Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 11, 20:09)
sachar, o kokių gyvų sutvėrimų norėtum Tu savo zoologijos sode? biggrin.gif Beje, kaip nuotaika į vakarą?

Na noriu storo kudloto katino, da mielai noreciau vezliuko (cia kazkokia keista vaikystes svajone blush2.gif ) ir nykstukinio dekoratyvinio triusiuko (musiskiai cia kur Lt uzauga dideli, bet internete esu skaicius, kad yra veisle, kurie ir lieka mazuciukais wub.gif ) pradziai gal uzteks, bet kai as silpnavale tai is lauko ne viena katina parsivilkciau jauciu lotuliukas.gif

O nuotaikos... na biski gal prasiblaskiau, buvau uzsakime (gimtadieni) pilvo soki susokti, tai vis is namu islekiau, o su MB da diskutuojam po biski, kai pamaciau pirma karta snd ekrane, tai tylios asaros nurediejo net unsure.gif
Atsakyti
O man liūdna vienai...Stengiuosi daug dirbti, kad grįžus namo tik miegot reiktų eit.
Praėjo tik dvi savaitės ...
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 02 11, 23:18)
O man liūdna vienai...Stengiuosi daug dirbti, kad grįžus namo tik miegot reiktų eit.
Praėjo tik dvi savaitės ...

Suprantu. Bet ar tas liudesys toks didelis,kad sunku net namuose buti?
Is pradziu ir man labai sunku buvo,liudesys begalinis,bet aprimsti po biskuti. Reikia rasti sau kazkoki uzsiemima namuose,kad laikas greiciau eitu. Pabendrauti su mergaitem,kurios tokioj pacioj situacijoj. Lengviau,kai esi ne viena 4u.gif
Atsakyti
Tai prisigalvojau visokių užsiėmimų smile.gif Eisiu sportuoti, kad grįžęs MB rastų gražią liekną smile.gif Vienas pliusas yra - aplankysiu seniai nelankytas drauges.
Šiaip vakarai visai kitokie būdavo po darbo. Tai kažką kartu veikdavom, tai vakarienę paruošti dviems reikėdavo. Dabar kai viena tai man ir varškės pakanka, negaminu, laiko daugiau turiu.
Skaipas geras išradimas, bet kameros neapkabinsiu. Gal dar po savaitės antros praeis tas liūdesiukas.
Atsakyti
Oi, merginos, kokios Jūs visos šaunios ir kaip stipriai kumščius laikėt, AČIŪ thumbup.gif Nes maniškis vis dėlto atvažiavo, kad ir trumpam ir ne vienas, taip gera vėl būt su juo. Diena prabėgo lakstant po miestą su reikalais, visi pavargom, vakar tik grįžus užmigau ir miegojau vos ne 12 val blush2.gif Gal juokais minėjo jo krikštamotė, kad jau savaitę manęs nematęs jis būna piktas, kad susišnekėt su juo neįmanoma lotuliukas.gif Taip supratau, abu norėtų, kad dažniau tai aš pas juos atvažiuočiau. Na, tikriausiai nuo pavasario taip ir bus, nes jis namie turi labai daug vyriškų darbų, tai nespės pas mane lakstyt. Dabar tai jaučiuos truputį lyg ir nebuvo to susitikimo.

Kaip Jūs vios laikotės? Džiugu, Sachar, kad judu bendraujat, tikiuosi, viską išsiaiškinsit smile.gif

Tokata, žinau, kad sunku. Tik neliūdėk taip, liūdesys irgi nepadės jo apkabint, reikia išlaukt. Smagu, kad sportuoji, gražiniesi, kad jam patiktum. Aš specialiai nieko nedariau, bet maniškis pasakė pamatęs, kad vis gražesnė jam atrodau, o vėliau pritarė, kai pasakiau, kad čia matyt dėl ilgoko nesimatymo smile.gif
Atsakyti
Tokata, prisitaikysi su laiku prie esamos situacijos 4u.gif

