QUOTE(Skraido @ 2012 09 17, 16:48)
Manyčiau nebūtina ir taupant visada tik miežinių kruopų koše misti.
Manau, kad bulvės su šonine, vištienos šlauneles ir spagečiai su daržovėm leido pakankamai sutaupyt, kad kartą per savaitę suvalgyt parmos kumpio ir kalakutienos.
Beje, Would you?, o kas ten per keptu morkų ir vištienos salotos?
QUOTE(Fėja_Tėja @ 2013 01 14, 15:47)
gal galima apie situs placiau?
Senai nebuvau cia uzejus
nors vis dar savaitei planuojames
Keptu morku-vistienos, tai pagal Beatos recepta is pirmos knygos...
As jas kartais lengvai vakarienei dar daraus, tai jei dviem normaliom porcijom:
*4-5 nemazos morkos, supjaustytos siaudeliais
*sauja vysniniu pomidoriu (tinka bet kokie siaip)
*virtos arba keptos vistienos (tinka ir likuciai), as apie 150g dedu
*spinatu arba wild rockett salotu (nezinau kaip lietuviskai jas vercia, uzstrigo makaulej

)
*100g ryziu
Morkas apibarstau ciobreliais, kmynais ir druska, apie 40min orkaitej apkepu, kol tokios auksines pasidaro...
ryzius isverdu, vistiena pasildau, ir su viskuo kitu sumaisau
Padazui reikia alyvuogiu aliejaus, garstyciu,pipiru ir citrinos sulciu (proporciju nezinau, is akies darau visad

)
Feja Teja, spageciu mintinai nebepamenu, ilysiu i knyga vakare paziuret