Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

Na as tai su bedom vis ,tik pries savaite persirgau roto virusu blogavau 2 dienas,tada paskyte konizacija rytojui,pabandziau pientrauki,ir tiek man uzsidege krutine ,nuvaziavau ryte su 39 ir liepe vaziuot namo isigydydt su temperatura nedare nieko.tai dvi dienas is lovos nepakilau,dabar ketvirtadieni paskyre,tikiuosi ta diena pasibaigs mano ligos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 03 06, 14:35)
Na as tai su bedom vis ,tik pries savaite persirgau roto virusu blogavau 2 dienas,tada paskyte konizacija  rytojui,pabandziau pientrauki,ir tiek man uzsidege krutine ,nuvaziavau ryte su 39 ir liepe vaziuot namo isigydydt su temperatura nedare nieko.tai dvi dienas is lovos nepakilau,dabar ketvirtadieni paskyre,tikiuosi ta diena pasibaigs mano ligos  unsure.gif

Uzjauciu,ne kas su tokiu maziuku vaikiuku sirgti,dar su konizacija taip be rysio gavosi blink.gif
Sveik greiciau,atliks konizacija,tai bent nebegalvosi apie ta operacija 4u.gif

O as vis negaunu ats,is ligonines g.gif Merginos,kiek laiko jus lauket ats.?

Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 03 06, 17:06)
Uzjauciu,ne kas su tokiu maziuku vaikiuku sirgti,dar su konizacija taip be rysio gavosi blink.gif
Sveik greiciau,atliks konizacija,tai bent nebegalvosi apie ta operacija 4u.gif

O as vis negaunu ats,is ligonines g.gif Merginos,kiek laiko jus lauket ats.?

Mano poliklinika vienur, konizac. darę kitur. Polikl. gyd sakė, kad kol popierius atsiunčia- apie mėn. Po konizac. liepė skambintis tiesiai į skyrių, sakė, atsakymas buvs po savaitės.
Atsakyti
sveikos, is savo gyd gavau atsakyma kad ira LSIL ir dar stiprus uzdegimas.
taigi tolaiu keliauju i onkolgini su siuntimu bet tik tada kai praeis mm ir issigydysiu uzdegima.
taigi iki to nervai ir nerimas. sakykit kaip atlieka persvietima ir biopsija g.gif
dare biopsija pazasty tai jausmelis nekoks o kaip kaklelyje daro biopsija???

Atsakyti
QUOTE(Stirnaitė @ 2012 03 06, 18:52)
Mano poliklinika vienur, konizac. darę kitur. Polikl. gyd sakė, kad kol popierius atsiunčia- apie mėn. Po konizac. liepė skambintis tiesiai į skyrių, sakė, atsakymas buvs po savaitės.

Ot as ziopla,nepasiklausiau ligoninej,kada jie gauna tuos ats.
Siaip tai voka as ligoninej palikau,turi namo atsiusti g.gif Poliklinikoj nieko apie tai nezino,as turiu su tais ats.pas savo gine eiti.Na dar palauksiu siek tiek blink.gif

Papildyta:
QUOTE(isabelaa @ 2012 03 06, 19:59)
sveikos,  is savo gyd gavau atsakyma  kad ira LSIL  ir dar stiprus uzdegimas.
  taigi tolaiu keliauju i onkolgini su siuntimu bet tik tada  kai praeis mm ir issigydysiu uzdegima.
taigi iki to  nervai ir nerimas.  sakykit kaip atlieka persvietima ir biopsija  g.gif
  dare biopsija  pazasty tai jausmelis nekoks o kaip kaklelyje daro biopsija???

