Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 7

Aūūūū!
g.gif
jau ir kita savaitė baigiasi. O mūsų dar didesnis taupymas laukia dėl kelių vyro dantų protezavimo. Sakiau idėjų pasigaudysiu... blush2.gif
Atsakyti
Labai gera tema thumbup.gif Pabandom atgaivinti ax.gif

Bandau ir aš planuoti meniu savaitei. Pusryčių nerašau, nes dažniausiai valgom sumuštinius.

Penktadienis

II - Koldūnai su pomidorais ir agurkais
III - Bulvių-kalafioro apkepas

Šeštadienis

I - Dešrelės
II - Balandėliai
III - ne namie

Sekmadienis

I - Kepti sumuštiniai
II- Kotletai su bulvių koše ir daržovėm
III - Obuolių žiedeliai

Pirmadienis

II - Faršo-daržovių kukuliai su kuskus
III - Pieniška makaronų sriuba

Antradienis

II - Burokėlių sriuba
III - Skryliai

Trečiadienis

II - Burokėlių sriuba
III - Noodle su krevetėm, cukinija, morka

Ketvirtadienis

II - Daržovių sriuba su frikadelėm
III - Grikių košė
Atsakyti
Ikelsiu ryt sios savaites smile.gif
Atsakyti
Pirmadienis:
Pietus- Keptu morku ir vistienos salotos
Vakariene- Kalakutienos kotletukai su keptom bulvem ir salotom

Antradienis-
Pietus - Keptu morku ir vistienos salotos
Vakariene- Spageciai sukepti darzovem ir kiausiniu

Treciadienis-
Pietus- Keptu morku ir vistienos salotos
Vakariene-Troskintos vistos blauzdeles su ryziais

Ketvirtadienis-
Pietus-Mocarelos salotos
Vakariene -Bulviu puseles su lupena ir sonine, likusios vistos blauzdeles

Penktadienis-
Pietus-Mocarelos salotos
Vakariene-Sparagu ir Parmos kumpio kisas

Sestadienis-
Pietus-kavineje
Vakariene- vakarelyje

Sekmadienis-
Pietus-blyneliai
Vakariene - Troskinta lasisa su sv.bulvem

Pusryciu nerasau,nes tas pats...Pietus Maze-pas senelius arba darzely, pietus MB-darbe...
Atsakyti
Na vat, turiu įvertinti savo suplanuotą savaitės meniu. Turbūt kokį trečdalį tik pavyko įgyvendinti doh.gif Reikia dar tobulinti planavimo įgūdžius. kai turėsiu meniu, įkelsiu 4u.gif
Atsakyti
Man vakar/siandien susimaise...Vakar pamirsau ryzius ir padariau bulviu puseles vietoj ju,kurias planavau siandien daryt doh.gif
Tai sian likusios blauzdeles keliaus i atsildytas pitas, su salotom,pomidoru ir padazu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi prie jusu 4u.gif

Pirmadienis:
1.Man raugintos pasukos su slyvom,vaikai jogurta.
2.pupeliu sriuba,vedarai.
3.skareles su obuoliais,burokeliu misraine,obuoliu sultys.

Antradienis:
1.man pasukos su slyvom,vaikai obuoliu sultys skareles su obuoliais.
2.pupeliu sriuba,vedarai.
3.sumustiniai su salotu lapais majonezu ir tunu,kiti su rukyta desra.

Treciadienis:
1.man pasukos su slyvom,vaikai bananai nektarinai.
2.sumustiniai nuo antradienio.
3.karbonadas su bulvem,pekino pomidoru papriku salotos.Burokeliu bsriuba su baravykais.Grybai su grietine ir melynaisiais svogunais.(velyvi pietus,nes uztrukau po darbo)

Ketvirtadienis:
1.Man tos pacios pasukos tik su avietem,vaikam namine pica.
2.burokeliu sriuba karbonadai.
3.plikytos teslos virtinukai,vieni su varske kiti su bulviu kose.

Penktadienis:
1.man pasukos,vaikai naminius sausus pusrycius su pienu ir dar po obuoli.
2.Virtinukai,damusem burokeliu sriuba.
3.naminis simtalapis.

Sestadienis:
1.man kaip visada pasukos,vaikai sumustinius su desra ir suriu.
2.zirniu sriuba,karka su bulvem agurku pomidoru salotom.
3.4 grudu kose su saldytom braskem,simtalapis.

