Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas rytas wub.gif

Festina lente, kokioj čia el.parduotuvėj apsipirkinėjai? blush2.gif Pasisekė vyrui bigsmile.gif

Kokią knygą skaitei? smile.gif

Sachar, skaniai atrodo kava bigsmile.gif Mes su MB arbatos su šokoladu pasmaguriavom, iš tikrųjų tai nelabai ir minėsim Valentino dieną g.gif Mums Valentino diena - mūsų draugystės metinės rolleyes.gif

O kodėl užpykai? Man atrodo, jis ir pats panda apsirengs kai susitiksit bigsmile.gif

Meilės dienos proga, papasakokit visos, kaip esat sutikusios ją su MB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 14, 10:40)
Mums Valentino diena - mūsų draugystės metinės  rolleyes.gif

O kodėl užpykai? Man atrodo, jis ir pats panda apsirengs kai susitiksit  bigsmile.gif

Meilės dienos proga, papasakokit visos, kaip esat sutikusios ją su MB  4u.gif

Kaip faina wub.gif kaip cia taip gavosi? ax.gif

Na apibambejo vel del velaus grizimo namo, biski uzpavydejes buvo, tik po min jau aprimo ir jam viskas gerai, o man abidniakas uzejo 2.gif Bet issklaide greit, kai pandas traukt pradejo doh.gif blush2.gif O del apsirengimo - abejotina, sake kad as turesiu vidury oro uosto ant jo "panda" daryt lotuliukas.gif

Na as tai enturiu ka pasakoti ax.gif
Atsakyti
Turėjau omeny, kad mums meilės diena yra ta diena, kai draugaut pradėjom, tai tarsi ta Valentino diena smile.gif Čia vasarą biggrin.gif

lotuliukas.gif Tiek ir beliko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 14, 11:48)
Turėjau omeny, kad mums meilės diena yra ta diena, kai draugaut pradėjom, tai tarsi ta Valentino diena  smile.gif Čia vasarą  biggrin.gif

Aaaa... o as maniau per valentinke susidraugavot ax.gif
Atsakyti
Aha, taip ir supratau smile.gif

Lauki penktadienio? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Senokai čia pas jus nebuvau. Turiu daug darbo, taigi esu truputį atsiribojusi nuo forumo ir visokių kitokių panašių veiklų. O jūs čia, matau, labai aktyviai rašot. Tik vienus namučius atidarėm, o jau tuoj vėl naujų turbūt reikės biggrin.gif

QUOTE(Tokata @ 2012 02 11, 23:18)
O man liūdna vienai...Stengiuosi daug dirbti, kad grįžus namo tik miegot reiktų eit.
Praėjo tik dvi savaitės ...

Tau console.gif
Taip, darbas kiek padeda užsimiršti. O ar ilgai jūs nesimatysite? Gal virtualiom priemonėm išeina daugiau pabendrauti daugiau? blush2.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 12, 10:44)

Kaip už Tave džiaugiuosi 4u.gif Tikrai be galo smagu, kad jums pavyko pasimatyti. Tikriausiai geriau kad ir trumpam susitikti, nei kad išvis nepasimatyti.

Maniškis tai atkeliauja už 18 dienų, jau irgi dienas skaičiuoju ir labai džiaugiuos. Bet kol kas labai nesunkiai tveriu be jo. Žinoma, būna momentų, kai norisi balsu staugti ir kad būtų šalia, bet dabar jie reti. Gal todėl, kad daug bendraujam per skaipą, esam daugmaž apsitrynę, turim aiškius planus. Pastaruoju metu labai susibendravau su viena bendramoksle, tai bemaž kas antrą dieną kartu kur nors išeinam – ir tai taip pat palengvina situaciją. Labai džiaugiuos, kad MB tai irgi palaiko thumbup.gif

Na o Tu dabar gali dar labiau laukti pavasario wub.gif Taip gerai sutari su visa jo šeima? bigsmile.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 00:47)

Ką tokio gero pavyko nusipirkti? Smalsu. Aš vakar irgi eidama pro parduotuvę susigundžiau užrašu sale, tai nusipirkau palaidinę vasarai už 2.5 euro biggrin.gif Nežinau, kodėl ji tokia pigi, bet medžiaga gera, pasiūta labai gerai. Vakar SB pasistaipiau su ja, tai patiko jam thumbup.gif

Green tea*, matau, ir Tu savaitgalį gerai patinginiavai. Šaunuolė, reikia kartais 4u.gif Kaip jūsų santykiai klostos?

