Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Apklausa: Kiek laiko jau bandote susilaukti mažylio? (62 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutes 4u.gif
prisiduodu - rytinis testas neigiamas unsure.gif si karta kazkaip labai normaliai priimu sias "naujienas" sau smile.gif nei asaru, nei pykcio....gal dar ir anksti, nes menesines net nesuvelavusios g.gif taciau bent jau jauciuosi stipri moraliskai...tik labai jau nenoriu vel pradeti stimuliacijos unsure.gif nes hormonu audros mane zudo doh.gif
Atsakyti
Prieš metus laiko buvau nuolatinė šio skyrelio skaitytoja, nes pačiai 3 metus nepavyko pastoti ir teko stimuliuotis. Po 3 stimuliacijos pavyko pastoti ir šiuo metu sūpuoju mielą dukrytę. smile.gif
Noriu palinkėti visoms stiprybės ir tikėjimo 4u.gif bei pasiūlyti, gal kam reikia (mums atliko) Clostylbegit 10 tab. GAlioja iki 2014. Perleisčiau pigiau ir su dideliu virusu. Jei kam reikia rašykit į AŽ.
Atsakyti
Sveikutės,
Orchiduke> nebėjau pas S. šiandien-nenorėjau, tiesiog netraukė ten, atšaukiau vizitą. Mmm pramušė tai ir sėdžiu visa depresuota unsure.gif
Šiandien vėl liūdnumo banga: kolegė atsinešė 1 mėn. leliuką parodyti, apsimečiau, kad į tuliką noriu, o ten nuėjusi, gerai nusiverkiau verysad.gif Nesuprantu savęs, ko šįkart taip suskydau, bet yra kaip yra-į vaikučius ir nestuke.gif negaliu žiūrėti, drasko širdį. Raminu save, kad ačiū D, turiu dukrytę, jau teko laimė būti nėščiai, pajusti pilvelyje judesius, o jei D nebeduos daugiau vaikučių, vadinas, nelemta...Gal dukra nekaltins užaugusi, kad augo viena šeimoje blink.gif
Gero savaitgalio jums, mielosios mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautruole> per daug stresuoji ir vaikui savo perduodi visas emocijas 4u.gif

As buvau pas S. Pasakiau stop stimuliacijai ir pasiprasiau laparoskopijos, o ji dziugiai sutiko sia zinia, kad as to noriu, tai si antradieni jau lekiu i Jurininku ligonine ir guluos pas ja i skyriu, darys laparoskopija ir histeroskopija.
Kariotipo vyrui pasake visiskai nereikia, nes spermograma ideali, vyro spermiuku kiekis 88 mljn ejakuliate 2,5 ml, o kariotipo daro kai spermiuku tera iki 10 mljn, plius pas vyras agliutinacijos visiskai nera. Tad kariotipo nebedarysim jau.
Toliau klausiau del tyrimo, kur moters sarmine pusiausvyra sunaikina spermiukus- sake to tyrimo senai nebedaro, jis neinformatyvus ir nieko tikslaus neparodo, pries metus rase darba ta tema.
Tai vat, tokios naujienos is mano fronto. Bandysiu moraliskai pasiruost operacijai, per abu galus istikrins vidaus organus- ir per TEN, ir dar pilvuka 3 vietose prapjaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 02, 18:07)
Jautruole> per daug stresuoji ir vaikui savo perduodi visas emocijas  4u.gif

As buvau pas S. Pasakiau stop stimuliacijai ir pasiprasiau laparoskopijos, o ji dziugiai sutiko sia zinia, kad as to noriu, tai si antradieni jau lekiu i Jurininku ligonine ir guluos pas ja i skyriu, darys laparoskopija ir histeroskopija.
Kariotipo vyrui pasake visiskai nereikia, nes spermograma ideali, vyro spermiuku kiekis 88 mljn ejakuliate 2,5 ml, o kariotipo daro kai spermiuku tera iki 10 mljn, plius pas vyras agliutinacijos visiskai nera. Tad kariotipo nebedarysim jau.
Toliau klausiau del tyrimo, kur moters sarmine pusiausvyra sunaikina spermiukus- sake to tyrimo senai nebedaro, jis neinformatyvus ir nieko tikslaus neparodo, pries metus rase darba ta tema.
Tai vat, tokios naujienos is mano fronto. Bandysiu moraliskai pasiruost operacijai, per abu galus istikrins vidaus organus- ir per TEN, ir dar pilvuka 3 vietose prapjaus  biggrin.gif

Bet tu kokia greita bigsmile.gif Bet taip dar geriau, maziau laiko turesi jaudintis thumbup.gif As taip pat labai greitai susisukau su lap. Turejau atlikti tyrimus per ta laika, todel neturejau kada pagalvoti ir nervintis. Tikiuosi nieko blogo neras 4u.gif
Atsakyti
Jo, viskas greit ivyko, nes man kalbantis del operacijos su ja - jai paskambino viena mergina ir pasake, kad susirgo gripu, todel nebegali operuotis antradieni, tai mane i jos vieta ir ikiso ax.gif
Pirmadieni lekiu pasidaryt visus tyrimus i poliklinika, badausiu visa diena nuo pirmadienio, gersiu tik skyscius, klzminsiuos vakare lotuliukas.gif O antradieni jau 7.00 val turiu buti pas ja skyriuje, nes pacia pirmaja operuos.
Kol kas nebijau, bet zinau, kad bus sunku atsisveikint su vyru iseinant i operacine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 02, 20:09)
Jo, viskas greit ivyko, nes man kalbantis del operacijos su ja - jai paskambino viena mergina ir pasake, kad susirgo gripu, todel nebegali operuotis antradieni, tai mane i jos vieta ir ikiso  ax.gif 
Pirmadieni lekiu pasidaryt visus tyrimus  i poliklinika, badausiu visa diena nuo pirmadienio, gersiu tik skyscius, klzminsiuos vakare  lotuliukas.gif  O antradieni jau 7.00 val turiu buti pas ja skyriuje, nes pacia pirmaja operuos.
Kol kas nebijau, bet zinau, kad bus sunku atsisveikint su vyru iseinant i operacine  smile.gif

Ir as tik tada pravirkau blush2.gif
Man taip pat uzleido vieta, nes viena mergina susirgo ax.gif
Atsakyti
Viskas vienodai pas mus biggrin.gif
As tos akimirkos labiausiai ir bijau, kad pravirksiu ir nuo to vyrui bus sunku verysad.gif
O kiek laiko trunka nuo isvedimo i operacine iki kol parveza i palata?
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 02, 21:24)

labu visoms 4u.gif

mane apie 9 val. nusivede i operacine ir siek tiek po 10 val. jau zadino, buvau pooperacineje palatoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 02 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 02, 20:24)
Viskas vienodai pas mus  biggrin.gif
As tos akimirkos labiausiai ir bijau, kad pravirksiu ir nuo to vyrui bus sunku  verysad.gif

Nuo "atsijungimo" iki prabudimo praejo gal kokios 3 val smile.gif Bet as operavausi pas toki gydytoja, kuris neleido lankytoju ta diena, nes gulejau visa para pooperacinej palatoj. Tai mane vyras tik atveze is vakaro ir paliko smile.gif operavo kitos dienos ryte. O dar kita diena atvaziavo aplankyti.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 02, 21:24)
Viskas vienodai pas mus  biggrin.gif
As tos akimirkos labiausiai ir bijau, kad pravirksiu ir nuo to vyrui bus sunku  verysad.gif

sveika nu dziaugiuos del tavo planu 4u.gif as ir turejau LP (siauliuose)ir histero pas S. nu labai greitai ir fainiai praejo labai jau rupinasi savo mergaitemis S . as ir tik tada pravirkau kai reikejo atsisveikint su vyru, bet jis mane palydejo kiek leido sesutes. na o laikas labai ivairus viskas priklauso nuo to ka pas tave ras o kadangi nieko blogo nebus tai turetu greit praeiti operacija, na paskui dar pooperacinej palaikys ir kai atsibusi parves i palata kur taves lauks vyras wub.gif
na o del LP tai kitoms mergaitems pasiseka kad po lP ir histero pastoja naturaliai , nes sujudina ten viska pravalo ir tada buna ciki piki , beje gerai kad taip greit operacija, nebus kada galvoti kas ir kaip, tik ar spesi pasidaryt visus tyrimus. as tai laukiau LP savaite man laiko uzteko o tave ci atai labai greit , nu bet tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
as irgi pragulejau para laiko pooperacineje palatoje. operacijos diena vyras atvaziavo, tai leido tik kelioms minutems ibegti i pooperacine palata ir viskas ax.gif kitos dienos ryta jau zingsniavau i savo palata, vyras vel atleke, tai plepejom ax.gif
Atsakyti