QUOTE(sandaine @ 2012 02 29, 16:58)
<...>
Taigi as ir galvoju...ar as jau visiskai kvaila ir nesusisneku su savo ortodonte, ar ji sugebejo padarytu tokia siaubinga klaida ( vietoj astuntuku parasyti ketvirtukus ) per kuria as galejau netekti reikalingu dantu?
<...>
Tai pasakykit man kas cia ivyko ir ar tai normalu???
Taigi as ir galvoju...ar as jau visiskai kvaila ir nesusisneku su savo ortodonte, ar ji sugebejo padarytu tokia siaubinga klaida ( vietoj astuntuku parasyti ketvirtukus ) per kuria as galejau netekti reikalingu dantu?
<...>
Tai pasakykit man kas cia ivyko ir ar tai normalu???

Nelabai suprantu, tai jei buvo sneketa, kad raus 4 ir protinius, tai kodel turetu gydytojos nuomone pasikeist? tai ir israse siuntima raut 4, tik gal Tu nebuvai moraliskai tam nusiteikus manau, mintyse nusistatei kita gydyma

As manau, kad jei jau gydymas pradetas niekur nesidesi. Tuo labiau gydytojos tikrai mato kiek vietos dantims yra ir ar yra galimybe juos sustumti i lanka ar ne.. pvz man visus sustume, bet dabar dantis priekiniai ant dancio susikanda... tai manau vistiek slifuos ir po to siaurins lanka.
O be to i protiniu vieta per tiek dantu mazai kuri orto ryztasi stumti dantis.. as ir visuomet maniau issirausiu protinius ir atsiras vietos, bet visos ortodontes pas kurias buvau pasake tiesiai sviesiai nesvajok ir neissigalvok. Nezinau tiksliai kodel, bet tai neimanoma. Kitaip sakant isrovus protinius dantis is esmes vietos papildomos neatsiranda.
Tikiuosi rasit su orto bendra kalba

Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 29, 16:36)
<...>
nes lauksitės, o jo laukimosi metu organizmas kreči išdaigas.
Aš pakitimus pradėjau pastebėt 7 mėn pabaigoje.
nes lauksitės, o jo laukimosi metu organizmas kreči išdaigas.
Aš pakitimus pradėjau pastebėt 7 mėn pabaigoje.
Kazkodel manau, kad tai ne nestumas itakoja, o pamestas reteineris. Logiska, kad laikui begant nenesiojant jo krypsta dantukai ir su nestumu tai nieko bendra neturi tureti.