Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas rytas, mergytes 4u.gif Vakar nuluzau prie kompo doh.gif Itariu snd vel nulusiu lotuliukas.gif uztat uzlipau ant svarstykliu, ir ka galvojau? Nebera per tuos nervus 2kg blink.gif KAIP FAINA!!!!! yahoo.gif Noriu dar kokius 2-3 pamesti hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas, panelės 4u.gif

Galiu truputį paburbėti biggrin.gif Atšilo oras pas mus, dabar jau vis būna po kelis laipsnius šilumos net naktį, bet kaip šlapia, lyja doh.gif Vakar išėjau į lauką ir supratau, kad per šalčius buvo šilčiau, nes dabar ir vėl vėjai kiaurai visur pučia biggrin.gif

Beje, vakar buvau parduotuvėj levandų eterinio aliejaus nusipirkti pagarinimui. Sako, kad gerai mažina stresą ir padeda lengviau užmigti. Ir ką jūs manot, atsinešu namo buteliuką, pabandau lašint į aromatinę lempą, ogi žiūriu - nusipirkau aš testerį lotuliukas.gif Ot žiopla galva, nu lotuliukas.gif Tai eisiu šiandien grąžint ir prašyt kito biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 02 15, 09:00)
Labas rytas, mergytes  4u.gif Vakar nuluzau prie kompo  doh.gif Itariu snd vel nulusiu  lotuliukas.gif uztat uzlipau ant svarstykliu, ir ka galvojau? Nebera per tuos nervus 2kg  blink.gif KAIP FAINA!!!!! yahoo.gif Noriu dar kokius 2-3 pamesti hihihi.gif

Kaip aš Tau pavydžiu. O aš šiąnakt prastai miegojau doh.gif Ir užmigti sekės gana sunkiai. Na tikiuosi, kad tai netaps taisykle, nes pastaruoju metu visai neblogai užmigdavau. O vakar kaip tik SB pasigyriau apie tai. Ot bus man viešai džiaugtis biggrin.gif

O kaip Tau sekas su saviškiu bendrauti dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 11:24)
Galiu truputį paburbėti biggrin.gif Atšilo oras pas mus, dabar jau vis būna po kelis laipsnius šilumos net naktį, bet kaip šlapia, lyja doh.gif Vakar išėjau į lauką ir supratau, kad per šalčius buvo šilčiau, nes dabar ir vėl vėjai kiaurai visur pučia biggrin.gif

O kaip Tau sekas su saviškiu bendrauti dabar? 4u.gif

Nu jo, nemegstu ir as tokiu oru, del amne sgaletu visa laika buti vasara lotuliukas.gif

po biski vis geriau, da pakalbam, pakeliam kokias sunkesniais temas, bet po to vis labiau palengveja ir geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 13:37)

O išskrendi penktadienį jau? Tai tikrai greit! Suprantu dėl situacijos. Kartą, dar visai pradžioje, taip buvo su SB. Grįžau į Lietuvą, o pasimatėm tik kartą - tada aš mąsčiau apie skyrybas. Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 02 14, 14:23)
Noriu ir as i sita etapa papulti  unsure.gif

Juk jums dar tik pati pradžia, mergyt 4u.gif Natūralu, kad nesat visiškai apsitrynę, todėl dar kyla nesusipratimų. Prisimenu dabar, kaip aš, jam išėjus į šokius su partnere, kartą apsižliumbiau prisigalvojusi visokių nesąmonių. Aišku, PMS buvo, na bet vis tiek biggrin.gif Dabar to nebebūna... Laikas, mieloji, sudėlioja viską į vietas.
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
Paprasta priglaudem beveisliuka, toki maza, bet tikra sarga ir laaabai meila biggrin.gif wub.gif  maziukas, sveria jis dabar toks rubuilis biski ir iki 5kg, kaip katinas biggrin.gif nu mazesnis uz katina bet storesnis  blush2.gif Nes buvo maziukas nedavalges tai iki siol kiek duosi, tiek valgys, normuot reikia smile.gif

Oi, paskaičiau ir prisiminiau, kad ir aš noriu šunyčio wub.gif Taip patinka palakstyt su močiutės augintine, puikus sportas grynam ore su mylimu gyvūnu wub.gif O ji tikras vijurkas - nespėji sužiūrėti. Norėčiau ir čia kokio ciuciko, tik kad sąlygų tam visiškai nėra.
Papildyta:
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 14, 19:34)
<...Meile skiriu nuo prisirisimo, pagarbos, silumos. Kartais pagalvoju, kad...>