Kitos savaites nuo rytojaus rasysiu.Vyras pusryciu nevalgo namie todel nerasau,pietus jo darbe buna.As pietus nesuosi is namu smile.gif Esame 4 asmenu seima 2 vaikai ir 2 suauge.Net nezinau ar cia skaitosi kad mes taupom,bet praktiskai viska stengiuos gaminti namie smile.gif

Sioj savaitej pirkta:kepiniu margarinas-3,49. grietine 3 indeliai po 3,89.batonai 2 po 1,85.pieno 2 po 2,99.tunas 3,69.varske 2 po 1,89.nektarinai bananai 7,50.kiaulienos nugarine 11,80.pekinas 2,18.kiausiniai 2 kart po 2,80.pomidorai 4,30.sviestas 2 po 2,99.4 grudu dribsniai 3,59.picos padai 2,99.desra 5,99.karka 6,90.suris 4,50.bendra suma 91,75.visa kita like nuo anos savaites.
Atsakyti
parmos kumpis lotuliukas.gif gal jau susikurkit temą kaip pagaminti, kuo brangiau, nes su realiu taupymu čia neturite nieko bendro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsikėlis: 10 rugsėjo 2012 - 04:30
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 09 10, 05:30)
parmos kumpis lotuliukas.gif gal jau susikurkit temą kaip pagaminti, kuo brangiau, nes su realiu taupymu čia neturite nieko bendro.

tikrai, nes valgom 3 kart per diena, kiekviena savaite lotuliukas.gif (pvz kiek jo kisui reikejo kainavo 7ltl tongue.gif ) aisku,geriau slapiankos uzsidekit, bus ir pigu,ir skonis geresnis thumbup.gif

Musu trumpa sita savaite, nes leksim pas mama lietuvisku skonybiu atsivalgyt ax.gif :
Pirmadienis-
Pietus-sv. darzoviu salotos su aliejum (viskas, isskyrus agurka, is darzo), pyragelis nuo vakar likes.
Vakariene-Vistienos troskinukas su ryziais

Antradienis-
Pietus-sv. darzoviu saltos su grietine, surio kubeliai uzkandziui
Vakariene-Bulviniai blynai

Treciadienis-
Pietus-sv. darzoviu saltos su aliejum, sokoladukas. Mazei - Karstas sumustinis su suriu.
Vakarienei - Spageciai.

Sekmadienis -
Pietus-matysim kas saldytuve po keliones, arba blynu iskepsiu
Vakarienei -Karbonadai ir sv.bulves.

Pusryciai vis tie patys smile.gif

Atsakyti
Sūnus pradėjo eiti i darželį, tai pietus namie likau aš viena valgyti. Dažniausiai jiem pasišildau likučius nuo vakarykštės vakarienės, arba ką iš šaldiklio išsitraukiu. tai kol kas planuoju tik vakarienę

III - žirnių sriuba su šonine

IV - Lietiniai blynai su dešrelėm/sūriu ir varške

V - Varškės apkepas

VI - pietūs - balandėliai
vakarienė - virtinukai

VII - pietūs - kepta sprandinė su daržovėm
vakarienė - norėčiau suši užsisakyti, arba pas ką nors į svečius įsiprašyti smile.gif
Atsakyti
Na ka,prisistatau su sios savaites meniu mirksiukas.gif kiek kam ko isleidau nerasysiu nes kazkur pradanginau kelis cekius tongue.gif tai ir apskaiciuot negalejau tongue.gif

Sekmadienis:
1.man jogurtas,vaikai ir vyras omleta su darzovem valge.
2.bulviu-cukiniju blynai.
3.pieniska makaronu sriuba,obuoliai.

Pirmadienis:
1.man pasukos,vaikam grikiu kose.
2.tie patys blynai ir sriuba kaip vakar.
3.balta misraine.

Antradienis:
1.man pasukos,vaikam sausi pusryciai su pienu.
2.darzoviu troskinys su vistiena,balta misraine.
3.sausainiai su pienu,virti kiausiniai.(akcija selgos sausainiam tai uzsipirkom)

Treciadienis:
1.man pasukos,vaikam sausainiai su pienu.
2.tas pats troskinys.
3.vistienos-darzoviu sriuba,sausainiai.

Ketvirtadienis:
1.man kaip vakar,vaikai bananu valge.
2.vakarykste sriuba ir kepiau lietinius su vistiena.(uzsipirkau daug vistienos)
3.namines bandeles vienos su razinom,kitos su lasinukais.

Penktadienis:
1.man jogurtas,vaikam bandeles su arbata.
2.lietiniai vakaryksciai.
3.kepta duona su suriu,vytinta namine kiauliena.

