Įkraunama...
Įkraunama...

Breketukai 51 tema

QUOTE(Flegma @ 2012 03 03, 19:54)
Ma siandie kaip per kenkles kirta, kai darbe pamaciau, ka ant viena priekinia kaplia balta demiki atsirada.Vos is kedu neisvirtau. Nu u nafik.

Sveika, pas mane irgi sad.gif Tokia kaip su kreida papaisyta atrodo. Kas cia gali buti? Jau jauciu prieina tas laikas, kai dantys nualinti nuo breketu. Nezinau ar atvaiksciosiu tiek, kiek man rekomenduoja. Ka po to veiksiu su sugadintais dantimis? unsure.gif Kaip juos priziureti kitaip? Sepetukas geras, pagerintas jau toks, pasta is uzsienio, kuo naturalesne, paskalauju, tik aisku be chemijos, prasikrapstau. Ka dar galiu daryti?
Atsakyti
Sveikos,
As su breketais jau 1 metai ir beveik 4 men, o galo nematyti verysad.gif
su tuo tarpu israuti danties kancia didziausia- nenori greit trauktis nors tu ka. O po paskutibnio vizito dar osrtodonte pasake, kad siek tiek letina procesa, nes kazkaip kruminiai ne taip juda. Nu sudas nu... O kai sustatys juos, dar sakandzio tvarkymas laukia.
Tikiuosi 2 metu jubuliejaus neteks svest....
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2012 03 03, 20:09)
Sveika, pas mane irgi sad.gif Tokia kaip su kreida papaisyta atrodo. Kas cia gali buti? Jau jauciu prieina tas laikas, kai dantys nualinti nuo breketu. Nezinau ar atvaiksciosiu tiek, kiek man rekomenduoja. Ka po to veiksiu su sugadintais dantimis? unsure.gif Kaip juos priziureti kitaip? Sepetukas geras, pagerintas jau toks, pasta is uzsienio, kuo naturalesne, paskalauju, tik aisku be chemijos, prasikrapstau. Ka dar galiu daryti?

Siaip panasias demes bun nuo per didelia fluora kiekia. Bet as net nepamenu kada tokia pasta naudojau( su fluoru). Retkarciais praskalauju zabtus su chemija. Koki syki a du per savaiti. Einu jieskot info apie druskine weledas pastas( ta daba naudoju). blink.gif

QUOTE(Esha @ 2012 03 03, 20:20)
Sveikos,
As su breketais jau 1 metai ir beveik 4 men, o galo nematyti  verysad.gif 
su tuo tarpu israuti danties kancia didziausia- nenori greit trauktis nors tu ka. O po paskutibnio vizito dar osrtodonte pasake, kad siek tiek letina procesa, nes kazkaip kruminiai ne taip juda. Nu sudas nu... O kai sustatys juos, dar sakandzio tvarkymas laukia.
Tikiuosi 2 metu jubuliejaus neteks svest....

4u.gif Nuotaikai pakelt. O kas su tais kruminiais? A tau da sakandzia netvarka? Nenesioji elastiku? Kada vizits?
Mana apsitvarkyt baig. Laukiu kol tarpukai uzsitrauks tarp berods5 i 6. Kazkaip keistai ma, ka nereik elastiku kabytis. Uztai ziaunas privarytas metala kaip reikiant. Kai skridau namo mislijau, ka pro metala detektoriu nepraeisiu. Sucypi zaltys, tai ta muitininki nuciupineja mani kaip reikiant. Geriau jau but koks dailus bernioks buves.... unsure.gif ax.gif Sposyju.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2012 03 02, 14:42)
Sveikos...
Nesuprantu, ar aš tik dabar pradėjau kreipti dėmesį į dantis, ar man tiesiog paranoja... Bet atrodo, kad vienas iš dviejų priekinių dantų pailgėjo kokiu milimetru. Anksčiau jie buvo identiški.. Peržiūrėjau nuotraukas, tai niekur nesimato, kad jie skirtingo ilgio. Čia gali būti taip nuo breketų?

Man lygiai tas pats.. Būdavo prieš breketus priekiniai vienodo aukščio, o dabar skirtingo doh.gif bet aš manau normalu, kad taip nutinka, ypač tiesinant ne tik dantis bet ir sakandį smile.gif tikėkimės, nuėmus breketus viskas bus gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 03 03, 19:45)
Siaip panasias demes bun nuo per didelia fluora kiekia. Bet as net nepamenu kada tokia pasta naudojau( su fluoru). Retkarciais praskalauju zabtus su chemija. Koki syki a du per savaiti. Einu jieskot info apie druskine weledas pastas( ta daba naudoju).  blink.gif
4u.gif  Nuotaikai pakelt.  O kas su tais kruminiais? A tau da sakandzia netvarka? Nenesioji elastiku? Kada vizits?
Mana apsitvarkyt baig. Laukiu kol tarpukai uzsitrauks tarp berods5 i 6.  Kazkaip keistai ma, ka nereik elastiku kabytis. Uztai ziaunas privarytas metala kaip reikiant. Kai skridau namo mislijau, ka pro metala detektoriu nepraeisiu. Sucypi zaltys, tai ta muitininki nuciupineja mani kaip reikiant. Geriau jau but koks dailus bernioks buves.... unsure.gif  ax.gif  Sposyju.

