Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(Vandenė @ 2012 02 12, 22:51)
Mano merginai irgi ant abiejų žandikaulių ryt klijuos.
Aš irgi sunkiai įsivaizduoju dantų valymą..bet tikiuosi gydytoja mums parodys, kaip tai daryti?  g.gif

Taip, mums parodė. Gavom ir specialius dantų siūlus, ir vieno danties šepetėlį.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 12, 14:04)
Damusiene ima uz viska, palyginus kainas su D.L, jin plesia kaip reikiant, kazkokia nesamone kad nera nustatyta tiksliu kainu uz viska, kokia nori tokia sugalvoja doh.gif

drinks_cheers.gif man irgi atrodo, kad kainų politika yra jų pačių kažkiek išgalvota, nes maniškė jau nežinau kiek kartų už vielos keitimą neėmė, o juk šiaip tai 150-200Lt ta viela kainuoja, tai oj kokiam minuse būtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Novia @ 2012 02 12, 16:42)
trukme issiskyre.. del kitu dalyku plius minus daug maz nuomone sutapo.

as skirtuma maciau pakankamai greit, bet kadangi pas mane virsuje buvo is esmes tik vienas kreivas, tai jis dabar jau beveik tiesus. Bent jau tiesus tiek, kad galiu sypsotis, o ir skirtumo nebesimato taip stipriai...

Dabar

Is arciau

Pirminis vaizdas

o pas tave šiek tiek matau pirmukai nevienodo ilgio, gydytoja nesakė kaip juos sulygins? nes pas mane tokia pati bėda, tik šiek tiek didesnis dantų skirtumas, tai galvoju dantenas tvarkytis po gydymo, tik va gal dar kokių išeičių yra g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Novia @ 2012 02 12, 16:42)

po 3 mėn. jau tokie rezultatai thumbup.gif
turbūt ilgai nereikės nešiot ? mirksiukas.gif

QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 12, 20:40)
Na gal gal smile.gif Nes as papuoliau ir ant odontologu ir ant tu dvieju administratoriu pikciurnu biggrin.gif

keista, kad šiais laikais dar taip nemoka mandagiai bendraut su klientais kai jie neša tokius pinigus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 13 vasario 2012 - 09:15
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 13, 09:14)

keista, kad šiais laikais dar taip nemoka mandagiai bendraut su klientais kai jie neša tokius pinigus  doh.gif

Na, mane tokie dalykai taip pat visada stebina...
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2012 02 12, 19:01)
Klinikose nemokamai

O gal zinote, kaip papult i klinikas? Ar reikia eiti pirma pas savo stomatologa, reikia kazkokio siuntimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2012 02 13, 14:27)
O gal zinote, kaip papult i klinikas? Ar reikia eiti pirma pas savo stomatologa, reikia kazkokio siuntimo? 4u.gif

Ne, nereikia jokiu siuntimu. Jeigu zinai gydytojos kontaktus, skambini tiesiai jai ir susitari. O jei ne, tai skambini i registratura ir uzregistruoja vizitui. As klinikose zinau tik Buskienes kontaktus, nes pas ja lankausi, bet gal internete ir kitu gydytoju yra...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2012 02 13, 13:27)

Klinikose Svalkaskiene, bent jau man super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2012 02 13, 14:34)
Ne, nereikia jokiu siuntimu. Jeigu zinai gydytojos kontaktus, skambini tiesiai jai ir susitari. O jei ne, tai skambini i registratura ir uzregistruoja vizitui. As klinikose zinau tik Buskienes kontaktus, nes pas ja lankausi, bet gal internete ir kitu gydytoju yra...

QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 13, 16:01)

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 13, 18:01)

Svalkauskiene ax.gif nu man asmeniskai jinai nea, bet cia kiekvienas turi savo atrast. Jinai mane biski per konsulacija psixologiskai sutraumavo biggrin.gif bet manau apskritai, kad reikia ne i viena konsultacija nueiti ir tada lengviau issirinkti ir bendra vaizda susidaryti
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2012 02 13, 18:12)
Svalkauskiene  ax.gif  nu man asmeniskai jinai nea, bet cia kiekvienas turi savo atrast. Jinai mane biski per konsulacija psixologiskai sutraumavo  biggrin.gif  bet manau apskritai, kad reikia ne i viena konsultacija nueiti ir tada lengviau issirinkti ir bendra vaizda susidaryti

Papasakok papasakok ? biggrin.gif
O as pas ja lankaus ir keliads pazystamas nusiunciau tai visos baisiai patenkintos biggrin.gif bet cia kiekvienam kitaip. As buvau pas labai isgirtas bet gryzau pas ja, tik ne klinikose o privaciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 12, 13:04)
Damusiene ima uz viska, palyginus kainas su D.L, jin plesia kaip reikiant, kazkokia nesamone kad nera nustatyta tiksliu kainu uz viska, kokia nori tokia sugalvoja doh.gif

nežinau, aš tai nesujaučiu kažkaip tai permokėjusi. Viršuje už vielas 3 rodos mokėjau, apačioj irgi tiek pat, paskui už vielų palankstymą, dar už tas elastines grandinėles, ir aišku už nuėmimą su plokštele. Kai buvo nukritęs breketas du kartus, tai už klijavimą mokėt nereikėjo. Perklijavimų rodos jokių nebuvo. Man svarbiausia tai, kad tai gydytoja, kuri stengiasi atsižvelgti ir į klientų norus. Nėra taip, kad pasakiau ir šventa, neaiškink kaip man dirbti. Visada paklausia, ar nieko prieš jei padarysiu tą ar aną. Malonus bendravimas ir aišku rezultatai, atperka nemažą sumą pinigų. Nei kart nesu pasigailėjus, kad pasirinkau Damušienę. thumbup.gif
Ar tom kuriom nuėmė breketus, tai plokštelė tik ant viršutinių dantų? Man dėl žandikaulio prilaikymo, dėl jo netaisyklingos padėties, dės ir ant apačios kažkokią plokštelę, kuri bus sujungta su viršutine. Sakė, kad bus nepatogu nešiot, bet priprasiu. Ar kuri nešiojat tokią?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 02 13, 19:27)
nežinau, aš tai nesujaučiu kažkaip tai permokėjusi.

Bet na tikrai net pas tuos pacius orto. kiekvienam pacientui labai skirtingos kainos, ci agal nuo simpatiju priklauso biggrin.gif
O del ploksteles maciau toki apas kazka, ir siame forume lyg kazkas turi, sake nepatogu kalbet, ir kas kvepuoja pro burna irgi problematiska.
O as gavau virsui ir apaciai bet nesujungto starpusavy smile.gif
Atsakyti