QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 12, 13:04)
Damusiene ima uz viska, palyginus kainas su D.L, jin plesia kaip reikiant, kazkokia nesamone kad nera nustatyta tiksliu kainu uz viska, kokia nori tokia sugalvoja
nežinau, aš tai nesujaučiu kažkaip tai permokėjusi. Viršuje už vielas 3 rodos mokėjau, apačioj irgi tiek pat, paskui už vielų palankstymą, dar už tas elastines grandinėles, ir aišku už nuėmimą su plokštele. Kai buvo nukritęs breketas du kartus, tai už klijavimą mokėt nereikėjo. Perklijavimų rodos jokių nebuvo. Man svarbiausia tai, kad tai gydytoja, kuri stengiasi atsižvelgti ir į klientų norus. Nėra taip, kad pasakiau ir šventa, neaiškink kaip man dirbti. Visada paklausia, ar nieko prieš jei padarysiu tą ar aną. Malonus bendravimas ir aišku rezultatai, atperka nemažą sumą pinigų. Nei kart nesu pasigailėjus, kad pasirinkau Damušienę.
Ar tom kuriom nuėmė breketus, tai plokštelė tik ant viršutinių dantų? Man dėl žandikaulio prilaikymo, dėl jo netaisyklingos padėties, dės ir ant apačios kažkokią plokštelę, kuri bus sujungta su viršutine. Sakė, kad bus nepatogu nešiot, bet priprasiu. Ar kuri nešiojat tokią?