lotuliukas.gif ir man pypsina biggrin.gif
Del tu kruminiu, na atseit ne 2,3 ir 4 dantys (5 neturiu) traukias link ju, o kruminiai traukias link centro. Todel dabar po viena danti slinks, kad taip nebutu.
O elstikus kabins tik kai sutvarkys centra idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2012 03 03, 21:24)
lotuliukas.gif  ir man pypsina biggrin.gif
Del tu kruminiu, na atseit ne 2,3 ir 4 dantys (5 neturiu) traukias link ju, o kruminiai traukias link centro. Todel dabar po viena danti slinks, kad taip nebutu.
O elstikus kabins tik kai sutvarkys centra idealiai.

O sudas. blink.gif

Tikiuos, ka maniskiai nesumislys tokiu sposu.
Atsakyti
Laba, na matau linksmai čia gyvenat biggrin.gif

labai laukiu antradienio, eisiu į konsultaciją pas orto pirmą kartą, įdomu ką galima padaryt iš mano siaubūnų blink.gif

mergaites, ar breketai netrukdo bučiuotis ? blush2.gif
Atsakyti
netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2012 03 04, 10:49)
netrukdo  biggrin.gif

valio thumbup.gif

o ar įtakoja žmogaus amžius nešiojant breketus? man jau 30 m. blush2.gif
vakar pasakiau mamai, kad planuoju breketus dėtis, sako eik jau tokiam amžiui blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 04 kovo 2012 - 10:15
QUOTE(juoda/kava @ 2012 03 04, 10:13)
valio  thumbup.gif

o ar įtakoja žmogaus amžius nešiojant breketus? man jau 30 m.  blush2.gif
vakar pasakiau mamai, kad planuoju breketus dėtis, sako eik jau tokiam amžiui  blink.gif

turiu ir vyresnių pažįstamu kurie susidėjo breketus ir atnešiojo ir ok. Aišku či ane tas pats kaip dėtis 16... bet, jei jum tas kreivumas tukdo, ar yra sąkandžio problemos. Tai kam kankintis iki pirmų protezų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 03 04, 10:13)
valio  thumbup.gif

o ar įtakoja žmogaus amžius nešiojant breketus? man jau 30 m.  blush2.gif
vakar pasakiau mamai, kad planuoju breketus dėtis, sako eik jau tokiam amžiui  blink.gif

Priklausomai, kokios bėdos. Man ortodontė sakė, kad mano dantų tiesinimo trukmei amžius neturės jokios įtakos.
O vyrui per pirmą konsultaciją pasakė "kur tu anksčiau buvai?":) Nors jis tada buvo gerokai jaunesnis nei aš dabar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 04 kovo 2012 - 17:29
Sveikutes,
Ir man jau paranojiski sapnai prasidejo.Sianakt sapnavau kad valiau apatinius breketus ir viskas iskrito,tiek nuo virsaus,tiek nuo apacios.Turejau pilna sauja visokiu geleziukiu,kabliukiu ir t.t.Ir dantys liko ziaurus,demeti,kreivi ir dar priekiniai nuskile.Dar ir dabar man jie akyse stovi.Jau sapne galvojau kad man reikes estetinio plombavimo biggrin.gif
Na zodziu cia prisiskaitau apie demeles,paskui paranoja.

O siaip mano fronte nieko naujo,virsuj vakar 4men buvo.Bet pasikeitimo nematau jau nuo 2men.Kaip buvo,taip yra.Sio men gale,arba balandzio pradzioj skrisiu vizitui,tai tikiuosi kad sikart pakeis viela,ir vel man jie pajudes.
Apatiniai po truputi juda,dar ir skausma kartais jauciu.

Ir man idomu del higienos kada geriau ja daryt,ar pries vizita,ar po?dar butu gerai ta pacia diena pasidaryt,man vienas vaziavimas butu.

Juoda/kava-man irgi tuoj 30,bet va jau 4men turiu as juos.Progresas vyksta.Aisku ner ko lygint saves su paaugliais,ju dantys dar nera taip ''isiseneje'',kaip kad musu,manau lengviau juda.Bet ir mes busim grazios,dar tik pats jegu zydejimas,spesim holivudu pasidziaugt.
Atsakyti