O aš visada užsimanau žalios arbatos, kai pamatau Tave čia biggrin.gif

Sachar, smagu, kad pagaliau santykiai su TB stojasi į savo vietas. Dar puikiau, kad skrydis visgi bus 4u.gif Kaip jauties prieš jį? Lauki? Turbūt po to pokalbio jausmas dvejopas – kartu ir lauki, ir savotiškai keista dabar bus pasimatyti blush2.gif

Pirštinės gerulės Aš irgi tokių labai norėčiau, bet čia reikės tada, kai žiemas jau galutinai kartu leistim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 14, 10:40)
Meilės dienos proga, papasakokit visos, kaip esat sutikusios ją su MB  4u.gif

Sveikinu visas su ja 4u.gif

Šiaip aš šitos dienos niekada nemėgau ir niekada nešvenčiau - ar su dabartiniu SB, ar anksčiau. Man tai tokia kičinė priklijuojamų širdelių, balionių ir pan. šventė. Daug maloniau su mylimu žmogumi turėti savo dieną (mes ją turim tada vasarą, nuo kada jau aš pripažinau mūsų draugystę biggrin.gif). Mes kasmet manim ir minėsim tą savo puikų vasaros vakarą drauge, kada nusprendėm, kad darysim dėl šitų santykių viską ir norim būti kartu wub.gif Pernai tuo metu buvom Klaipėdoj, tą dieną mynėm dviračiais į Juodkrantę. Pabudus iš ryto gavau dovanų tokį a la rubiko kubiką, kurį lankstant galima sudėlioti skirtingas mūsų bendras nuotraukas. Pats jį sugalvojo ir suklijavo. Tai man labai miela dovana, nes žinau, kiek ten įdėta darbo ir širdies. O kai mynėm, tai sustoję vienoje vietoje nusprendėm išsimaudyti jūroj. Ten nuostabu, toli toli nuo bendro paplūdimio, tai nieko tokio buvo ir nuogiems išsimaudyti biggrin.gif O po to radau rankšluostyje žiedelį iš medžio. Tai irgi MB rankų darbas. Jis mėgsta kurti tokius dalykus. Va čia man patiko staigmena wub.gif Tik gaila, kad žiedelį sugebėjau sulaužyt stipriai suspaudus. Na medis visgi, ne metalas. Nieko, gal kitą gausiu kada nors biggrin.gif

Man patinka mažos originalios staigmenos. Turbūt nudobčiau SB už kokį pliušinį meškiuką, pliušinę širdį ar kokią panašią dovaną lotuliukas.gif Myliu jį dar ir už ypatingą išradingumą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 14, 13:10)
Maniškis tai atkeliauja už 18 dienų, jau irgi dienas skaičiuoju ir labai džiaugiuos. 

Sachar, smagu, kad pagaliau santykiai su TB stojasi į savo vietas. Dar puikiau, kad skrydis visgi bus 4u.gif  Kaip jauties prieš jį? Lauki? Turbūt po to pokalbio jausmas dvejopas – kartu ir lauki, ir savotiškai keista dabar bus pasimatyti blush2.gif

Pirštinės gerulės Aš irgi tokių labai norėčiau, bet čia reikės tada, kai žiemas jau galutinai kartu leistim thumbup.gif

Kaip smagu, jau tikrai nebedaug liko thumbup.gif

As tai zinok visai nelaukiu skrydzio lotuliukas.gif Nu rimtai, isivariau i toki stresa per ta visa situacija, kad norisi tik i kiauta sulysti ir nieko tenai neisileisti unsure.gif

Na man ir retkarciais patiktu blush2.gif gaila megsti nemoku tokiu dalyku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 14, 13:23)
Man patinka mažos originalios staigmenos. Turbūt nudobčiau SB už kokį pliušinį meškiuką, pliušinę širdį ar kokią panašią dovaną lotuliukas.gif Myliu jį dar ir už ypatingą išradingumą wub.gif

O as megstu pliusinius daiktus, tik man sunkiai itikti su jais hihihi.gif O siaip, man aptiko, jog jis lakste ir pandas rankiojo visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 12, 13:46)
Man nebuna lengviau, as neisivaizduoju, kaip galima prie to priprasti ir darosi vis sunkiau...nepalengveja man po poros sav...kaip tik didesnis liudesys puola unsure.gif  verysad.gif praeidineja kai lieka menesis unsure.gif

Sutinku, kad jau pats atstumo faktas reiškia, jog visada grauš kirminukas, visad truputį skaudės, kad tas žmogus toli. Visad kils klausimai, kodėl kitoms poroms viskas taip paprasta, o mes turim draugauti per atstumą...

