Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(renachiuke @ 2012 02 14, 00:04)
Sveikos,atejau truputi pasiguosti. Praejo po breketu nuemimo 2 menesiai ir siandien buvau vizite pas ortodonta,kad paziuretu. Tai sake viskas gerai,ploksteles vis dar nesiot 24 valandas per para  doh.gif  ir vel po 2 menesiu reikia pasirodyt. Ar ir jums taip?Kaip erzina,2 metus skraidziau kas pusantro menesio ir dabar dar vis nesibaigia vargai. O dar,jis man nieko net nedare,vos vos plokstele viena paverze,o gal net ir ne,nemaciau. Ir 50lt sumokejau,nu uz ka?  doh.gif

Sveika:)
na tie mokėjimai iš lempos tai mane irgi žudo..gal už kabineto orą reikia mokėti?smile.gif

dėl plokštelių tai mane tas irgi šiek tiek glumina, kad atkenti su breketais ir paskui dar kapanokis su kažkokiom vielom ir plokštelėm..bet nenusimink, kitiem metus reikia nešioti:) o kadangi laikas greitai bėga, tai ir tie pora mėnesių mygam praeis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2012 02 14, 18:19)
Sveikos  4u.gif
Emuk, grazu  bigsmile.gif  pagaliau,ane?
Renaciuke, o kur tavo foto?
pas mane dantu fronte nieko naujo. Toliau nesioju plokstele ir tiek. Gerai kad tik nakti reikia  thumbup.gif
Su meiles diena jus poneckos! 4u.gif
Kovo men bus mano vestuves  tongue.gif  busiu nuotaka is Hollywoodo  biggrin.gif

Okatau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 02 14, 20:26)
Sveika:)
na tie mokėjimai iš lempos tai mane irgi žudo..gal už kabineto orą reikia mokėti?smile.gif

dėl plokštelių tai mane tas irgi šiek tiek glumina, kad atkenti su breketais ir paskui dar kapanokis su kažkokiom vielom ir plokštelėm..bet nenusimink, kitiem metus reikia nešioti:) o kadangi laikas greitai bėga, tai ir tie pora mėnesių mygam praeis wink.gif

Tai tikriausiai doh.gif

Oi ne ne,ne taip tu mane supratai. Nesiot man ploksteles reikes dar ilgai ilgiausiai,po 2 menesiu liepe griti tik pasirodymui doh.gif Tai del to ir nervinuos,kad kam taip daznai vazinet,jei jis tik pasiziuri ir nieko nedaro,o as ir toliau saziningai nesioju tas ploksteles. man i suzsienio skraidyt tikrai neapsimoka,kad jis mane 30sek apziuri ir paleidzia.
Atsakyti
Pastebejau viena dalyka. Ka ma dantai paskauden( skausmu nelabai pavadinsi is tikra) nakti/paryciais. Pabundu paskui ryte- skausma ni smarves. Interesnai kazkaip.
Su viena bendradarbe snekejaus del zaslu. Pasakiau, ka nelabai noriu, ka juos ma nujimtu. Nespejau pasakayt del ko, o ji ma i saka- kai jai nujemi zaslus, tai jai dantys atroodi tokie dideli. Va i as to bijau.Mana pirmnukai tokie akrliniai. Kai zaslai uzklijuoti, tai normaliai. Kas bus kai nujims?!!?!?!?!?!??!
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 02 14, 20:56)
Pastebejau viena dalyka. Ka ma dantai paskauden( skausmu nelabai pavadinsi is tikra) nakti/paryciais. Pabundu paskui ryte- skausma ni smarves. Interesnai kazkaip.
Su viena bendradarbe snekejaus del zaslu. Pasakiau, ka nelabai noriu, ka juos ma nujimtu. Nespejau  pasakayt del ko, o ji ma i saka- kai jai nujemi zaslus, tai jai dantys atroodi tokie dideli. Va i as to bijau.Mana pirmnukai tokie akrliniai. Kai zaslai uzklijuoti, tai normaliai. Kas bus kai nujims?!!?!?!?!?!??!

nebijok taip
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 02 14, 20:56)
Kas bus kai nujims?!!?!?!?!?!??!

Mano dantys tai ganetinai smulkus,tai kai nueme apsidziaugiau net,nes tikrai didoki atrode. Bet tik trumpa laika. Tas pats buna ir kai uzdeda breketus,keistai jauties ir atrodai,tas pats bus kaip ir nuims,bet priprasi ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 14, 21:02)
nebijok taip

Ti ka nebijosi. Ma bus soka. Cia fakts kaip blyns.

QUOTE(renachiuke @ 2012 02 14, 21:07)
Mano dantys tai ganetinai smulkus,tai kai nueme apsidziaugiau net,nes tikrai didoki atrode. Bet tik trumpa laika. Tas pats buna ir kai uzdeda breketus,keistai jauties ir atrodai,tas pats bus kaip ir nuims,bet priprasi ir bus gerai smile.gif

Ti vuo! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 02 14, 21:12)

Taigi sakau,tik trumpai,o kai dar prisiminsi,kad jie tokie patys anksciau buvo plius kreivi,tai visai baika irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
pas mane dantu fronte nieko naujo. Toliau nesioju plokstele ir tiek. Gerai kad tik nakti reikia  thumbup.gif
Kovo men bus mano vestuves  tongue.gif  busiu nuotaka is Hollywoodo  biggrin.gif

O taip pagaliau smile.gif aciuu 4u.gif
Sveikinimai su artejancia svente 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nukrito gumyte... kaip patekt dabar reiks skubiai pas ortodonte... doh.gif
Atsakyti
labas rytas,

Sveikos  4u.gif

sveikinimai su artėjančia švente wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 15, 09:54)
nukrito gumyte... kaip patekt dabar reiks skubiai pas ortodonte...  doh.gif

A nein uzsikabyt paciai? Gal gumyte sukramsnojai? unsure.gif

Natale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 02 15, 10:21)
A nein uzsikabyt paciai? Gal gumyte sukramsnojai? unsure.gif

Natale  4u.gif

aga, atsikeliau be jos... pasiskambinau i klinika, priims penktadieni...
Atsakyti