QUOTE(pusniuke @ 2012 02 09, 17:51)
* Ramune, pirmiausia, BT pakritimas per 0,1 padalą, tai visai ne joks pakritimas. Mūsų organizme BT nuolat svyruoja, todėl ašaroms dar laaabai anksti. Kai pradės kristi bent 0,2 padalas iš karto, va tada galėsi sakyt, kad jau krenta. Be to, kaip pati sakai, dar anksti būtų BT kristi, nes dar mmm ne laikas.
** Puikiai pažįstamas jausmas, kai nebežinai, ką daryti toliau, ir kaip toliau tvarkytis, kad viskas būtų taip, kaip norim. Aš irgi dar nežinau, ar kitą ciklą eisiu pas gydytoją. Nežinau, ar psichologiškai pasiruošus esu tam. Nors šiandien nusipirkau closto dozę ateičiai

Lenkijoj buvom, tai galvoju, nepamaišys. Ten clostas tik
25 zlotai kainuoja.
Papildyta:
*** Mes privalom tikėti stebuklais, nors ir labai sunku

Kaip ir sakiau, šį mėnesį vaistų jokių negeriu, bet STEBUKLO vistiek giliai širdy tikimės

išbandymai skiriami tik stipriausioms. O mes tokios ir esam
* Zianau, kvaisa

bet jei ir toliau kris, tai bus labai liudna...
** Kur taip brangiai pirkai?

As 15 zlotu ten moku

O tabletyciu 10?
*** Bandau tiketi Ir jei darau IUI ar siaip stimuliuojames, vadinasi tikiu. Bet tokia neviltis apima kai nepasiseka...
Papildyta:
QUOTE(Gintareeee @ 2012 02 09, 17:58)
vis paskaitineju kaip cia jums sekasi,atrodo pati nesenai cia dar lankiausi..
RAMUNE, visada paskaitineju kaip tau sekasi ir snd negalejau neparasyt...Nu kas cia per nuotaika?..juk snd dar tik 10DPO,taigi BT tai krenta ,tai leidziasi..Nereiskia jei 1 laipsniu pakrito tai jau viskas, tuo labiau 10 DPO..Prasau nesinervuot anksciau laiko..Paziurek kaip pas mane sokinejo BT
Dar patarciau pasiziuret pastojusiu BT grafikelius, manau nuotaika tikrai pasitaisys...
Ryt gali pabandyt gadinti NT

Labai labai sergu uz tave...Aisku,ir uz kitas merginas...Siunciu visom virusiuku...
Aciu Tau, brangioji

Jaudina mane tokie zodziai
Matai, as kazkodel isitikinusi, kad sekmes atveju BT turetu laikytis bent ties 37. O pas mane nelabai...

Bet vis tiek ACIU, kad tiki mano sekme ir palaikai
Papildyta:
QUOTE(ringaga @ 2012 02 09, 17:59)
reiketu kokia joga uzsiimti, kad minys linktu link teigiamos puses