Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(inesa stanele @ 2012 02 14, 16:33)
Norejau cia jusu paklausti, ar jus kiekvienais metais perkate seklas, ar nebandete is pomidoru seklu prisidziovinti?  g.gif  Kazi veisle tokia pati isdigtu? As tai pernai truputi pasilikau seklu, pabandysiu siemet pasodinti ar isaugs, turiu vilmos veisles, ir kazkokiu aukstaugiu.

Išdygs ir augs pačios išimtos sėkliukės 4u.gif Tik reikia pažiūrėt, kad nebūtų hibridai 4u.gif , nes hibridų vaikai astsigimsta dažnai į tėvus nepanašūs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 14, 16:37)
rolleyes.gif o ką aš sakau...alia nelenktyniaut susirinkom biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mokytis thumbup.gif
Man smagu, kad šiemet jau gražesniai maniškiai - pernai visa ankstyvųjų partija vos iš mirties išsikapstė doh.gif Perlaisčius buvau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif rolleyes.gif o tai kodėl nesėji jokių pipirų...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 14, 16:43)
g.gif  rolleyes.gif o tai kodėl nesėji jokių pipirų...

Nėr valgytojų schmoll.gif
Pernai auginau 4 paprikas, tai paskui pati jas valgiau valgiau, kol supratau, kad ir aš jų nemėgstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 14 vasario 2012 - 15:46
QUOTE(Asese @ 2012 02 14, 16:45)
Nėr valgytojų  schmoll.gif

na tai kad ir as nesu megeja papriku, bet noriu pasidziovint, ant kokios picos tai jegele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 14, 16:45)
Nėr valgytojų  schmoll.gif

cool.gif tai nors kokį dėl grožio...iš kompanijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2012 02 14, 15:33)
Norejau cia jusu paklausti, ar jus kiekvienais metais perkate seklas, ar nebandete is pomidoru seklu prisidziovinti?  g.gif  Kazi veisle tokia pati isdigtu? As tai pernai truputi pasilikau seklu, pabandysiu siemet pasodinti ar isaugs, turiu vilmos veisles, ir kazkokiu aukstaugiu.

kiekvienais perkam ( leidžiu sau už visas ligones atsakyt biggrin.gif ), pasidžiovinam nehibridus, sunkiau randamus.

QUOTE(Asese @ 2012 02 14, 15:36)
Nu jo  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Pamačiau Gaudvilės čiukiukus  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Aš neauginsiu šiemet nei paprikų nei čilių tai toj temoj nesilankiau.
Gaudvile, gali tu po mėnesio sėt pomidorus , pavys ir pralenks maniškius drąsiai yess.gif  yess.gif yess.gif

Taisai violetiniais žiedeliais tai ne mano cool.gif biggrin.gif

Ai, pamiršau parašyt, kad su tavim ir Ex nelenkyniausiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 14, 16:54)
Ai, pamiršau parašyt, kad su tavim ir Ex nelenkyniausiu  tongue.gif

Taigi čia ne varžybos mirksiukas.gif
Aš džiaugiuos, kad tavo tokie gražūs wub.gif wub.gif wub.gif ir mokaus smile.gif
Jau susiradau dėžutę, į kurią dėsiu sėklas grūdinimuisi - kažkur vasario 22 reiktų pradėt, kad kovo 8 galėčiau sodint g.gif
Sugalvojau: suvyniuosiu tas sėkliukes į tokius kinziukus iš marlės, su lipnia juostele suveršiu, kad neiškristų, o ant jos parašysiu pavadinimus 4u.gif Taip išsiversiu su viena dėžute gal g.gif
Na nemoku nupasakot, bet kai padarysiu, galėsiu parodyt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 02 14, 16:47)
cool.gif tai nors kokį dėl grožio...iš kompanijos drinks_cheers.gif

Ai, paskui laistyt reiks
Geriau einu koldūnų daryt savo Valentinui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 14, 15:54)
Ai, pamiršau parašyt, kad su tavim ir Ex nelenkyniausiu  tongue.gif

O aš lenktyniausiu didis.gif beee.gif pati su savim hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kažkuri klausėt ar nesidžiovinam sėklų iš pomidorų?
Esu prisirinkusi ir prisidžiovinusi kažkuriais metais. Nieko gero neišėjo ax.gif Užaugo gražus augalas, bet derlius buvo visai mažas. Tai padariau išvadą, kad iš hibridinių pomidorų nevertą rinkti sėklų ir kitais metais auginti ax.gif Ir dar pastebėjimas, jei sėklos laikomos kelis metus, jos būna jau nebe visos daigios, iš kokių dešimties sėklų išdygsta gal kokios 5,6. Man labai nedaigios buvo raudonkepuraitės pomidorai (paprikos dar labiau nedaigios būna). Tai aš kiekvienais metais dasiperku naujų, o tuo pačiu ir keičiu pagal veisles, bei stebiu derlingumą ir atsparumą ligoms.
Matyt mano bandymai vyks tol kol auginsiu pomidorus ax.gif

Merginos jei dar kam reikia ispaniškų pomidorų ir paprikų rašykit man į AŽ, nes rytoj jau kelioms siusiu sėklytes, išsiusčiau visoms kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milediki: 14 vasario 2012 - 18:07
QUOTE(Lady Dy @ 2012 02 13, 19:15)
Žinok kaip ta beždžionė ir gražuolė ir protinga,ir norisi ir turiu tiek kad trejiems metams užtektų,o vistiek norisi doh.gif  hihihi.gif

QUOTE(Milediki @ 2012 02 13, 19:26)
Tai ar pasiusti tau ir kiek norėtumei bigsmile.gif

ir ką čia dalinatės g.gif aišku pomidorų sėklas ax.gif bet kokių g.gif gal ir man reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Milediki @ 2012 02 14, 18:05)
Merginos jei dar kam reikia ispaniškų pomidorų ir paprikų rašykit man į AŽ, nes rytoj jau kelioms siusiu sėklytes, išsiusčiau visoms kartu ax.gif

tikrai pasufleruok kokių ax.gif gal kokių ankstyvųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bija @ 2012 02 14, 18:31)
ir ką čia dalinatės g.gif aišku pomidorų sėklas ax.gif bet kokių g.gif gal ir man reikia ax.gif
Papildyta:
tikrai pasufleruok kokių ax.gif gal kokių ankstyvųjų ax.gif

Dalinu pomidorus ir paprikas. Pomidorai atrodo yra vidutinio ankstyvumo ir 160 cm, o paprikos neaišku. Jas gavau dovanų, o ant pakelio tik ispaniškai parašyta ax.gif O dalinuosi todėl kad labai daug jų yra pokelyje, nes aš net per kelis metus jų nepasėsiu. Paprikų radau apie 350 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milediki @ 2012 02 14, 18:39)
Dalinu pomidorus ir paprikas. Pomidorai atrodo yra vidutinio ankstyvumo ir 160 cm, o paprikos neaišku. Jas gavau dovanų, o ant pakelio tik ispaniškai parašyta ax.gif O dalinuosi todėl kad labai daug jų yra pokelyje, nes aš net per kelis metus jų nepasėsiu. Paprikų radau apie 350 doh.gif

doh.gif paprikų žadu nesėt,o pomidorai vilioja ax.gif
Atsakyti