Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

Labas rytas,

QUOTE(Novia @ 2012 02 10, 17:06)
Man gavosi pigiau.. gal 600 lt man rodos kiek pamenu.
Buvau ne pas Kirkuti, nes kiek zinau pas ji labai ilgos eiles....  blush2.gif

As buvau Kaune 2 konsultacijose, Vilniuje ir Siauliuose.

Kolkas savo sprendimu dziaugiuosi  ax.gif

gal galėtum atsakyt man į klausimą, gal buvai konsultacijoje pas gyd. Rimą Vaitiekūnienę Šiauliuose ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš pas ją užsirašiau konsultacijai, o atsiliepimų apie ją neradau blush2.gif

oho kiek daug konsultacijų turėjot skirtinguose miestuose bigsmile.gif
bet kiekviena konsultacija kainuoja ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 11 vasario 2012 - 10:23
Ne apie ja neteko girdeti.

Konsultacijos mokamos, bet kazkaip pavyko pigiai prasisukti.

Vilniuje - 20 lt, Kaune - 40 lt, antroji Kaune - nemokamai ir Siauliuose - 50 lt lotuliukas.gif (kazkokia atvirkstine proporcija ne?)
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 02 11, 16:28)
Ne apie ja neteko girdeti.

Konsultacijos mokamos, bet kazkaip pavyko pigiai prasisukti.

Vilniuje - 20 lt, Kaune - 40 lt, antroji Kaune - nemokamai ir Siauliuose - 50 lt  lotuliukas.gif (kazkokia atvirkstine proporcija ne?)

Pas ką čia Vilniuj taip pigiai pasikonsultavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2012 02 09, 11:28)
Nes pirma buvau užsirašius į kitą konsultaciją, tai ten mane sužavėjo, kad nieko rauti nereiks, o gydymas trumpas, sakė 9-12 mėnesių, tai va ir pasimoviau ant kabliuko, nes jau pusantrų metų nešioju, o kada nuims neaišku, nepadaro taip kaip noriu vis smile.gif

blink.gif 9 mėnesiai? Na, čia tai man iš viso svajonė būtų biggrin.gif, jaučiu, irgi pasimaučiau ant kablio. O iš jų pasidarė 18 mėnesių, kaip supratau? unsure.gif

QUOTE(asta_prot @ 2012 02 10, 14:05)
As deciausi tik metalinius breketus. nesioju jau virs 3 metu. dejausi Neodentoje pas A. Vasiliauska. esu labai patenkinta daktaru.

smile.gif 3 metai ilgai, bet dar visai normalu, žiūrint, kokia situacija. Visur rašo iki 2,5 metų, bet juk tai tik apytikslis laikas.

Juoda kava, kainuoja 50 litų, bet kai kur nemokamai smile.gif.

Buvau ir aš neseniai konsultacijoje.

Tai susinervinau nerealiai. Orto pasakė, jog mano dantis lėvas, nes plombuotas ir užtaikyt priklijuoti breketą tiksliai sunku dėl to (buvo grynai išreikšta pretenzija man, tipo vos ne aš kalta). doh.gif biggrin.gif
Manau, kad čia buvo toks komentaras dėl to, kad ji, nors žinojo, koks dantis, lėvai priklijavo breketą ir dantis pasisuko ne taip, kaip reikia. Bet čia jau ne mano problema, reikia daugiau tobulintis, o ne pacientams pretenzijas reikšti, nes ne aš jį klijavau blink.gif . Tai taisys.
Beje, jai nepatiko, kad pateikia abejonių dėl vielos tipo; jokio atsako dėl to nesulaukiau cool.gif .
O gaila, juk gydymas dviejų žmonių reikalas ax.gif .