Elegantiskai sninga, man tai nepadeda, iki siol per skype kasdien asaros... verysad.gif  Saves man nei kiek negaila - butu gaila - neasarociau biggrin.gif  doh.gif  verysad.gif

Čia priminei vienos pažįstamos žodžius, kuri po skyrybų su vaikinu pasakė „labiausiai gaila, kad tai jis mane, o ne aš jį palikau“. Tai pagalvojau, kad jei išsiskyrus dėl to širdį skauda labiausiai, tai nebuvo čia net nieko panašaus į meilę - pasitąsėm, o dabar jis paliko, vaje, kaip nepasisekė doh.gif

O kodėl kasdien ašaroji? blush2.gif Man pradžioj būdavo panašiai, bet tiesiog vieną dieną atėjo suvokimas, kad o ką ašaros pakeis? Ar geriau verkti, ar geriau tegul MB mane per skaipą mato gerai nusiteikusią? Tai pasirinkau būti gerai nusiteikusi ax.gif Neneigiu, ašarų kartais tikrai būna...
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 14, 20:56)

Manau, kad jo šeimai svarbiausia, jog jis yra laimingas su Tavimi. Aš irgi pradžioje SB šeimai kėliau šiokių tokių įtarimų biggrin.gif Bet dabar viskas kuo puikiausiai. Labai vertinu tai, kad jo tėvai per daug nesiseka. Tiesa, mama yra labai labai su nuomone žmogus, bet tą nuomonę sugeba išreikšti tolerantiškai, gražiai, nebrukdama jos per prievartą. Kažkada vasarą pasakė aš daug šneku, galit ne į viską dėmesį kreipti, bet svarbiausia, vaikai, kad būtumėt laimingi kartu. Šiaip patinka man jo tėvai, sutariam kol kas tikrai gražiai, tfu tfu tfu wub.gif

Kada kitas pasimatymas laukia? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 14, 15:02)
26 d jau bus namuose  wub.gif

Jėėė, kaip gerai wub.gif Tai net dviejų savaičių nebeliko. Na va ir turėsi kur realizuoti pirkinuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 15 vasario 2012 - 10:42
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 10:49)
Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė...

Norėčiau ir čia kokio ciuciko, tik kad sąlygų tam visiškai nėra.

O kodėl kasdien ašaroji?  Man pradžioj būdavo panašiai, bet tiesiog vieną dieną atėjo suvokimas, kad o ką ašaros pakeis? Ar geriau verkti, ar geriau tegul MB mane per skaipą mato gerai nusiteikusią?

Manau, kad jo šeimai svarbiausia, jog jis yra laimingas su Tavimi. Aš irgi pradžioje SB šeimai kėliau šiokių tokių įtarimų

Sveikos smile.gif

Kaip mazai jums laukti, smagu smile.gif Bet taip pamasciau - kas geriau: dazniau ir trumpiau, ar reciau, bet ilgiau. Turbut, vel kiekvienam savaip smile.gif Mane trupmi pasimatymai zudo. Kai jis grizta ziema man tas menuo+ taip praeina, kad as susivokti ir patiketi nesugebu, kad jau grizo, kad mes kartu, kad galiu ji paliesti, kad miegu jau prisiglaudus prie jo...net mazai miegu ziema, nes nenoriu uzmigti, galvoju, praleisiu musu laika kartu, norisi kuo ilgiau pabuti salia jo..O, jei tai butu savaitei ar dviem, turbut kasdien drebeciau valandas skaiciuodama doh.gif , kada vel paliks verysad.gif Turbut, niekada neismoksiu....bandau as ir dziaugtis, ir galvot, kad tai nerealios galimybes zmogui, garantuotas geras gyvenimas, bet man sirdis taip rekia, kad nesugebu saves apgauti...

