaip koks akmuo ant širdies užkrito.

Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo... Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm?

Jis man padovanojo per Valentiną, o man dar maža ir maža....
Jaučiu kaip koks akmuo ant širdies užkrito.
eliss, suuuuuuuuuuuuuuuper
Aš prie saviškės budžiu budžiu, o ji taaaip lėtai, taaaaip tingiai skleidžiasi
Iš kitos pusės ir smagu - bus daug "saldesnis" rezultatas kai tiek išlaukta
maniškis tai jau su humoru - o kas jam belieka
Esu pasakiusi, kad tai vienas didžiausių mano hobių (kai pirmasis yra kelionės, tai gėlytės lyginant labai jau nekaltai atrodo
) ir vyras turi būt laimingas, kai žmona patenkinta - tada visai šeimai gera ir ramu
Ir žinok padeda - kai giruosi nauju "lobiu", jis bent jau atrodo nuoširdžiai gėrisi

Aš prie saviškės budžiu budžiu, o ji taaaip lėtai, taaaaip tingiai skleidžiasi

QUOTE(Orfeja @ 2012 02 17, 16:24)
maniškis tai jau su humoru - o kas jam belieka

QUOTE(Orfeja @ 2012 02 17, 15:24)
Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo...
Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm?
Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo...
Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm?

praeis

ir tai praeis

maniškis irgi labai priešinosi, ir pykčių net buvo, nes jam nepatinka, kai namie per daug gėlių, bet su laiku prisitrynė prie jų

Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 17, 15:33)
vyras turi būt laimingas, kai žmona patenkinta - tada visai šeimai gera ir ramu

Mano vyras tai netgi skatina
As ju nebeperku, esu pasakiusi, kad jau nera kur ju det, nes pas mus namas be palangiu. O tas ir sako ' tai jeigu nori, galim kelias lentynas pakabint "