Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

O as vis drybsau blush2.gif Paziurejau miltika, koks fainas wub.gif
Atsakyti
[quote=Green tea*,2012 02 12, 11:36]
Labas rytas 4u.gif

Festina lente, gražus kačiukas, nors katinų nelabai mėgstu 4u.gif Man į akis krito triušiukas wub.gif Jis tėvelių gal? TO-BU-LAS .. Dievinu triušius, deja, kol kas neturiu savo verysad.gif

Labas visoms 4u.gif
Ne katinas,o katyte ax.gif Mes katino nenorejom,nors jie meilesni buna,bet daznas atvejis,kai teritorija zymi slapimu.
Triusiuka kaimynas pirko vaikams pries Kaledas,tai pas mane paliko,kad jo maziukai nepamatytu per anksti. Uztai Grizlei buvo atrakcija,sedejo visa diena prie dezes ir nesitrauke. Kikoj pirko triusi,tai manau jis dar gerokai paaugs. Tik jie ten parduotuvej sedi tuose narvuose visa laika,kai isleido is narvelio,tai nemokejo vaikscioti,tyse uzpakalines kojytes. Sake tik po keliu dienu pradejo jau normaliau strakalioti po kambari. Bet kaip vaikai krykstavo,net pas mane buvo girdeti,kai rado dovana po eglute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 12 vasario 2012 - 15:24
Oj, tikrai, katytė doh.gif

Aš įsivaizduoju, kad pramogą turėjo katytė jūsų biggrin.gif Gali būti, man labai gaila visų tų gyvūnėlių Kikoj ir kitose pan. parduotuvėse, vis narvuos ir narvuos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Kazkokios ramios jus po savaitgalio g.gif
Atsakyti
Suderinau pagaliau darba ir kelione thumbup.gif Tik kazkaip nera labai jau didelio noro skristi man kolkas unsure.gif
Atsakyti
Nesijaudink,manau kaip tik labai laiku ta kelione ir bus labai gerai akis i aki pakalbeti 4u.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau protingu ir nelb straipsniu, db apmastymuose paskendus kas ka myli o kas tik isimylejes doh.gif lotuliukas.gif va ka reiskia nuobodulys hihihi.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 17:05)
Nesijaudink,manau kaip tik labai laiku ta kelione ir bus labai gerai akis i aki pakalbeti  4u.gif

Tikekimes, kad ji bus naudinga mum abiem ax.gif
Atsakyti
Apie meile galima daug prifilosofuot smile.gif Kartais idomu paskaityti tokiom temom,patikrinti,ar panasu kaip ir gyvenime,ar popieriuje viskas siek tiek kitaip. Pvz as netikiu meile is pirmo zvilgsnio,nes pamacius gali susizaveti tik isvaizda,o koks zmogus gi nezinai. Kad pamilti,reikia pazinti. Bet gi visada atsiras tokiu,kurie sakys,kad tikrai egzistuoja ta meile is pirmo zvilgsnio... Dar kiti gi teigia,kad mylintis zmogus viska atleidzia. Bet reikia visai nemyleti saves,kad kitam taip jau viska ir atleisti. Atleisti mylint galima daug,bet tik viena vieninteli karta,mano galva. Ir dar kas man nesuprantama,kai kazkas ima ir paklausia,o uz ka ta zmogu myli? Patiko kazkur isgirstas toks pasakymas,jei gali isvardinti,uz ka zmogu myli,tai visai tu jo nemyli,jis tau tik patinka. Ir isvis,kas per velnias ta meile yr... biggrin.gif
Atsakyti
As ir megstu retkarciais paskaitineti, nors i galva per daug nededu, nes niera vienos taisykles viskam biggrin.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 17:40)
Patiko kazkur isgirstas toks pasakymas,jei gali isvardinti,uz ka zmogu myli,tai visai tu jo nemyli,jis tau tik patinka. Ir isvis,kas per velnias ta meile yr...  biggrin.gif

Labai geras atsakymas drinks_cheers.gif Kazkodel priminiau romantine komedija Bjauri tiesa, lb man ji patiko wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Na va Sachar, puiku clap.gif Aš irgi kartais paskaitinėju, bet juk visi skirtingai meilę reiškiam/suprantam/jaučiam , nėra vienos tiesios smile.gif

Festina lente, sutinku 4u.gif

Atsakyti
As ka tik apsipirkau savo megstamoj el.parduotuvej,tokia nuotaika gera biggrin.gif Ilgai rinkausi,nervinausi... Beliko tik sulaukti siuntinuko. Tai bus dziaugsmo vyro akims blush2.gif

Dabar jau ramiai galesiu knyga paskaityti smile.gif

Saldziu sapnu 4u.gif Smagiu pasimatymu nors ir sapnuose wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes 4u.gif Tai ka, visas jus su meiles diena wub.gif

user posted image

Ir nesvarbu, kad antrosios pusele toli, svarbu, kad kazkas musu sirdeleje gyvena, kaip ir mes ju 4u.gif

Ir vat, uzsimaniau tokiu pirstiniu lotuliukas.gif

O as ant MB vakar buvau uzpykus blush2.gif Bet prasklaidi jis tuos pykcius pradedamas man rodyti savo dovaneles, nes jau po 12 buvo hihihi.gif Db turesiu PANDU karalyste blink.gif lotuliukas.gif Panda-pliusinis-zaislas, Panda-trintukas, kazi ko jis dar neparode lotuliukas.gif
Atsakyti