As turbut priglausciau visus pasaulio sunis....man labai sunku matyt, kaip dabar siulo per tv ar internete, jau paaugintus, isaukletus, kuriuos zmones ismete doh.gif ir dar pasako - labai draugiskas ir linksmas, iskart puola ant ranku ir butu be galo geras draugas ir visada istikimas savo seimininkui ir tt, kosmaras... verysad.gif stengiuosi neziureti tokiu...Kai kas nors uzsimena apie pirkima suns, siulau pabandyti priglausti, tiek daug ju yra...bet zmones aisku masto "kas is jo isaugs"....nekalbu apie tuos, kam reikia butinai su kaspinuku ir kilmingo suns smile.gif

Kodel asaroju, jau parasiau virsuje, labai pasiilgau, neiseina saves apgauti unsure.gif

Man su jo teveliais tai pradzioj sunku buvo, nejaukiai jauciaus blush2.gif Jo mamai retas zmogus itinka.. unsure.gif Bet, sake, as patikau visai biggrin.gif g.gif Dabar jo nera, o jie mane vis kviest nori kazka veikt biggrin.gif Bet as be vyro nelabai noriu... Kiekvienam savi tevai geriausi gal smile.gif As ir jo draugam itarimu keliau, bent man taip pradzioje atrode, barakuda tipo... blink.gif

As irgi galvoju, kaip pakente...bet, kiek is pazistamu ir aplinkiniu girdejus, santykiu pradzia daugumoje atveju poroje turi buti tokia smile.gif Reikia issirekti biggrin.gif Visokiu praeities nuodemiu prikaisiojimai ir tt, dauguma sako, kad pirmi metai labai sunkus. Na as siek tiek jau isirekiau gal, bet nezinau, ar visiskai biggrin.gif man to reikejo.

Geros dienos visoms smile.gif
Atsakyti
Sakot, kaip pakenčia ar pakentė tam tikras savybes ar poegius? Manau, paprasčiausiai myli wub.gif Nors mūsų poroj tai kažin ar jis būtų labai tolerantiškas, man ko nors prikrėtus. Aišku, priklauso, ką padaryčiau, viskam ribos yra smile.gif

Elegantiškai sninga, priminei, mus irgi vaikais vadina jo mama, man tai kažkaip neįprastai skamba, bet abiejų vadinimas vaikais galbūt reiškia pripažinimą, bent iš dalies. Dėl kito pasimatymo, kaip sakiau, mums jau geriau nieko neplanuot, o šį savaitgalį matėmės, tai neprivažinėsim dažnai. Kai daugelio jūsų vyrukai užsieny, tai yra kitaip, nusiperki bilietą ir lauki tos datos, gal taip netgi lengviau, nes tiksliai žinai. Anksčiau buvau įsitikinus, kad vasario 16 turėsim ilgąjį 4 dienų savaitgalį, tai jau seniai pasižiūrėjus į kalendorių galvojau, kad tikriausiai praleisim kartu, bet deja prieš kokį mėnesį sužinojau, kad nebus, tai gaila pasidarė. Gerai dar, kad savaitgaliai abie laisvi, jam darbe nėra budėjimų, kitaip išvis neįmanoma būtų susiderint.
Jis man vakar taip įdomiai parašė "Žinai kokia šiandien diena?" Tipo laukiu sveikinimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 11:06)
Reikia issirekti biggrin.gif Visokiu praeities nuodemiu prikaisiojimai ir tt, dauguma sako, kad pirmi metai labai sunkus.

O tai pirmi metai neturetu kaip tik kaip medaus menuo buti?.. g.gif
Mes su maniskiu atstumo labai greitai isskirti buvom verysad.gif , tad dabar per skypus ir laiskus riejames kaip reikiant blink.gif Pagalvojus, baisu darosi, kad gal vienas kitam netinkam, bet kad mylim vienas kita doh.gif
Noriu paklausti jusu nuomones. As prie draugysciu per atstuma nepratus, mano draugas irgi, tad pastebejome neatitikimus musu nuomoneje apie tai, kaip tokie santykiai turetu vystytis. g.gif As jo taip pasiilgstu, kad noreciau kad ir kasdien Skypint, kad bent pamatyciau wub.gif O jis tuo tarpu visa laisva laika vakareliuose leidzia ir neseniai apturejome rimta ginca, nes jis skypo pasimatyma praleido i vakareli islekes schmoll.gif Uzsiutau kaip reikalas, o jis net pradejus gincytis zinutemis vis tiek isejo linksmintis!! Sako, jam skypas nepatinka, nenori i kompo ekrana ziuret, kad ir su manimi snekedamas! Jam vakareliai, atseit, padeda uzsimirsti, tad jis nenori sedet namie ir saves gailetis ar tuo labiau gincytis doh.gif
Taciau mano nuomone gi jei pasiilgsti, tai nori su zmogumi buti, kad ir skypu, kad ir zinutemis... blink.gif Ir myli jis mane - tikrai zinau, nes kitaip viso to atstumo netvertu... Tad kame reikalas, kodel demesio nerodo?.. unsure.gif doh.gif Ka jus manot?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 15, 11:49)
O išskrendi penktadienį jau?

