Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

merginos,turiu klausima
siandien nusipirkau miniuka ir netyciau nulauziau virsune su ziedeliais,bet ne iki galo,nes jinai laikosi. ka manote jau viskas?ar su lipnia juosta jei uzklijuosiu gl prigys?suprantu,kad kvailai cia parasiau,bet taip gaila,negaliu
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 02 16, 18:15)
merginos,turiu klausima
siandien nusipirkau miniuka ir netyciau nulauziau virsune su ziedeliais,bet ne iki galo,nes jinai laikosi. ka manote jau viskas?ar su lipnia juosta jei uzklijuosiu gl prigys?suprantu,kad kvailai cia parasiau,bet taip gaila,negaliu

greičiausiai nieko nepavyks, bet jei labai gaila ir labai norisi tai žinoma,kad mėginkite
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 16, 15:56)

rrrrrrr wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 02 16, 18:15)
merginos,turiu klausima

4u.gif nulauzkite ir pamerkite i vazele,gan ilgai prasilaiko vandenyje,net gi tik zieda esu i zvakide pamerkusi,tai turbut beveik savaite nenuvyto.o su lipnia juosta vargu ar isgelbesite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 16 vasario 2012 - 17:53
Orfeja, liepa27, eliss, labai labai gražūs žiedeliai wub.gif o raibuoliukė kokia šauni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 16, 10:12)
Bet deja, vakar nebespejo uzvezti, tai laukiu nesulaukiu sestadienio  cool.gif

Šaunūs pirkiniai 4u.gif

QUOTE(liepa27 @ 2012 02 16, 14:56)
4u.gif aciu uz patarimus,beieskodama margutes,kita nusipirkau blush2.gif
[

Labai daili thumbup.gif

QUOTE(eliss @ 2012 02 16, 16:45)
Vakar raibuolė atrodė taip:
Šiandien beveik jau išsiskleidus smile.gif

Tikra gražuolė,parodyk ir pilnai prasiskleidusią blush2.gif
Atsakyti
4u.gif nesitikejau,kad bus tiek pagyru mano gelytei.na,ji ne is tu,kur nedvejodamas griebtum,bet gal idomesne,retesne tarp maximon uzvezamu falenopsiu.pradejo skleist nauja zieda,tai gal sikart nenusivilsiu gelyte is maximos rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
oi koks grazuolis wub.gif
Atsakyti
eliss, nerealu wub.gif
o aš noriu paklaust, kaip Jūsų vyrai reaguoja, kai tempiat gėles namo?
Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo... Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm? blink.gif unsure.gif
Jis man padovanojo per Valentiną, o man dar maža ir maža....
Jaučiu kaip koks akmuo ant širdies užkrito.
Atsakyti
eliss, suuuuuuuuuuuuuuuper wub.gif

Aš prie saviškės budžiu budžiu, o ji taaaip lėtai, taaaaip tingiai skleidžiasi doh.gif Iš kitos pusės ir smagu - bus daug "saldesnis" rezultatas kai tiek išlaukta biggrin.gif

QUOTE(Orfeja @ 2012 02 17, 16:24)

maniškis tai jau su humoru - o kas jam belieka lotuliukas.gif Esu pasakiusi, kad tai vienas didžiausių mano hobių (kai pirmasis yra kelionės, tai gėlytės lyginant labai jau nekaltai atrodo biggrin.gif ) ir vyras turi būt laimingas, kai žmona patenkinta - tada visai šeimai gera ir ramu biggrin.gif Ir žinok padeda - kai giruosi nauju "lobiu", jis bent jau atrodo nuoširdžiai gėrisi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 02 17, 15:24)
Savajam šiandien, kai pasakiau, kad atveš iš Orchidejos.lt , tai nelabai patenkintas buvo...

Tai taip negera pasidarė... Galvoju, gal per daug aš čia įsivažiavau su tom gėlėm?  blink.gif  unsure.gif

praeis irnesakyk.gif

ir tai praeis laugh.gif

maniškis irgi labai priešinosi, ir pykčių net buvo, nes jam nepatinka, kai namie per daug gėlių, bet su laiku prisitrynė prie jų smile.gif dabar jei kokių žuvyčių užsimanau ar ką nors kolekcionuoti, tai atsako - mes auginam orchidėjas umn.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 02 17, 15:33)
vyras turi būt laimingas, kai žmona patenkinta - tada visai šeimai gera ir ramu biggrin.gif

drinks_cheers.gif MB tą suprato smile.gif
Atsakyti
Mano vyras tai netgi skatina bigsmile.gif As ju nebeperku, esu pasakiusi, kad jau nera kur ju det, nes pas mus namas be palangiu. O tas ir sako ' tai jeigu nori, galim kelias lentynas pakabint " doh.gif
Atsakyti