[quote=Green tea*,2012 02 12, 11:36]
Labas rytas
Festina lente, gražus kačiukas, nors katinų nelabai mėgstu
Man į akis krito triušiukas
Jis tėvelių gal? TO-BU-LAS .. Dievinu triušius, deja, kol kas neturiu savo
Labas visoms
Ne katinas,o katyte
Mes katino nenorejom,nors jie meilesni buna,bet daznas atvejis,kai teritorija zymi slapimu.
Triusiuka kaimynas pirko vaikams pries Kaledas,tai pas mane paliko,kad jo maziukai nepamatytu per anksti. Uztai Grizlei buvo atrakcija,sedejo visa diena prie dezes ir nesitrauke. Kikoj pirko triusi,tai manau jis dar gerokai paaugs. Tik jie ten parduotuvej sedi tuose narvuose visa laika,kai isleido is narvelio,tai nemokejo vaikscioti,tyse uzpakalines kojytes. Sake tik po keliu dienu pradejo jau normaliau strakalioti po kambari. Bet kaip vaikai krykstavo,net pas mane buvo girdeti,kai rado dovana po eglute
Labas rytas
Festina lente, gražus kačiukas, nors katinų nelabai mėgstu
Labas visoms
Ne katinas,o katyte
Triusiuka kaimynas pirko vaikams pries Kaledas,tai pas mane paliko,kad jo maziukai nepamatytu per anksti. Uztai Grizlei buvo atrakcija,sedejo visa diena prie dezes ir nesitrauke. Kikoj pirko triusi,tai manau jis dar gerokai paaugs. Tik jie ten parduotuvej sedi tuose narvuose visa laika,kai isleido is narvelio,tai nemokejo vaikscioti,tyse uzpakalines kojytes. Sake tik po keliu dienu pradejo jau normaliau strakalioti po kambari. Bet kaip vaikai krykstavo,net pas mane buvo girdeti,kai rado dovana po eglute
Oj, tikrai, katytė
Aš įsivaizduoju, kad pramogą turėjo katytė jūsų
Gali būti, man labai gaila visų tų gyvūnėlių Kikoj ir kitose pan. parduotuvėse, vis narvuos ir narvuos
Aš įsivaizduoju, kad pramogą turėjo katytė jūsų
Sveikos, merginos
Kazkokios ramios jus po savaitgalio
Suderinau pagaliau darba ir kelione
Tik kazkaip nera labai jau didelio noro skristi man kolkas
Nesijaudink,manau kaip tik labai laiku ta kelione ir bus labai gerai akis i aki pakalbeti
Prisiskaiciau protingu ir nelb straipsniu, db apmastymuose paskendus kas ka myli o kas tik isimylejes
va ka reiskia nuobodulys 
Tikekimes, kad ji bus naudinga mum abiem
QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 17:05)
Nesijaudink,manau kaip tik labai laiku ta kelione ir bus labai gerai akis i aki pakalbeti 
Tikekimes, kad ji bus naudinga mum abiem
Apie meile galima daug prifilosofuot
Kartais idomu paskaityti tokiom temom,patikrinti,ar panasu kaip ir gyvenime,ar popieriuje viskas siek tiek kitaip. