Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 09, 14:17)
As rinkausi 1-2m triju dar nedrisau nors jau 2.6,m

As irgi nedrisau pasirinkti 3 metai.. pasirinkau 1-2 m., nors jau apie 2.5 m. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 09, 08:33)
Labas rytas,

aciu uz naujus namukus  4u.gif
Orchiduke, sveikatos Tavo vyrui  4u.gif
O as siandien isspaudziau asarele nel pakritusios BT... verysad.gif  Pakrito 0,1 padala. Nedaug, bet siandien 10 DPO, turetu tik kilti, o ne kristi. Buvau suplanavusi siandien gadinti NT, bet nusprendziau, kad nera reikalo... Nezinau ka toliau darysiu. Pavargau jau nuo planavimu ir neisivaizduoju kur gali buti beda. Tiesiog nekimba ir viskas, nes siaip viskas tvarkoje buvo  verysad.gif

vis paskaitineju kaip cia jums sekasi,atrodo pati nesenai cia dar lankiausi..RAMUNE, visada paskaitineju kaip tau sekasi ir snd negalejau neparasyt...Nu kas cia per nuotaika?..juk snd dar tik 10DPO,taigi BT tai krenta ,tai leidziasi..Nereiskia jei 1 laipsniu pakrito tai jau viskas, tuo labiau 10 DPO..Prasau nesinervuot anksciau laiko..Paziurek kaip pas mane sokinejo BT

user posted image

Dar patarciau pasiziuret pastojusiu BT grafikelius, manau nuotaika tikrai pasitaisys... 4u.gif
Ryt gali pabandyt gadinti NT mirksiukas.gif Labai labai sergu uz tave...Aisku,ir uz kitas merginas...Siunciu visom virusiuku... 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintareeee: 09 vasario 2012 - 18:00
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 09, 11:55)
Nera, bet stebuklo jau nesitikiu...

Nu ču a dabar. 100 proc, tikiu, kad mintys materializuojasi. Taip, kad nepasiduodam ir galvojam teigiamai!!!! Ir net jeigu atrodo, kad nesiseka, nepaliaujame kartoti " aš nėščia, aš nėščia". 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 09, 17:51)
* Ramune, pirmiausia, BT pakritimas per 0,1 padalą, tai visai ne joks pakritimas. Mūsų organizme BT nuolat svyruoja, todėl ašaroms dar laaabai anksti. Kai pradės kristi bent 0,2 padalas iš karto, va tada galėsi sakyt, kad jau krenta. Be to, kaip pati sakai, dar anksti būtų BT kristi, nes dar mmm ne laikas.

** Puikiai pažįstamas jausmas, kai nebežinai, ką daryti toliau, ir kaip toliau tvarkytis, kad viskas būtų taip, kaip norim. Aš irgi dar nežinau, ar kitą ciklą eisiu pas gydytoją. Nežinau, ar psichologiškai pasiruošus esu tam. Nors šiandien nusipirkau closto dozę ateičiai smile.gif Lenkijoj buvom, tai galvoju, nepamaišys. Ten clostas tik 25 zlotai kainuoja.

Papildyta:
*** Mes privalom tikėti stebuklais, nors ir labai sunku 4u.gif Kaip ir sakiau, šį mėnesį vaistų jokių negeriu, bet STEBUKLO vistiek giliai širdy tikimės wub.gif  išbandymai skiriami tik stipriausioms. O mes tokios ir esam 4u.gif victory.gif

* Zianau, kvaisa doh.gif bet jei ir toliau kris, tai bus labai liudna...
** Kur taip brangiai pirkai? blink.gif lotuliukas.gif As 15 zlotu ten moku smile.gif O tabletyciu 10?
*** Bandau tiketi Ir jei darau IUI ar siaip stimuliuojames, vadinasi tikiu. Bet tokia neviltis apima kai nepasiseka...
Papildyta:
QUOTE(Gintareeee @ 2012 02 09, 17:58)
vis paskaitineju kaip cia jums sekasi,atrodo pati nesenai cia dar lankiausi..RAMUNE, visada paskaitineju kaip tau sekasi ir snd negalejau neparasyt...Nu kas cia per nuotaika?..juk snd dar tik 10DPO,taigi BT tai krenta ,tai leidziasi..Nereiskia jei 1 laipsniu pakrito tai jau viskas, tuo labiau 10 DPO..Prasau nesinervuot anksciau laiko..Paziurek kaip pas mane sokinejo BT

user posted image

Dar patarciau pasiziuret pastojusiu BT grafikelius, manau nuotaika tikrai pasitaisys... 4u.gif
Ryt gali pabandyt gadinti NT mirksiukas.gif Labai labai sergu uz tave...Aisku,ir uz kitas merginas...Siunciu visom virusiuku... 2.gif  2.gif  2.gif

Aciu Tau, brangioji 4u.gif Jaudina mane tokie zodziai wub.gif
Matai, as kazkodel isitikinusi, kad sekmes atveju BT turetu laikytis bent ties 37. O pas mane nelabai...
user posted image
Bet vis tiek ACIU, kad tiki mano sekme ir palaikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ringaga @ 2012 02 09, 17:59)
Nu ču a dabar.  100 proc, tikiu, kad mintys materializuojasi. Taip, kad nepasiduodam ir galvojam teigiamai!!!! Ir net jeigu atrodo, kad nesiseka, nepaliaujame kartoti " aš nėščia, aš nėščia".  4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif
reiketu kokia joga uzsiimti, kad minys linktu link teigiamos puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 09, 17:16)

