Kai kur vyras ir aš valgėm skirtingus patiekalus, ten maistas perskirtas per brūkšnelį, va taip: Vyras/aš
Pirmadienis1. Avižinė košė su abrikosų uogiene / virti grikiai su kepinta šonine ir svogūnais (vyras grikių nemėgsta)
2. Makaronai su lašiša ir pom.pasta + šviežių daržovių salotos (paprika, pomidoras, salota, alyvuogių aliejus)
3. Troškintos vištų širdelės (su garstyčiomis) su kuskusu + šviežių daržovių salotos ir šiupininė sriuba / varškė su medumi
Antradienis1.Manų košė su abrikosų uogiene
2. Tos pačios troškintos širdelės su kuskusu + burokėlių mišrainė (orkaitėje kepti burokėliai ir morkos + žirneliai + majonezas).
3. Vėl širdelės su kuskusu + burokėlių salotos (burokėliai+salotos lapai+fetos sūris+alyv. aliejus) + vis ta pati šiupininė sriuba
Trečiadienis1. Avižinių dribsnių košė su abrikosų uogiene
2. Vėl troškintos vištų širdelės su ryžiais + burokėlių mišrainė (burokėliai+morkos+žirneliai+majonezas)
3. Vyras: Avinžirnių troškinys (virti avinžirniai+kiauliena+paprika+svogūnai+česnakai+pora pomidorų) + brokoliai + burokėlių salotos (burokėliai+salotos lapas+feta+aliejus)
Aš: viena šviesi bandelė su tepamu sūreliu (buvo užsilikusio šaldytuve). 1,5 riekės pilno grūdo forminės duonos su žemės riešutų sviestu.
Ketvirtadienis1. Avižinių dribsnių košė su abrikosų uogiene / virti grikiai su kepintais svogūnais
2. Tas pats avinžirnių troškinys + brokoliai
3. Tas pats avinžirnių troškinys + brokoliai + pomidorinė sriuba (pomidorai, svogūnas, morka ir kelios skiltelės česnako) / du kepti kiaušiniai su burokėlių mišraine ir skrudinta formine duona
Penktadienis1. Manų košė su įmaišytu vienu kiaušiniu ir abrikosų uogiene/grikiai su kepintais svogūnais
2. Avinžirnių troškinys su brokoliais (pribaigėm) / pomidorinė sriuba ta pati.
3. Vyras dar valgė bandelę iš sluoksniuotos tešlos, o aš bandelę su džemu

4. Vyras valgė varškės apkepą su abrikosų uogiene ir grietine, o aš išsikepiau vieną kiaušinį su duona ir prašvarinau visokius likučius šaldytuve.
Šeštadienis1. Kefyriniai blyneliai su uogiene ir grietine, užsigerti tuo pačiu kefyru, kuris buvo ir tešloj
2. Pomidorinė sriuba (vis dar ta pati) ir kugelis su padažu (daug kepintos šoninės ir dar daugiau grietinės).
3. Varškės apkepas su uogiene ir grietine.
Sekmadienis1.Kefyriniai blyneliai su uogiene ir grietine
2.Pomidorinė sriuba (pribaigėm) + tas pats kugelis su padažu (kepinta šoninė su svogūnais ir grietinė)
3.Tas pats Varškės apkepas su uogiene ir grietine
Per dieną išgeriam apie du puodelius kavos su pienu, pora kartų šią savaitę lepinausi kava su grietinėle. Kepėm naminį vyšnių pyragą ir avižinius sausainius. Dar suvalgėm kokius 3 mažus indelius activia jogurto. Išgerta daug arbatos su citrina ir tarkuotu imbieru, nes peršalau. Ir suvalgyta nemažai Lietuvos pelkėse rinktų spanguolių trintų su medumi. Viriau mėlynių ir obuoliukų kompoto (greitam suvartojimui, jau suvartojom).
Čia dar neįskaičiuoti vaisiai (švieži ir džiotinti) ir riešutai. Namuose jų visada yra, ant jų netaupau, geriau saldainių neperkam.
Nepeikit už lašišą (pirmadienis), bet jos ten buvo nelabai daug, o kartais pasilepinti reikia. Kuskuso buvo atlikę iš seniau, reikėjo sunaudot. Fetos mažą gabaliuką nusipirkau, užteko visai savaitei. Manau, kad pakankamai sutaupau rytais valgant košes (neperkam jokių dešrų). O širdelių ar avinžirnių troškinys nėr brangus (galima ir dar papigint).
Burokėlių su morkom nemažai išsikepiau orkaitėje, tai valgėm kaip matot ne trumpai.