Šiaip kartais atsukusi laiką atgal pagalvoju, kiek kvailų dalykų esu pridariusi ir prišnekėjusi jam. Net gėda pasidaro. Ir kaip jis mane visą tą laiką pakentė... blush2.gif Juk jums dar tik pati pradžia, mergyt 4u.gif Natūralu, kad nesat visiškai apsitrynę, todėl dar kyla nesusipratimų.

Aha, jau penktadieni, kaip greitai... jau ir noras pradeda atsirasti, ir baugu biskiuka blush2.gif

Keista kad ir mane pakencia vis dar, ir kas svarbiausia, pats vis praso kad pasakociau jei kas neramina, ir neleidzia man uzsibuti blogose mintyse wub.gif

O as tureciau si savaitgali jo dukryte pamatyti, vat kazkaip del jos man baisiausia unsure.gif Nes sunus tai toks plepsius, nebijo ir per skaipa pakalbinti ir siaip nesislepia, o vat ji tokia uzdaresne, niekad neprieina prie kompo, kad netycia ja neuzmatyciau, kai tetis kviecia... na man biski baugoka unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 02 15, 17:31)
Jis man vakar taip įdomiai parašė "Žinai kokia šiandien diena?" Tipo laukiu sveikinimų  biggrin.gif

Ir kas do diena, akd net vyras pats prisimine? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 17:49)
O tai pirmi metai neturetu kaip tik kaip medaus menuo buti?..  g.gif

Mes su maniskiu atstumo labai greitai isskirti buvom verysad.gif , tad dabar per skypus ir laiskus riejames kaip reikiant  blink.gif Pagalvojus, baisu darosi, kad gal vienas kitam netinkam, bet kad mylim vienas kita  doh.gif ... O jis tuo tarpu visa laisva laika vakareliuose leidzia ir neseniai apturejome rimta ginca, nes jis skypo pasimatyma praleido i vakareli islekes schmoll.gif ...Taciau mano nuomone gi jei pasiilgsti, tai nori su zmogumi buti, kad ir skypu, kad ir zinutemis...  blink.gif

Na ne pas visus medaus menuo tesias metus hihihi.gif mano tai tik 7 dienas buvo rolleyes.gif cia kol atostogavom kartu, o po to rutina isibrauna, darbai, neramumai, jau apturejom tai sio tai ano, bet dar laikomes blush2.gif

Na siaip visi zmones skirtingi, skirtingai jiem reikia to demesio ar net pats demesys skiriasi. MB labiau demesi rodo darbais, o per atstuma norisi zodziu, nes truksta fizinio artumo, truksta apkabinimu, tai randu vis kuo pasiskusti blush2.gif Bet kai tik galim kas vakara susirasom, arba as is anksto pranesu, jog busiu baliuje ar pasisedejime, bet nat grizus 1val einu patikrint, gal dar rasiu prie kompo ax.gif Ir man smagu, kai jis ant manes uzpyko, kai po jogos grizus neprisijungiau, vadinas laukia wub.gif Bent pokalbiu daznumu pas mus klausimu nekyla, tik pacia kokybe gal hihihi.gif Tik va kad TB is tavo pasakojimo atrodo vengia visiskai tu pokalbiu per skaipa, kai tik turi proga tai bega unsure.gif gal jo toks budas, gal jis tiesiog namie negali sedeti?
Atsakyti
Tai va nezinau verysad.gif Sako, namie ir taip prisisedi visus vakarus vienisas (mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes), tad proga nutaikes, jei tik kvietima gauna, eina is namu... kad negalvotu apie tai, kad manes pasiilgsta. Bet man tai reikia to bendravimo... norisi jo iniciatyvos bendrauti, mane pamatyti, su manim pasneketi blush2.gif Norisi, kad galva pamestu tongue.gif O ne kad as visa laika jam sirdutes sms siusciau pirma g.gif

Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka. Jis, mat, nori, kad as pas ji atvaziuociau, taciau nei zada padeti darbo ieskoti, nei ka... schmoll.gif Ir sitie musu skirtingi supratimai koja kisa santykiams kaip reikiant, nors as nieko taip nemylejau kaip jo, o ir jis ta pati apie mane sako... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapėSnapė: 15 vasario 2012 - 17:27
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 16:49)
O tai pirmi metai neturetu kaip tik kaip medaus menuo buti?..  g.gif
Mes su maniskiu atstumo labai greitai isskirti buvom verysad.gif , tad dabar per skypus ir laiskus riejames kaip reikiant  blink.gif Pagalvojus, baisu darosi, kad gal vienas kitam netinkam, bet kad mylim vienas kita  doh.gif

Kodel manote, kad turetu taip buti? Kad man pirmi metai butu buve medaus menesiu, as tureciau buti be jausmu, akla visiskai. Zmogus rupejo ne pasitampymo lygyje, del to ir seke aiskinimaisi ir priekaistai alinantys, ateinam i santykius su visa praeitimi, as nemokejau jos taip graziai palikti, kaip jis, man buvo sunkiau, esu pavydi ziauriai, viska norejau zinoti ir tt, jei tai mano zmogus...is to rietenu daug, bet tik is mano puses, nuo zmoniu priklauso. Kitiem gal pirmi metai medaus menuo, o po tu metu tik tada pradeda viskas listi,po metinio medaus menesio biggrin.gif Maniskis irgi sake - aiskinames viska dabar, o ne po metu ar 5 lenda paskui smile.gif

QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 17:12)
Tai va nezinau verysad.gif Sako, namie ir taip prisisedi visus vakarus vienisas (mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes

Mus panasiai skiria bigsmile.gif O kur jis yra jei ne paslaptis? smile.gif Ir ka veikia, kad po vakarelius laksto kai tik proga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 15:38)
Kodel manote, kad turetu taip buti? Kad man pirmi metai butu buve medaus menesiu, as tureciau buti be jausmu, akla visiskai. Zmogus rupejo ne pasitampymo lygyje, del to ir seke aiskinimaisi ir priekaistai alinantys, ateinam i santykius su visa praeitimi, as nemokejau jos taip graziai palikti, kaip jis, man buvo sunkiau, esu pavydi ziauriai, viska norejau zinoti ir tt, jei tai mano zmogus...is to rietenu daug, bet tik is mano puses, nuo zmoniu priklauso. Kitiem gal pirmi metai medaus menuo, o po tu metu tik tada pradeda viskas listi,po metinio medaus menesio biggrin.gif Maniskis irgi sake - aiskinames viska dabar, o ne po metu ar 5 lenda paskui smile.gif
Mus panasiai skiria bigsmile.gif O kur jis yra jei ne paslaptis? smile.gif Ir ka veikia, kad po vakarelius laksto kai tik proga g.gif

Eh noretusi tiketi, kad is tiesu tie gincai - normalu wub.gif Nors as savo ankstesniuose santykiuose niekada nesigincydavau, tad dabar ir supanikavau doh.gif
O cia ne jis, o as isvaziavau biggrin.gif Esu pietu amerikoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 15, 18:12)
...mus skiria 6 valandu laiko skirtumas, tad kai as einu miegot, jis tik ka is darbo buna grizes, tad proga nutaikes, jei tik kvietima gauna, eina is namu... kad negalvotu apie tai, kad manes pasiilgsta.

Norisi, kad galva pamestu  tongue.gif O ne kad as visa laika jam sirdutes sms siusciau pirma g.gif

Be to, mane siutina, kad jis nieko nedaro, kad butume kartu - viska man palieka.

Tai tu pamiegok valandzike pries jam gristant is darbo, ir vakare galesi ilgiau pavakarot mirksiukas.gif

Na retas vyras atirai ims ir rodys savo jausmus, tas pats ir su kalbejimu. Jie uzdaresni, tu esi jo silpnybe, o silpnybes jie rodo retai ax.gif

O kiek laiko jus kartu? ax.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 15, 18:38)
Maniskis irgi sake - aiskinames viska dabar, o ne po metu ar 5 lenda paskui smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti