Labas rytas, mergytes
Vakar nuluzau prie kompo
Itariu snd vel nulusiu
uztat uzlipau ant svarstykliu, ir ka galvojau? Nebera per tuos nervus 2kg
KAIP FAINA!!!!!
Noriu dar kokius 2-3 pamesti
Labas rytas, panelės
Galiu truputį paburbėti
Atšilo oras pas mus, dabar jau vis būna po kelis laipsnius šilumos net naktį, bet kaip šlapia, lyja
Vakar išėjau į lauką ir supratau, kad per šalčius buvo šilčiau, nes dabar ir vėl vėjai kiaurai visur pučia 
Beje, vakar buvau parduotuvėj levandų eterinio aliejaus nusipirkti pagarinimui. Sako, kad gerai mažina stresą ir padeda lengviau užmigti. Ir ką jūs manot, atsinešu namo buteliuką, pabandau lašint į aromatinę lempą, ogi žiūriu - nusipirkau aš testerį
Ot žiopla galva, nu
Tai eisiu šiandien grąžint ir prašyt kito 
Kaip aš Tau pavydžiu. O aš šiąnakt prastai miegojau
Ir užmigti sekės gana sunkiai. Na tikiuosi, kad tai netaps taisykle, nes pastaruoju metu visai neblogai užmigdavau. O vakar kaip tik SB pasigyriau apie tai. Ot bus man viešai džiaugtis 
O kaip Tau sekas su saviškiu bendrauti dabar?
Galiu truputį paburbėti
Beje, vakar buvau parduotuvėj levandų eterinio aliejaus nusipirkti pagarinimui. Sako, kad gerai mažina stresą ir padeda lengviau užmigti. Ir ką jūs manot, atsinešu namo buteliuką, pabandau lašint į aromatinę lempą, ogi žiūriu - nusipirkau aš testerį
QUOTE(sachar @ 2012 02 15, 09:00)
Labas rytas, mergytes
Vakar nuluzau prie kompo
Itariu snd vel nulusiu
uztat uzlipau ant svarstykliu, ir ka galvojau? Nebera per tuos nervus 2kg
KAIP FAINA!!!!!
Noriu dar kokius 2-3 pamesti 
Kaip aš Tau pavydžiu. O aš šiąnakt prastai miegojau
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 11:24)
Galiu truputį paburbėti
Atšilo oras pas mus, dabar jau vis būna po kelis laipsnius šilumos net naktį, bet kaip šlapia, lyja
Vakar išėjau į lauką ir supratau, kad per šalčius buvo šilčiau, nes dabar ir vėl vėjai kiaurai visur pučia 
Nu jo, nemegstu ir as tokiu oru, del amne sgaletu visa laika buti vasara
po biski vis geriau, da pakalbam, pakeliam kokias sunkesniais temas, bet po to vis labiau palengveja ir geriau
QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 13:37)
O išskrendi penktadienį jau? Tai tikrai greit! Suprantu dėl situacijos. Kartą, dar visai pradžioje, taip buvo su SB. Grįžau į Lietuvą, o pasimatėm tik kartą - tada aš mąsčiau apie skyrybas. Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 14:23)
Juk jums dar tik pati pradžia, mergyt
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
Paprasta priglaudem beveisliuka, toki maza, bet tikra sarga ir laaabai meila
maziukas, sveria jis dabar toks rubuilis biski ir iki 5kg, kaip katinas
nu mazesnis uz katina bet storesnis
Nes buvo maziukas nedavalges tai iki siol kiek duosi, tiek valgys, normuot reikia
Oi, paskaičiau ir prisiminiau, kad ir aš noriu šunyčio
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
<...Meile skiriu nuo prisirisimo, pagarbos, silumos. Kartais pagalvoju, kad...>
Elegantiskai sninga, man tai nepadeda, iki siol per skype kasdien asaros...
Saves man nei kiek negaila - butu gaila - neasarociau
Elegantiskai sninga, man tai nepadeda, iki siol per skype kasdien asaros...
Čia priminei vienos pažįstamos žodžius, kuri po skyrybų su vaikinu pasakė labiausiai gaila, kad tai jis mane, o ne aš jį palikau. Tai pagalvojau, kad jei išsiskyrus dėl to širdį skauda labiausiai, tai nebuvo čia net nieko panašaus į meilę - pasitąsėm, o dabar jis paliko, vaje, kaip nepasisekė
O kodėl kasdien ašaroji?
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:56)
Manau, kad jo šeimai svarbiausia, jog jis yra laimingas su Tavimi. Aš irgi pradžioje SB šeimai kėliau šiokių tokių įtarimų
Kada kitas pasimatymas laukia?
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 15:02)
Jėėė, kaip gerai
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 10:49)
Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė...
Norėčiau ir čia kokio ciuciko, tik kad sąlygų tam visiškai nėra.
