Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 10, 11:07)
Laba diena,ar esate kuri nors gėrusi šiuos vaistus ovuliacijos stimuliacijai"Clostibegyt",išgėriau kai gydytoja liepė 5 tabletes ir galvojau kad man šonai perplyš ,po to apsilankiau pas kitą gydytoją tai ji pasibaisėjo,sakė kam tu geri visokį brudą sugadinsi kiaušydes  doh.gif ar kuriai nors padėjo šie vaistai  g.gif

Gerem ir jokiu nemalonumu nebuvo, bet jis slopina gleivine kaikuriom. Apskritai man rodos clostibegitu ir pradeda stimuliacijas daugumai
Atsakyti
Birmania, beveik visos, kurios lankosi šiam skyrelyje, yra gėrusios Clostilbergyt. Man asmeniškai visiškai nuo jų neskaudėjo, bet ir užaugo vos vienas folis.
Kokia yra tavo situacija? Ką tau kita ginė pataria vietoj to naudoti? Juk jei pirmoji skyrė, tai turbūt yra priežastis? g.gif

Man jau 9 DPO. Jokių požymių dėl teigiamo NT schmoll.gif Laukiu tikrai raudonos Valentinkės unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As 2 ciklus geriau Clostylbegita, abu kartus jis ziauriai isplonino gimdos gleivine. Abu kartus uzaugindavo po 2 dominuojancius folius kiekvienoj kiausidej, man gine sake gerokai perdaug tiek. Bet as prie Clostylbegito dar geriau ir kruva Estrofemo, bet jis nespejo atauginti gleivines iki reikiamo storio.
Atsakyti
Sveikutės!
Na ką gi, startuoju šį ciklą ir aš-grįžau iš endokrinologo,davė leidimą stimuliacijai-VALIO!!!!!!!! thumbup.gif Echoskopavo skydliaukę, matėm pagerėjimą, vadinasi, vaistukai tiko ir padeda smile.gif Nuleido kraują vėl ištirti TTH, TH3, TH4 ir vakare sužinosiu jų rezultatus (bus aišku, kokiom dozėm toliau gerti Tiroksiną).Klausiau, ar ir toliau reikės gerti šį vaistą, kai pastosiu, tai sakė, būtinai- bent jau tris pirmuosius nėštumo mėnesiukus.
Planas toks: leisiuos Puregoną nuo šio vakaro, geriu šalavijų arbatėlę, atkasiau paslėptą šaldiklyje šaltalankių sirupą ir pradėjau gerti,plius dar geriu visus kitus papildus mirksiukas.gif Vyrą šeriu cinko ir Permen papildais, neleidžiu vartoti alkoholio ir į pirtį šįvakar neišleidau-žodžiu, griebiuosi visko, kas tik leistų greičiau patapti nestuke.gif ir pajusti tą pykinimo malonumą blush2.gif
Teoriškai žinau, kad tai dar nieko nereiškia, bet širdy taip gera-juk gruodžio pabaigoje verkiau ir maniau, kad niekada nebegalėsiu planuoti, o dabar gera vien nuo minties, kad vėl einu šiuo keliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 02 10, 13:15)
Sveikutės!
Na ką gi, startuoju šį ciklą ir aš-grįžau iš endokrinologo,davė leidimą stimuliacijai-VALIO!!!!!!!! thumbup.gif Echoskopavo skydliaukę, matėm pagerėjimą, vadinasi, vaistukai tiko ir padeda smile.gif Nuleido kraują vėl ištirti TTH, TH3, TH4 ir vakare sužinosiu jų rezultatus (bus aišku, kokiom dozėm toliau gerti Tiroksiną).Klausiau, ar ir toliau reikės gerti šį vaistą, kai pastosiu, tai sakė, būtinai- bent jau tris pirmuosius nėštumo mėnesiukus.
Planas toks: leisiuos Puregoną nuo šio vakaro, geriu šalavijų arbatėlę, atkasiau paslėptą šaldiklyje šaltalankių sirupą ir pradėjau gerti,plius dar geriu visus kitus papildus mirksiukas.gif  Vyrą šeriu cinko ir Permen papildais, neleidžiu vartoti alkoholio ir į pirtį šįvakar neišleidau-žodžiu, griebiuosi visko, kas tik leistų greičiau patapti nestuke.gif ir pajusti tą pykinimo malonumą blush2.gif
Teoriškai žinau, kad tai dar nieko nereiškia, bet širdy taip gera-juk gruodžio pabaigoje verkiau ir maniau, kad niekada nebegalėsiu planuoti, o dabar gera vien nuo minties, kad vėl einu šiuo keliu wub.gif