Labas rytas cool.gif

Nu va, galiu ateiti su idomesniom ziniom blush2.gif Vakar da ilgai su MB snekejom, rasemes, vel snekejom, daug dalyku palietem - ir jo nuoskaudas ir mano - stengsimes abu kazka su tuo daryti, tik liko pagrindine problema, kuriai nustatyta laiko atkarpa - kai praeis puse metu nuo musu pazinties, o jis vis dar nebus isileides manes i savo sirdi, vadinas as viska nutrauksiu, kaip skaudu bebutu, o laiko tai liko visai nedaug, ~3,5men tik unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 12, 10:44)
Oi, merginos, kokios Jūs visos šaunios ir kaip stipriai kumščius laikėt, AČIŪ  thumbup.gif ...dabar tai jaučiuos truputį lyg ir nebuvo to susitikimo.

Aš specialiai nieko nedariau, bet maniškis pasakė pamatęs, kad vis gražesnė jam atrodau, o vėliau pritarė, kai pasakiau, kad čia matyt dėl ilgoko nesimatymo smile.gif

Smagu girdeti, kad susimatet wub.gif isivaizduoju kaip smagu buvo susitikti, nors ir trumpam biggrin.gif

As ir manau, jog del ilgo nesimatymo taip ir yra ax.gif o man tevai sake, jog meile ne i nauda, visa sukudau sukritau, kazi pro kuri gala? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Elegantiškai sninga, skaniai išėjo tas pyragas! Būtinai pamėgink grįžus į Lietuvą smile.gif

Festina lente, gražus kačiukas, nors katinų nelabai mėgstu 4u.gif Man į akis krito triušiukas wub.gif Jis tėvelių gal? TO-BU-LAS .. Dievinu triušius, deja, kol kas neturiu savo verysad.gif

Tokata, pirmos savaitės tikrai sunkesnės, teisingai merginos sako. Man praeitą vasarą irgi pirmas savaites buvo nekas, buvau pripratus, kad iš darbo pasiima, kelias kartu ryte ir pietus daro man neštis į darbą.. O likau viena viena verysad.gif Bet su laiku pripratau. Va, aplankysi drauges, bus gerai 4u.gif

Abiga, JĖĖĖĖĖ thumbup.gif Vadinas gerai kumsčius laikėm clap.gif

Sachar, puiku, kad išsišnekėjot 4u.gif Dėl to termino pusės metų, mąstau, gal ir teisingai sugalvojo? Na gal galėtų jis būti šiek tiek ilgesnis, bet iš tiesų, juk 5m. nesikankinsi dėl jo pavydo išpuolių ir pasisakymų „skiriamės!“ unsure.gif Reikia jam padėt, tu noro turi, bet jei jis pats nesistengs.. Viena santykių nepaveši, tam reikia dviejų. Bet tikiu, kad pavyks jums 4u.gif Ar skrisi pas jį? cool.gif

O man eilinį kartą pasitvirtino taisyklė: tu planuoji, o Dievas juokiasi .. Nieko nepasidariau vakar, visokių reikalų atsirado, tai šiandien kibsiu į mokslus
umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 12 vasario 2012 - 10:36
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 12, 11:36)
Man į akis krito triušiukas  wub.gif Jis tėvelių gal? TO-BU-LAS .. Dievinu triušius, deja, kol kas neturiu savo  verysad.gif

Sachar, puiku, kad išsišnekėjot  4u.gif Dėl to termino pusės metų, mąstau, gal ir teisingai sugalvojo? Na gal galėtų jis būti šiek tiek ilgesnis, bet iš tiesų, juk 5m. nesikankinsi dėl jo pavydo išpuolių ir pasisakymų „skiriamės!“  unsure.gif Reikia jam padėt, tu noro turi, bet jei jis pats nesistengs.. Viena santykių nepaveši, tam reikia dviejų. Bet tikiu, kad pavyks jums  4u.gif Ar skrisi pas jį?  cool.gif

O man eilinį kartą pasitvirtino taisyklė: tu planuoji, o Dievas juokiasi ..

Man ir patinka triusiukai, tik nenoriu, akd jie augtu, noriu akd liktu visada mazyciai blush2.gif

Na jam ta mintis nelabai patiko hihihi.gif nes sako, jog atsiranda spaudimas, bet kad nelb buvo is ko rinktis - arba pameginam isitekti i laiko remus arba jau db skiriames... Santaziste jis mane isvadino blush2.gif Nors as ir pati suprantu, jog negali tikslaus laiko nustatyti, bet nenoriu prisiristi da labiau ir po keliu metu atsidurti toj pacioj situacijoj. Kuo anksciau, tuo paprasciau gi turetu buti, del to ir pasakiau tik puse metu unsure.gif O del skrydzio nei nzn, kai darbe tokios problemos man lb sunku issiprasineti anksciau, net nedrystu unsure.gif o jug bilietai penktadieni 13h, jei neisleis tai niekur negalesiu skristi verysad.gif

Del to as niekad nieko neplanuoju hihihi.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi mažo norėčiau smile.gif Nes turėjau galingą lotuliukas.gif Va Festina lente man pakankamai mažiuką nuotraukose parodė wub.gif dar jūrų kiaulytės neatsisakyčiau biggrin.gif

Na kur patiks, juk jis kaltininkas pagrindinis, o čia va reiks jam rimtai susiimt cool.gif Matysi su laiku, teisingai galvoji ax.gif

Ech console.gif Suprantu dėl važiavimo, man panašiai buvo, jau galvojau neišleis.. Tokiu metu būtų nuostabu susitikt, tarsi patvirtintumėt vienas kitam, kad tikrai va mėginsit kartu būt, ne per PC lengviau tuo įtikėt ax.gif Tikiuos išleis bigsmile.gif

Aha, tai tada vėl aš neteisingai parašiau! Šiandien aš tikrai neplanuoju mokytis, neeee schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 12, 11:54)
Ech  console.gif Suprantu dėl važiavimo, man panašiai buvo, jau galvojau neišleis.. Tokiu metu būtų nuostabu susitikt, tarsi patvirtintumėt vienas kitam, kad tikrai va mėginsit kartu būt, ne per PC lengviau tuo įtikėt  ax.gif Tikiuos išleis  bigsmile.gif

Aha, tai tada vėl aš neteisingai parašiau! Šiandien aš tikrai neplanuoju mokytis, neeee  schmoll.gif  lotuliukas.gif

As ir tikiuosi unsure.gif

Nana, ir kuo snd uzsiimsi? cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tokata, o kada grizta? smile.gif As neskaicius visko nuo pradziu, tai nelabai gaudausi blush2.gif

Man nebuna lengviau, as neisivaizduoju, kaip galima prie to priprasti ir darosi vis sunkiau...nepalengveja man po poros sav...kaip tik didesnis liudesys puola unsure.gif verysad.gif praeidineja kai lieka menesis unsure.gif

As pati esu is klp, tai nemyliu sito miesto blush2.gif bet tenais nebegyvenu smile.gif

Mes turim suniuka, as ji atsiveziau su savimi smile.gif labai gerai su maniskiu sutaria, isimylejo sakau, tik prie jo trinas biggrin.gif wub.gif kai isvaziuoja dar pora sav iesko jo verysad.gif bet yra mintis palikti ji pas tevelius kai isvaziuoja, nes jam labai nepatinka, kad vakarais vedzioju ji viena kai buna pateme ir jis turi pastoviai nervuotis - nesaugu, dingsta zmones, apiplesia suzaloja ir tt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 12, 13:23)
As ir tikiuosi  unsure.gif

Nana, ir kuo snd uzsiimsi?  cool.gif

Noriu pasikonspektuot kai ką, pabaigt knygą skaityt, pradėt rašto darbui rinktis medžiagą ax.gif

Nebelyja, na kiekvienai vis kitaip 4u.gif Man asmeniškai po kažkiek laiko lengviau buvo, nes tiesiog apsipratau, bet nereiškia, jog norėjau taip ir gyvent likusį laiką per atstumą draugaujant unsure.gif Tiesiog, jei kitos išeities nėra, judi toliau, veiki kažką ir lauki susitikimo wub.gif
O kokį turit šuniuką? Iš tikrųjų nesaugu, gerai, kad jau vis vėliau temsta smile.gif
Atsakyti