Aciu Tau, brangioji  4u.gif  Jaudina mane tokie zodziai  wub.gif
Matai, as kazkodel isitikinusi, kad sekmes atveju BT turetu laikytis bent ties 37. O pas mane nelabai...
user posted image
Bet vis tiek ACIU, kad tiki mano sekme ir palaikai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

biggrin.gif
reiketu kokia joga uzsiimti, kad minys linktu link teigiamos puses  smile.gif

patikek, nebutinai turi buti 37...Svarbu tik tas, kad skirtutusi 1 ir 2 faze....Labai tikiu,kad pamatysi II wub.gif Lauksim ziniu ryt is taves.... 4u.gif Tavo BT yra labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2012 02 09, 18:29)
patikek, nebutinai turi buti 37...Svarbu tik tas, kad skirtutusi 1 ir 2 faze....Labai tikiu,kad pamatysi II wub.gif Lauksim ziniu ryt is taves.... 4u.gif Tavo BT yra labai grazi 4u.gif

Na siek tiek skiriasi, bet ir toje 1 fazeje ji labai sokinejo.
Dar karteli aciu tau uz grazius zodzius. Patikesiu ju galia mirksiukas.gif
Beje, kaip jus jauciates? Gal jau zinai kas pilvelyje gyvena? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 09 vasario 2012 - 18:31
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 09, 19:16)
* Zianau, kvaisa  doh.gif  bet jei ir toliau kris, tai bus labai liudna...
** Kur taip brangiai pirkai?  blink.gif  lotuliukas.gif  As 15 zlotu ten moku  smile.gif O tabletyciu 10?
*** Bandau tiketi Ir jei darau IUI ar siaip stimuliuojames, vadinasi tikiu. Bet tokia neviltis apima kai nepasiseka...

Mes ten labai trumpai buvom, tai kur radau pirmą pasitaikiusią vaistinę, ten ir pirkau (Kauflando vaistinėj). Tikrai permokėjau tada smile.gif bet palyginus su LT kaina, tai man vistiek pigu biggrin.gif

Tikrai, tavo BT labai graži, bent jau kol kas. Viskas su ja yra gerai. Ryt būtinai daryk NT, nes aš numirsiu laukdama biggrin.gif Pamatysi, ryt vėl pakils per 0,1 ar 0,2. Ir tikiu, kad mmm nesulauksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 02 09, 18:49)
Mes ten labai trumpai buvom, tai kur radau pirmą pasitaikiusią vaistinę, ten ir pirkau (Kauflando vaistinėj). Tikrai permokėjau tada smile.gif bet palyginus su LT kaina, tai man vistiek pigu biggrin.gif

Tikrai, tavo BT labai graži, bent jau kol kas. Viskas su ja yra gerai. Ryt būtinai daryk NT, nes aš numirsiu laukdama biggrin.gif Pamatysi, ryt vėl pakils per 0,1 ar 0,2. Ir tikiu, kad mmm nesulauksi 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nu jo, mokejai kokiais 8 lt brangiau nei as, bet su LT kainomis, tai cia juokas smile.gif
Pfu pfu pfu, neduok D, jei man vel reikes gerti, tai ir man reikes organizuotis kelione, nes pas mus labai brangu.

O as pirkus Plazos prekybos centro vaistineje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramune!: 09 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(Ramune! @ 2012 02 09, 17:31)
Na siek tiek skiriasi, bet ir toje 1 fazeje ji labai sokinejo.
Dar karteli aciu tau uz grazius zodzius. Patikesiu ju galia  mirksiukas.gif
Beje, kaip jus jauciates? Gal jau zinai kas pilvelyje gyvena?  mirksiukas.gif

ner uz ka.... mirksiukas.gif Viskas gerai tavo grafikelyje 4u.gif
Mes gyvenam puikiai,jau senai nebepykina ir pan... lotuliukas.gif Pilvely gyvena sesute wub.gif Sake 99 proc bus mergyte smile.gif Jeeeeeeeeeeee wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
prisijungiu prie nelaimeliu, gerai kad susilaikiau ir negeriau letrozol ir paskambinau apziurai , sako va tau ir pabandyk karteli pastimuliuot be apziuros pirmines, po snd ultragarso paaiskejo kad sis cikla darom pauze su kt , nes atsirado cista, sake ovuliacija savaime buvo ir be sprogduko anam nurasytam cikle, nes yra geltonkunis . Kaip liudna ..
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2012 02 09, 19:01)
ner uz ka.... mirksiukas.gif Viskas gerai tavo grafikelyje 4u.gif
Mes gyvenam puikiai,jau senai nebepykina ir pan... lotuliukas.gif Pilvely gyvena sesute wub.gif Sake 99 proc bus mergyte smile.gif Jeeeeeeeeeeee wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet tai kaip smagu, mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sumi @ 2012 02 09, 19:50)
prisijungiu prie nelaimeliu, gerai kad susilaikiau  ir negeriau letrozol ir  paskambinau apziurai , sako va tau ir pabandyk karteli pastimuliuot be apziuros pirmines,  po snd ultragarso paaiskejo kad sis cikla darom pauze su kt , nes atsirado cista, sake ovuliacija savaime buvo ir be sprogduko anam nurasytam cikle, nes yra geltonkunis . Kaip liudna ..

Gaila...bet gerai, kad pasitikrinai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ar esate kuri nors gėrusi šiuos vaistus ovuliacijos stimuliacijai"Clostibegyt",išgėriau kai gydytoja liepė 5 tabletes ir galvojau kad man šonai perplyš ,po to apsilankiau pas kitą gydytoją tai ji pasibaisėjo,sakė kam tu geri visokį brudą sugadinsi kiaušydes doh.gif ar kuriai nors padėjo šie vaistai g.gif
Atsakyti