Sestadienis:
1.man pasukos,vaikam spageti su suriu.
2.keptos vistos kulseles su bulvem ir salotos pomidorai,agurkai grietine.
3.krabu lazdeles tesloje.
Atsakyti
Kai kur vyras ir aš valgėm skirtingus patiekalus, ten maistas perskirtas per brūkšnelį, va taip: Vyras/aš

Pirmadienis

1. Avižinė košė su abrikosų uogiene / virti grikiai su kepinta šonine ir svogūnais (vyras grikių nemėgsta)
2. Makaronai su lašiša ir pom.pasta + šviežių daržovių salotos (paprika, pomidoras, salota, alyvuogių aliejus)
3. Troškintos vištų širdelės (su garstyčiomis) su kuskusu + šviežių daržovių salotos ir šiupininė sriuba / varškė su medumi

Antradienis

1.Manų košė su abrikosų uogiene
2. Tos pačios troškintos širdelės su kuskusu + burokėlių mišrainė (orkaitėje kepti burokėliai ir morkos + žirneliai + majonezas).
3. Vėl širdelės su kuskusu + burokėlių salotos (burokėliai+salotos lapai+fetos sūris+alyv. aliejus) + vis ta pati šiupininė sriuba

Trečiadienis

1. Avižinių dribsnių košė su abrikosų uogiene
2. Vėl troškintos vištų širdelės su ryžiais + burokėlių mišrainė (burokėliai+morkos+žirneliai+majonezas)
3. Vyras: Avinžirnių troškinys (virti avinžirniai+kiauliena+paprika+svogūnai+česnakai+pora pomidorų) + brokoliai + burokėlių salotos (burokėliai+salotos lapas+feta+aliejus)

Aš: viena šviesi bandelė su tepamu sūreliu (buvo užsilikusio šaldytuve). 1,5 riekės pilno grūdo forminės duonos su žemės riešutų sviestu.

Ketvirtadienis

1. Avižinių dribsnių košė su abrikosų uogiene / virti grikiai su kepintais svogūnais
2. Tas pats avinžirnių troškinys + brokoliai
3. Tas pats avinžirnių troškinys + brokoliai + pomidorinė sriuba (pomidorai, svogūnas, morka ir kelios skiltelės česnako) / du kepti kiaušiniai su burokėlių mišraine ir skrudinta formine duona

Penktadienis

1. Manų košė su įmaišytu vienu kiaušiniu ir abrikosų uogiene/grikiai su kepintais svogūnais
2. Avinžirnių troškinys su brokoliais (pribaigėm) / pomidorinė sriuba ta pati.
3. Vyras dar valgė bandelę iš sluoksniuotos tešlos, o aš bandelę su džemu biggrin.gif
4. Vyras valgė varškės apkepą su abrikosų uogiene ir grietine, o aš išsikepiau vieną kiaušinį su duona ir prašvarinau visokius likučius šaldytuve.

Šeštadienis

1. Kefyriniai blyneliai su uogiene ir grietine, užsigerti tuo pačiu kefyru, kuris buvo ir tešloj
2. Pomidorinė sriuba (vis dar ta pati) ir kugelis su padažu (daug kepintos šoninės ir dar daugiau grietinės).
3. Varškės apkepas su uogiene ir grietine.

Sekmadienis

1.Kefyriniai blyneliai su uogiene ir grietine
2.Pomidorinė sriuba (pribaigėm) + tas pats kugelis su padažu (kepinta šoninė su svogūnais ir grietinė)
3.Tas pats Varškės apkepas su uogiene ir grietine

Per dieną išgeriam apie du puodelius kavos su pienu, pora kartų šią savaitę lepinausi kava su grietinėle. Kepėm naminį vyšnių pyragą ir avižinius sausainius. Dar suvalgėm kokius 3 mažus indelius activia jogurto. Išgerta daug arbatos su citrina ir tarkuotu imbieru, nes peršalau. Ir suvalgyta nemažai Lietuvos pelkėse rinktų spanguolių trintų su medumi. Viriau mėlynių ir obuoliukų kompoto (greitam suvartojimui, jau suvartojom).

Čia dar neįskaičiuoti vaisiai (švieži ir džiotinti) ir riešutai. Namuose jų visada yra, ant jų netaupau, geriau saldainių neperkam.

Nepeikit už lašišą (pirmadienis), bet jos ten buvo nelabai daug, o kartais pasilepinti reikia. Kuskuso buvo atlikę iš seniau, reikėjo sunaudot. Fetos mažą gabaliuką nusipirkau, užteko visai savaitei. Manau, kad pakankamai sutaupau rytais valgant košes (neperkam jokių dešrų). O širdelių ar avinžirnių troškinys nėr brangus (galima ir dar papigint).

Burokėlių su morkom nemažai išsikepiau orkaitėje, tai valgėm kaip matot ne trumpai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 17 rugsėjo 2012 - 14:58