Linkiu kuos didziausios sekmes Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2012 02 10, 17:01)
Linkiu kuos didziausios sekmes Jums  smile.gif

drinks_cheers.gif O galima salaviju arbata gert kai stimuliuojies ? nes kiek skaiciau kad nerekomenduojama maisyti vaistu ir arbatu ?? g.gif Gal del to kad per daug bus stimuliuojama ax.gif

As irgi galvoju per sy cikla kokio plano imtis kai gersiu kt kaip save stirpint , na nusipirkau vitaminu ir daugiau nzn ka daugiau blush2.gif
Atsakyti
Ramune, kaip tu? Ką rodo NT ir BT?

Kisvaida jau turėtų būti po LP. Laukiam ir jos čia pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 10, 12:07)
Laba diena,ar esate kuri nors gėrusi šiuos vaistus ovuliacijos stimuliacijai"Clostibegyt",išgėriau kai gydytoja liepė 5 tabletes ir galvojau kad man šonai perplyš ,po to apsilankiau pas kitą gydytoją tai ji pasibaisėjo,sakė kam tu geri visokį brudą sugadinsi kiaušydes  doh.gif ar kuriai nors padėjo šie vaistai  g.gif

kai kiausides ir taip nefunkcionuoja kaip kad turetu tai ir "griebiesi siaudo" kaip sakoma smile.gif - geri kas tik duodama ir bandai kas tik imanoma, rizikuoji daug, taciau juk visos siekiame to rezultato - nestuke.gif

pati geriu Clomithene (clomid), manau jie ta pati poveiki turi kaip kad ir Clostibegyt.

4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

buvau antradieni pas S tai ji paskyre Letrozoli 10 tableciu ryte vakare antadieni vaziuosiu vel norejau paklaust ar dar skirs kazi kokiu vaistu ar cia nuo situacijos priklauso ka viduje pmatys? beje nu tooooks kvailas klausymas bet as jos nepaklausiau ar galima smileysex.gif tai jusu pasiklausiu iki jos vizito juk galima ar ne blush2.gif nu as manau kad galima bet paklausiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kelinta valanda vaziuoji pas S? as irgi antradieni vaziuoju bigsmile.gif
antradieni paziures kas uzaugo ir kokio storio gimdos gleivine, lieps nusipirkt sprogduka, paskirs jo susileidimo data ir tada paskirs kada darytis HCG arba prasidejus mmm 1-3 dienom vel atvaziuot pas ja 4u.gif

Man kai ant to lapelio piesia kada turet lytinius santykius, as jai sakiau seniau- mums nezymekit, mes ir taip kas vakara smileysex.gif lotuliukas.gif Tai abi su sesele balsu juokesi, sakau, o ka man daryt, kad mano vyras karstas ir jam reikia lotuliukas.gif Tai tik pagyre, sako dziaugtis reikia tokia istverme ir tikrai nebus taip, kad prašausim ovuliacija, nes bet kokiu atveju karta i para padarom, tik pries ir po O jau darom du kartus per para, uztvirtinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 10 vasario 2012 - 18:57
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 02 10, 19:54)
Kelinta valanda vaziuoji pas S? as irgi antradieni vaziuoju  bigsmile.gif
antradieni paziures kas uzaugo ir kokio storio gimdos gleivine,  lieps nusipirkt sprogduka, paskirs jo susileidimo data ir tada paskirs kada darytis HCG arba prasidejus mmm 1-3 dienom vel atvaziuot pas ja  4u.gif

Man kai ant to lapelio piesia kada turet lytinius santykius, as jai sakiau seniau- mums nezymekit, mes ir taip kas vakara smileysex.gif  lotuliukas.gif  Tai abi su sesele balsu juokesi, sakau, o ka man daryt, kad mano vyras karstas ir jam reikia  lotuliukas.gif  Tai tik pagyre, sako dziaugtis reikia tokia istverme ir tikrai nebus taip, kad prašausim ovuliacija, nes bet kokiu atveju karta i para padarom, tik pries ir po O jau darom du kartus per para, uztvirtinimui  lotuliukas.gif

Nu neblogai cia jus blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Alinux> kada tau dabar pas S bereikia?
Atsakyti