Sveikos, merginos
Senokai čia pas jus nebuvau. Turiu daug darbo, taigi esu truputį atsiribojusi nuo forumo ir visokių kitokių panašių veiklų. O jūs čia, matau, labai aktyviai rašot. Tik vienus namučius atidarėm, o jau tuoj vėl naujų turbūt reikės
QUOTE(Tokata @ 2012 02 11, 23:18)
O man liūdna vienai...Stengiuosi daug dirbti, kad grįžus namo tik miegot reiktų eit.
Praėjo tik dvi savaitės ...
Tau

Taip, darbas kiek padeda užsimiršti. O ar ilgai jūs nesimatysite? Gal virtualiom priemonėm išeina daugiau pabendrauti daugiau?
QUOTE(abiga @ 2012 02 12, 10:44)
Kaip už Tave džiaugiuosi

Tikrai be galo smagu, kad jums pavyko pasimatyti. Tikriausiai geriau kad ir trumpam susitikti, nei kad išvis nepasimatyti.
Maniškis tai atkeliauja už 18 dienų, jau irgi dienas skaičiuoju ir labai džiaugiuos. Bet kol kas labai nesunkiai tveriu be jo. Žinoma, būna momentų, kai norisi balsu staugti ir kad būtų šalia, bet dabar jie reti. Gal todėl, kad daug bendraujam per
skaipą, esam daugmaž apsitrynę, turim aiškius planus. Pastaruoju metu labai susibendravau su viena bendramoksle, tai bemaž kas antrą dieną kartu kur nors išeinam ir tai taip pat palengvina situaciją. Labai džiaugiuos, kad MB tai irgi palaiko
Na o Tu dabar gali dar labiau laukti pavasario

Taip gerai sutari su visa jo šeima?
QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 00:47)
Ką tokio gero pavyko nusipirkti? Smalsu. Aš vakar irgi eidama pro parduotuvę susigundžiau užrašu
sale, tai nusipirkau palaidinę vasarai už 2.5 euro

Nežinau, kodėl ji tokia pigi, bet medžiaga gera, pasiūta labai gerai. Vakar SB pasistaipiau su ja, tai patiko jam
Green tea*, matau, ir Tu savaitgalį gerai patinginiavai. Šaunuolė, reikia kartais

Kaip jūsų santykiai klostos?
O aš visada užsimanau žalios arbatos, kai pamatau Tave čia
Sachar, smagu, kad pagaliau santykiai su TB stojasi į savo vietas. Dar puikiau, kad skrydis visgi bus

Kaip jauties prieš jį? Lauki? Turbūt po to pokalbio jausmas dvejopas kartu ir lauki, ir savotiškai keista dabar bus pasimatyti
Pirštinės gerulės Aš irgi tokių labai norėčiau, bet čia reikės tada, kai žiemas jau galutinai kartu leistim
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 14, 10:40)
Meilės dienos proga, papasakokit visos, kaip esat sutikusios ją su MB
Sveikinu visas su ja
Šiaip aš šitos dienos niekada nemėgau ir niekada nešvenčiau - ar su dabartiniu SB, ar anksčiau. Man tai tokia kičinė priklijuojamų širdelių, balionių ir pan. šventė. Daug maloniau su mylimu žmogumi turėti savo dieną (mes ją turim tada vasarą, nuo kada jau aš pripažinau mūsų draugystę

). Mes kasmet manim ir minėsim tą savo puikų vasaros vakarą drauge, kada nusprendėm, kad darysim dėl šitų santykių viską ir norim būti kartu

Pernai tuo metu buvom Klaipėdoj, tą dieną mynėm dviračiais į Juodkrantę. Pabudus iš ryto gavau dovanų tokį
a la rubiko kubiką, kurį lankstant galima sudėlioti skirtingas mūsų bendras nuotraukas. Pats jį sugalvojo ir suklijavo. Tai man labai miela dovana, nes žinau, kiek ten įdėta darbo ir širdies. O kai mynėm, tai sustoję vienoje vietoje nusprendėm išsimaudyti jūroj. Ten nuostabu, toli toli nuo bendro paplūdimio, tai nieko tokio buvo ir nuogiems išsimaudyti

O po to radau rankšluostyje žiedelį iš medžio. Tai irgi MB rankų darbas. Jis mėgsta kurti tokius dalykus. Va čia man patiko staigmena

Tik gaila, kad žiedelį sugebėjau sulaužyt stipriai suspaudus. Na medis visgi, ne metalas. Nieko, gal kitą gausiu kada nors
Man patinka mažos originalios staigmenos. Turbūt nudobčiau SB už kokį pliušinį meškiuką, pliušinę širdį ar kokią panašią dovaną

Myliu jį dar ir už ypatingą išradingumą