O kodėl kasdien ašaroji? Man pradžioj būdavo panašiai, bet tiesiog vieną dieną atėjo suvokimas, kad o ką ašaros pakeis? Ar geriau verkti, ar geriau tegul MB mane per skaipą mato gerai nusiteikusią?
Manau, kad jo šeimai svarbiausia, jog jis yra laimingas su Tavimi. Aš irgi pradžioje SB šeimai kėliau šiokių tokių įtarimų
Norėčiau ir čia kokio ciuciko, tik kad sąlygų tam visiškai nėra.
O kodėl kasdien ašaroji? Man pradžioj būdavo panašiai, bet tiesiog vieną dieną atėjo suvokimas, kad o ką ašaros pakeis? Ar geriau verkti, ar geriau tegul MB mane per skaipą mato gerai nusiteikusią?
Sveikos
Kaip mazai jums laukti, smagu
As turbut priglausciau visus pasaulio sunis....man labai sunku matyt, kaip dabar siulo per tv ar internete, jau paaugintus, isaukletus, kuriuos zmones ismete
Kodel asaroju, jau parasiau virsuje, labai pasiilgau, neiseina saves apgauti
Man su jo teveliais tai pradzioj sunku buvo, nejaukiai jauciaus
As irgi galvoju, kaip pakente...bet, kiek is pazistamu ir aplinkiniu girdejus, santykiu pradzia daugumoje atveju poroje turi buti tokia
Geros dienos visoms
Sakot, kaip pakenčia ar pakentė tam tikras savybes ar poegius? Manau, paprasčiausiai myli
Nors mūsų poroj tai kažin ar jis būtų labai tolerantiškas, man ko nors prikrėtus. Aišku, priklauso, ką padaryčiau, viskam ribos yra
Elegantiškai sninga, priminei, mus irgi vaikais vadina jo mama, man tai kažkaip neįprastai skamba, bet abiejų vadinimas vaikais galbūt reiškia pripažinimą, bent iš dalies. Dėl kito pasimatymo, kaip sakiau, mums jau geriau nieko neplanuot, o šį savaitgalį matėmės, tai neprivažinėsim dažnai. Kai daugelio jūsų vyrukai užsieny, tai yra kitaip, nusiperki bilietą ir lauki tos datos, gal taip netgi lengviau, nes tiksliai žinai. Anksčiau buvau įsitikinus, kad vasario 16 turėsim ilgąjį 4 dienų savaitgalį, tai jau seniai pasižiūrėjus į kalendorių galvojau, kad tikriausiai praleisim kartu, bet deja prieš kokį mėnesį sužinojau, kad nebus, tai gaila pasidarė. Gerai dar, kad savaitgaliai abie laisvi, jam darbe nėra budėjimų, kitaip išvis neįmanoma būtų susiderint.
Jis man vakar taip įdomiai parašė "Žinai kokia šiandien diena?" Tipo laukiu sveikinimų
Elegantiškai sninga, priminei, mus irgi vaikais vadina jo mama, man tai kažkaip neįprastai skamba, bet abiejų vadinimas vaikais galbūt reiškia pripažinimą, bent iš dalies. Dėl kito pasimatymo, kaip sakiau, mums jau geriau nieko neplanuot, o šį savaitgalį matėmės, tai neprivažinėsim dažnai. Kai daugelio jūsų vyrukai užsieny, tai yra kitaip, nusiperki bilietą ir lauki tos datos, gal taip netgi lengviau, nes tiksliai žinai. Anksčiau buvau įsitikinus, kad vasario 16 turėsim ilgąjį 4 dienų savaitgalį, tai jau seniai pasižiūrėjus į kalendorių galvojau, kad tikriausiai praleisim kartu, bet deja prieš kokį mėnesį sužinojau, kad nebus, tai gaila pasidarė. Gerai dar, kad savaitgaliai abie laisvi, jam darbe nėra budėjimų, kitaip išvis neįmanoma būtų susiderint.
Jis man vakar taip įdomiai parašė "Žinai kokia šiandien diena?" Tipo laukiu sveikinimų
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 11:06)
Reikia issirekti
Visokiu praeities nuodemiu prikaisiojimai ir tt, dauguma sako, kad pirmi metai labai sunkus.
O tai pirmi metai neturetu kaip tik kaip medaus menuo buti?..
Mes su maniskiu atstumo labai greitai isskirti buvom
Noriu paklausti jusu nuomones. As prie draugysciu per atstuma nepratus, mano draugas irgi, tad pastebejome neatitikimus musu nuomoneje apie tai, kaip tokie santykiai turetu vystytis.
Taciau mano nuomone gi jei pasiilgsti, tai nori su zmogumi buti, kad ir skypu, kad ir zinutemis...
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 11:49)
O išskrendi penktadienį jau?
Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė...
Juk jums dar tik pati pradžia, mergyt
Natūralu, kad nesat visiškai apsitrynę, todėl dar kyla nesusipratimų.