Šiaip gydytoja gera ir maloni, matosi, kad daug žino ir t.t., bet kai kurie aspektai -- wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 02 11, 16:31)
Tai susinervinau nerealiai. Orto pasakė, jog mano dantis lėvas, nes plombuotas ir užtaikyt priklijuoti breketą tiksliai sunku dėl to (buvo grynai išreikšta pretenzija man, tipo vos ne aš kalta).  doh.gif  biggrin.gif

Kaip keista, nes pas mane irgi buvo plombuotu is isores, ir viskas ciki smile.gif
Atsakyti
Man ir perklijavo breketus dvejus, bet ne del plombos, o kazkas jei napatiko, bet uz ka as turiu moket? kad ji blogai priklijavo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2012 02 11, 16:31)
blink.gif 9 mėnesiai? Na, čia tai man iš viso svajonė būtų biggrin.gif, jaučiu, irgi pasimaučiau ant kablio. O iš jų pasidarė 18 mėnesių, kaip supratau?  unsure.gif
smile.gif 3 metai ilgai, bet dar visai normalu, žiūrint, kokia situacija. Visur rašo iki 2,5 metų, bet juk tai tik apytikslis laikas.
Juoda kava, kainuoja 50 litų, bet kai kur nemokamai smile.gif.

Buvau ir aš neseniai konsultacijoje.

Tai susinervinau nerealiai. Orto pasakė, jog mano dantis lėvas, nes plombuotas ir užtaikyt priklijuoti breketą tiksliai sunku dėl to (buvo grynai išreikšta pretenzija man, tipo vos ne aš kalta).  doh.gif  biggrin.gif
Manau, kad čia buvo toks komentaras dėl to, kad ji, nors žinojo, koks dantis, lėvai priklijavo breketą ir dantis pasisuko ne taip, kaip reikia. Bet čia jau ne mano problema, reikia daugiau tobulintis, o ne pacientams pretenzijas reikšti, nes ne aš jį klijavau blink.gif . Tai taisys.
Beje, jai nepatiko, kad pateikia abejonių dėl vielos tipo; jokio atsako dėl to nesulaukiau  cool.gif .
O gaila, juk gydymas dviejų žmonių reikalas  ax.gif .

Šiaip gydytoja gera ir maloni, matosi, kad daug žino ir t.t., bet kai kurie aspektai  --  wacko.gif

Gal butu galima suzinoti pas ka lankaisi ?
Atsakyti
QUOTE(flurryse @ 2012 02 11, 16:31)
Pas ką čia Vilniuj taip pigiai pasikonsultavai?  ax.gif

Denticija - Dzedulioniene
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 11, 17:56)
Man ir perklijavo breketus dvejus, bet ne del plombos, o kazkas jei napatiko, bet uz ka as turiu moket? kad ji blogai priklijavo? doh.gif

Ma perklijava, ka danti pastatytu. O kita, ka labiau pasuktu.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 02 11, 17:56)

Kalbejau su ortodonte del tu perklijavimu, tai sake buna, kad reik ir kokius 3k. perklijuot nes kitaip neiseis pasukt reikiamai dantu. Yra vienos firmos beligaturiniai kuriuos galima nors ir simta kart perklijuot, paprasti geleziniai perklijuojami. O va damonai tai jei atklijuoji tai to pacio nebeuzklijuosi.
Atsakyti
mergaites, gal galite parasyti fotoalbumo prisijungimo duomenis?
Imesiu savo nuotraukas paziureti kaip po 3 men pasitaise sypsena ir jau galiu sypsoooooootis blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2012 02 11, 20:47)
Kalbejau su ortodonte del tu perklijavimu, tai sake buna, kad reik ir kokius 3k. perklijuot nes kitaip neiseis pasukt reikiamai dantu. Yra vienos firmos beligaturiniai kuriuos galima nors ir simta kart perklijuot, paprasti geleziniai perklijuojami. O va damonai tai jei atklijuoji tai to pacio nebeuzklijuosi.

As maciau, kaip nuo breketuka nuvala klijus. smile.gif
Atsakyti