O,tai tu mano likimo drauge g.gif
Man taip pat biopsija dare pazasty pries kokius 7 m.,bijau prisiminti,brrr...
Skubu nuraminti,gimdos kaklelis neturi nerviniu galuniu(taip sake gine),nors man papurske lidokaino,kitur net nedaro jokio nuskausminimo.Visiskai nieko nejauciau,tas pats kaip danti taiso suleidus vaistus:good:
Nebijok,visai nebaisu ir labai greitai.Sekmes,laikykis.Parasyk kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 03 06, 22:41)
Ot as ziopla,nepasiklausiau ligoninej,kada jie gauna tuos ats.
Siaip tai voka as ligoninej palikau,turi namo atsiusti g.gif Poliklinikoj nieko apie tai nezino,as turiu su tais ats.pas savo gine eiti.Na dar palauksiu siek tiek blink.gif

Papildyta:

O,tai tu mano likimo drauge g.gif
Man taip pat biopsija dare pazasty pries kokius 7 m.,bijau prisiminti,brrr...
Skubu nuraminti,gimdos kaklelis neturi nerviniu galuniu(taip sake gine),nors man papurske lidokaino,kitur net nedaro jokio nuskausminimo.Visiskai nieko nejauciau,tas pats kaip danti taiso suleidus vaistus:good:
Nebijok,visai nebaisu ir labai greitai.Sekmes,laikykis.Parasyk kaip sekesi 4u.gif

beda kad ta procedura negreit sad.gif reik sulaukt mm issigydyt uzdegima o tada taip. nors ryt bandysiu uzsiregistruoti onkologiniam. ne sten eiles kiek zinau nemazos/
gal zinot kaip pagreitinti mm kad ateitu greiciau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 03 06, 20:59)
sveikos,  is savo gyd gavau atsakyma  kad ira LSIL  ir dar stiprus uzdegimas.
  taigi tolaiu keliauju i onkolgini su siuntimu bet tik tada  kai praeis mm ir issigydysiu uzdegima.
taigi iki to  nervai ir nerimas.  sakykit kaip atlieka persvietima ir biopsija  g.gif
  dare biopsija  pazasty tai jausmelis nekoks o kaip kaklelyje daro biopsija???

Sweika, kaklelio biopsijos tikrai nereikia bijoti, bent jau man si procedura buvo atlikta be jokio nuskausminimo ir nelabai ka jauciau, isejus is kabineto tik kiek pamaude pilvo apacia.
Na o kas del menesiniu issaukimo, tai sako, jog karsta vonia ir saldumynai gali padeti issikviesti jas keleta dienu anksciau smile.gif O nervai jas gali atitolinti, taip, kad nesinervink anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
Dar girdejau,kad citrusiniai vaisiai taip pat atitolina mmm.,tik nezinau ar tai tiesa blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, priimkit ir manei savo bureli 4u.gif
Citologinis tyrimas parode LSIL, tai gavau siuntima pas onkoginekologa. Apziurejes gimdos kakleli rado 3x5 mm ploto pakitusiu lasteliu ploteli, is kurio paeme biopsija, ryt keliauju suzinoti atsakymo, koks CIN rezultatas yra ir ka toliau reikes daryti... labai bijau verysad.gif
Ir dar gydytojas pasake, kad jei bus CIN2 ar CIN3, reikes operacijos, cia nieko blogo, bet jei kada pastociau, tai kudikelio neisnesiociau iki galo - ar kam taip buve ir ar esate apie ka girdejusios? Kaip tik metu begyje planuojame leliuka, tai gavau papildoma doze visokiausiu apmastymu g.gif
Atsakyti
Tikrai išnešioja mergaitės leliukus, nėra ko nerimauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as suzinojau konizacijos atsakymus,skambinausi i ligonine,pasirodo Klaipedoj daugiau kaip men.reikia laukti.Nustate 2 laipsnio pakitimus,dziaugiuosi,kad viskas buvo rasta laiku smile.gif
Atsakyti
sveikutes,saunu girdeti kad nera blogi tie musu atsakymai.As irgi gavau atsakyma buvo pries tai ASCUS-H,dabar rado ASCUS,bet daktaras issiunte siuntima i ligonine kad iskviestu mane kolposkopijai.Idomu kodel radus ASCUS jis siuncia mane kolposkopijai????? g.gif
Atsakyti