QUOTE(blaze @ 2012 02 09, 11:28)
Nes pirma buvau užsirašius į kitą konsultaciją, tai ten mane sužavėjo, kad nieko rauti nereiks, o gydymas trumpas, sakė 9-12 mėnesių, tai va ir pasimoviau ant kabliuko, nes jau pusantrų metų nešioju, o kada nuims neaišku, nepadaro taip kaip noriu vis

9 mėnesiai? Na, čia tai man iš viso svajonė būtų

, jaučiu, irgi pasimaučiau ant kablio. O iš jų pasidarė 18 mėnesių, kaip supratau?
QUOTE(asta_prot @ 2012 02 10, 14:05)
As deciausi tik metalinius breketus. nesioju jau virs 3 metu. dejausi Neodentoje pas A. Vasiliauska. esu labai patenkinta daktaru.

3 metai ilgai, bet dar visai normalu, žiūrint, kokia situacija. Visur rašo iki 2,5 metų, bet juk tai tik apytikslis laikas.
Juoda kava, kainuoja 50 litų, bet kai kur nemokamai

.
Buvau ir aš neseniai konsultacijoje.
Tai susinervinau nerealiai. Orto pasakė, jog mano dantis lėvas, nes plombuotas ir užtaikyt priklijuoti breketą tiksliai sunku dėl to (buvo grynai išreikšta pretenzija man, tipo vos ne aš kalta).
Manau, kad čia buvo toks komentaras dėl to, kad ji, nors žinojo, koks dantis, lėvai priklijavo breketą ir dantis pasisuko ne taip, kaip reikia. Bet čia jau ne mano problema, reikia daugiau tobulintis, o ne pacientams pretenzijas reikšti, nes ne aš jį klijavau

. Tai taisys.
Beje, jai nepatiko, kad pateikia abejonių dėl vielos tipo; jokio atsako dėl to nesulaukiau

.
O gaila, juk gydymas dviejų žmonių reikalas

.
Šiaip gydytoja gera ir maloni, matosi, kad daug žino ir t.t., bet kai kurie aspektai --