Na bet, kaip čia sugalvojau namučių pavadinime parašyti, visos esam tiesiog nepalankioje situacijoje. Joje yra du galimi variantai. Asmeniškai išbandžiau abu. 1. Graužti save dėl aplinkybių, verkti, kentėti, klausinėti kodėl man reikia patirti tokią draugystę. Na bet ką jis duoda? Nieko gero. Man taip buvo pirmais metais. Tie visi klausimai galvoje tiesiogine to žodžio prame kniso protą, nedavė ramybės. Buvo sunku susikaupti, sunku mokytis. Nežinau, gal tai yra natūralus etapas. Aš labai džiaugiuosi, kad jis praėjo. 2. Susitaikyti su situacija ir nustoti gailėtis savęs. Dabar aš jame. Žinau, kad yra kaip yra. Ir galvoju, ar aš labai džiaugiuos gyvenimu, jei tik sėdėsiu namie, verksiu, depresuosiu. Vis tiek tai nieko nepakeis, nieko pozityvaus neduos. Pastangų reikalauja, bet labai padeda MB palaikymas. Stengiuosi kažkur išeiti, kažką įdomaus nuveikti, su kuo nors susitikti paprasčiausiai pabendrauti ar net gatvėje su kuo nors nepažįstamu pakalbėti. Bet kaip tai nuotaiką pataiso! O kiekvieną laisvą vakarą praleidžiam su SB – skaipinam, žinoma. Aš renkuosi džiaugtis santykiais, kad ir kokioj situacijoj mes dabar bebūtume, nes žinau, kad tai laikina, tai pasibaigs, tai geriau pasidžiaugti net ir tom smulkmenom, kurias galima atrasti bendraujant per atstumą nei gailėti savęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 14 vasario 2012 - 13:16
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 14, 13:49)
Aš renkuosi džiaugtis santykiais, kad ir kokioj situacijoj mes dabar bebūtume, nes žinau, kad tai laikina, tai pasibaigs, tai geriau pasidžiaugti net ir tom smulkmenom, kurias galima atrasti bendraujant per atstumą nei gailėti savęs.

Noriu ir as i sita etapa papulti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif

Nesveikinu,nepykit... Nesvenciam mes tokiu kvailu masiniu svenciu... Myleti ir rodyti demesi reikia kasdien,o ne karta metuose,ar per sventes. Valentinas man tokia vaikiska svente,apsilipina kvailom sirdelem visi,ir mazi ir dideli,ir visus tadien myli doh.gif

Sachar,as kavos negeriu... Bet aciu 4u.gif

Green Tea, mano megstama parduotuve http://www.intymipagunda.lt/ Padarau vyrui vis kokia nors staigmena,net nzn kuris is musu labiau dziaugiasi tais mano pirkinukais blush2.gif
Skaitau romanus ivairius. Pro knygyna negaliu praeiti,butinai man reikia nors 1 knyga nusipirkti. Pegaso knygynuose daznai buna akcijos knygoms,tada jau veduosi vyra kartu,nes tiek prisiperku,kad panesti kazkam reikia biggrin.gif Paskutine knyga patiko Doris Gluck "Priversta tyleti", tikra istorija apie moteri,istekejusia uz musulmono. Dabar pradejau skaityti Herbjorg Wassmo trilogija "Tora". Pirkau,nes patiko pries tai skaityta tos pacios autores "Dinos knyga".

Elegantiskai sninga, maniskis ir mane veja is namu. Jei tik gera sveikata,tai sako tu tik nesedek tarp keturiu sienu,eik kur nors pasizmoneti,gryno oro ikvepti. Tik jau vakare skubu namo,kad nepraleisciau musu pasimatymo nete smile.gif

26 d jau bus namuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 12, 13:13)
O kokį turit šuniuką? Iš tikrųjų nesaugu, gerai, kad jau vis vėliau temsta 