Aha, jau penktadieni, kaip greitai... jau ir noras pradeda atsirasti, ir baugu biskiuka
Keista kad ir mane pakencia vis dar, ir kas svarbiausia, pats vis praso kad pasakociau jei kas neramina, ir neleidzia man uzsibuti blogose mintyse
O as tureciau si savaitgali jo dukryte pamatyti, vat kazkaip del jos man baisiausia
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 15, 17:31)
Ir kas do diena, akd net vyras pats prisimine?
Papildyta:
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 17:49)
, tad dabar per skypus ir laiskus riejames kaip reikiant
Pagalvojus, baisu darosi, kad gal vienas kitam netinkam, bet kad mylim vienas kita
... O jis tuo tarpu visa laisva laika vakareliuose leidzia ir neseniai apturejome rimta ginca, nes jis skypo pasimatyma praleido i vakareli islekes
...Taciau mano nuomone gi jei pasiilgsti, tai nori su zmogumi buti, kad ir skypu, kad ir zinutemis...
Na ne pas visus medaus menuo tesias metus
Na siaip visi zmones skirtingi, skirtingai jiem reikia to demesio ar net pats demesys skiriasi. MB labiau demesi rodo darbais, o per atstuma norisi zodziu, nes truksta fizinio artumo, truksta apkabinimu, tai randu vis kuo pasiskusti
Tai va nezinau
Sako, namie ir taip prisisedi visus vakarus vienisas (mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes), tad proga nutaikes, jei tik kvietima gauna, eina is namu... kad negalvotu apie tai, kad manes pasiilgsta. Bet man tai reikia to bendravimo... norisi jo iniciatyvos bendrauti, mane pamatyti, su manim pasneketi
Norisi, kad galva pamestu
O ne kad as visa laika jam sirdutes sms siusciau pirma 
Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka. Jis, mat, nori, kad as pas ji atvaziuociau, taciau nei zada padeti darbo ieskoti, nei ka...
Ir sitie musu skirtingi supratimai koja kisa santykiams kaip reikiant, nors as nieko taip nemylejau kaip jo, o ir jis ta pati apie mane sako...
Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka. Jis, mat, nori, kad as pas ji atvaziuociau, taciau nei zada padeti darbo ieskoti, nei ka...
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 16:49)
, tad dabar per skypus ir laiskus riejames kaip reikiant
Pagalvojus, baisu darosi, kad gal vienas kitam netinkam, bet kad mylim vienas kita
Kodel manote, kad turetu taip buti? Kad man pirmi metai butu buve medaus menesiu, as tureciau buti be jausmu, akla visiskai. Zmogus rupejo ne pasitampymo lygyje, del to ir seke aiskinimaisi ir priekaistai alinantys, ateinam i santykius su visa praeitimi, as nemokejau jos taip graziai palikti, kaip jis, man buvo sunkiau, esu pavydi ziauriai, viska norejau zinoti ir tt, jei tai mano zmogus...is to rietenu daug, bet tik is mano puses, nuo zmoniu priklauso. Kitiem gal pirmi metai medaus menuo, o po tu metu tik tada pradeda viskas listi,po metinio medaus menesio
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 17:12)
Tai va nezinau
Sako, namie ir taip prisisedi visus vakarus vienisas (mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes
Mus panasiai skiria
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 15:38)
Kodel manote, kad turetu taip buti? Kad man pirmi metai butu buve medaus menesiu, as tureciau buti be jausmu, akla visiskai. Zmogus rupejo ne pasitampymo lygyje, del to ir seke aiskinimaisi ir priekaistai alinantys, ateinam i santykius su visa praeitimi, as nemokejau jos taip graziai palikti, kaip jis, man buvo sunkiau, esu pavydi ziauriai, viska norejau zinoti ir tt, jei tai mano zmogus...is to rietenu daug, bet tik is mano puses, nuo zmoniu priklauso. Kitiem gal pirmi metai medaus menuo, o po tu metu tik tada pradeda viskas listi,po metinio medaus menesio
Maniskis irgi sake - aiskinames viska dabar, o ne po metu ar 5 lenda paskui 
Mus panasiai skiria
O kur jis yra jei ne paslaptis?
Ir ka veikia, kad po vakarelius laksto kai tik proga 
Mus panasiai skiria
Eh noretusi tiketi, kad is tiesu tie gincai - normalu
O cia ne jis, o as isvaziavau
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 18:12)
...mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes, tad proga nutaikes, jei tik kvietima gauna, eina is namu... kad negalvotu apie tai, kad manes pasiilgsta.
O ne kad as visa laika jam sirdutes sms siusciau pirma 
Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka.
Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka.
Tai tu pamiegok valandzike pries jam gristant is darbo, ir vakare galesi ilgiau pavakarot
Na retas vyras atirai ims ir rodys savo jausmus, tas pats ir su kalbejimu. Jie uzdaresni, tu esi jo silpnybe, o silpnybes jie rodo retai
O kiek laiko jus kartu?
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 18:38)