QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 13:37)
O išskrendi penktadienį jau? Tai tikrai greit! Suprantu dėl situacijos. Kartą, dar visai pradžioje, taip buvo su SB. Grįžau į Lietuvą, o pasimatėm tik kartą - tada aš mąsčiau apie skyrybas. Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė...
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 14:23)
Noriu ir as i sita etapa papulti
Juk jums dar tik pati pradžia, mergyt

Natūralu, kad nesat visiškai
apsitrynę, todėl dar kyla nesusipratimų. Prisimenu dabar, kaip aš, jam išėjus į šokius su partnere, kartą apsižliumbiau prisigalvojusi visokių nesąmonių. Aišku, PMS buvo, na bet vis tiek

Dabar to nebebūna... Laikas, mieloji, sudėlioja viską į vietas.
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
Paprasta priglaudem beveisliuka, toki maza, bet tikra sarga ir laaabai meila

maziukas, sveria jis dabar toks rubuilis biski ir iki 5kg, kaip katinas

nu mazesnis uz katina bet storesnis

Nes buvo maziukas nedavalges tai iki siol kiek duosi, tiek valgys, normuot reikia
Oi, paskaičiau ir prisiminiau, kad ir aš noriu šunyčio

Taip patinka palakstyt su močiutės augintine, puikus sportas grynam ore su mylimu gyvūnu

O ji tikras
vijurkas - nespėji sužiūrėti. Norėčiau ir čia kokio
ciuciko, tik kad sąlygų tam visiškai nėra.
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
<...Meile skiriu nuo prisirisimo, pagarbos, silumos. Kartais pagalvoju, kad...>
Elegantiskai sninga, man tai nepadeda, iki siol per skype kasdien asaros...

Saves man nei kiek negaila - butu gaila - neasarociau
Čia priminei vienos pažįstamos žodžius, kuri po skyrybų su vaikinu pasakė labiausiai gaila, kad tai jis mane, o ne aš jį palikau. Tai pagalvojau, kad jei išsiskyrus dėl to širdį skauda labiausiai, tai nebuvo čia net nieko panašaus į meilę - pasitąsėm, o dabar jis paliko, vaje, kaip nepasisekė
O kodėl kasdien ašaroji?

Man pradžioj būdavo panašiai, bet tiesiog vieną dieną atėjo suvokimas, kad
o ką ašaros pakeis? Ar geriau verkti, ar geriau tegul MB mane per
skaipą mato gerai nusiteikusią? Tai pasirinkau būti gerai nusiteikusi

Neneigiu, ašarų kartais tikrai būna...
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:56)
Manau, kad jo šeimai svarbiausia, jog jis yra laimingas su Tavimi. Aš irgi pradžioje SB šeimai kėliau šiokių tokių įtarimų

Bet dabar viskas kuo puikiausiai. Labai vertinu tai, kad jo tėvai per daug nesiseka. Tiesa, mama yra labai labai su nuomone žmogus, bet tą nuomonę sugeba išreikšti tolerantiškai, gražiai, nebrukdama jos per prievartą. Kažkada vasarą pasakė
aš daug šneku, galit ne į viską dėmesį kreipti, bet svarbiausia, vaikai, kad būtumėt laimingi kartu. Šiaip patinka man jo tėvai, sutariam kol kas tikrai gražiai, tfu tfu tfu
Kada kitas pasimatymas laukia?
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 15:02)
26 d jau bus namuose
Jėėė, kaip gerai

Tai net dviejų savaičių nebeliko. Na va ir turėsi kur realizuoti pirkinuką.