Paprasta priglaudem beveisliuka, toki maza, bet tikra sarga ir laaabai meila biggrin.gif wub.gif maziukas, sveria jis dabar toks rubuilis biski ir iki 5kg, kaip katinas biggrin.gif nu mazesnis uz katina bet storesnis blush2.gif Nes buvo maziukas nedavalges tai iki siol kiek duosi, tiek valgys, normuot reikia smile.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 16:40)
Apie meile galima daug prifilosofuot    Kartais idomu paskaityti tokiom temom,patikrinti,ar panasu kaip ir gyvenime,ar popieriuje viskas siek tiek kitaip. Pvz as netikiu meile is pirmo zvilgsnio,nes pamacius gali susizaveti tik isvaizda,o koks zmogus gi nezinai. Kad pamilti,reikia pazinti. Bet gi visada atsiras tokiu,kurie sakys,kad tikrai egzistuoja ta meile is pirmo zvilgsnio... Dar kiti gi teigia,kad mylintis zmogus viska atleidzia. Bet reikia visai nemyleti saves,kad kitam taip jau viska ir atleisti. Atleisti mylint galima daug,bet tik viena vieninteli karta,mano galva. Ir dar kas man nesuprantama,kai kazkas ima ir paklausia,o uz ka ta zmogu myli? Patiko kazkur isgirstas toks pasakymas,jei gali isvardinti,uz ka zmogu myli,tai visai tu jo nemyli,jis tau tik patinka. Ir isvis,kas per velnias ta meile yr... 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Meile skiriu nuo prisirisimo, pagarbos, silumos. Kartais pagalvoju, kad zmones, kurie sako neatleisciau..gal jie irgi tada ne velnio nemyli? Kai myli, zmogui gali atleisti viska, nes tai bet kuriuo atveju lengviau, nei gyventi be jo, jei ji MYLI...o jei mazdaug: tu man pasiukslinai, tai reiskia, tu manes nemyli, a tai ir as taves nemyliu... meile nekvepia...tada tai ne meile gal, o partneryste...tarsi sulauzei kokia sutarti ir turi iseiti, pazeidei taisykles, savigarba, o kur dar principai ir tt, o tai kur meile..? Aisku, ir kita puse - nera tokios meiles, kuri leistu taip pasielgti su mylimu zmogumi. Bet tada velgi - taves nemyli, o pats savo sirdziai tai neisakysi.. man padare blogai - nebemylesiu doh.gif ot meile smile.gif o jei tikrai myli negali to zmogaus paleisti....na, cia pasaka be galo, uztenka biggrin.gif doh.gif

Elegantiskai sninga, man tai nepadeda, iki siol per skype kasdien asaros... verysad.gif Saves man nei kiek negaila - butu gaila - neasarociau biggrin.gif doh.gif verysad.gif

Mes svenciam simboliskai - kai gatvej vaiksto su gelem ir as noriu biggrin.gif Atsiuncia gelyciu visada smile.gif ir sukaktuves, paminim kiekviena menesi ta dienele savo susitikimo smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Valentino dienos nešventėm kažkaip ypatingai net jei ir būdavom kartu. Pritariu Festina lente, kad kiekvieną dieną turi būt tokia šventė, nesvarbu, šalia antroji puselė ar per atstumą bendraujama.
Sachar, gera girdėti, kad tarp Jūsų viskas geriau klostosi, kai susitiksit, bus dar geriau smile.gif

Elegantiškai sninga, pasimatyti be abejo smagu buvo, tik dabar man tai atrodo lyg tolimas sapnas biggrin.gif Dar kitą dieną jis mane labai sugraudino jausmų antplūdžiu, kad trūksta šalia ir pan. Na, iš tiesų tai neramu, kaip pavyktų sutarti dažniau matantis su jo šeima, nes jo giminės reiklūs, lengva neįtikti ir pan., pradžioj visai nepatikau (tas jautės), dabar gal kiek apsiprato. Su juo sutariu geriau, taip ir turėtų būt, manau wink.gif Taip gražiai Tu čia aprašei tuos buvimo per atstumo etapus, kai iš kokio psichologijos vadovėlio smile.gif
Tfu - tfu, ir man beveik nebebūna ašarojimų ir graužimųsi, nes tai tik pablogina savijautą, nieko nepalengvina. O gal toks etapas, kad nelieka laiko, nelieka noro graužt save. Juolab žinau, kad jam šitaip daug geriau, naudingiau (darbo prasme), o jei būtų šalia vien dėl buvimo, jį laabai graužtų prarastos galimybės.

Šilto visoms vakaro 4u.gif
Atsakyti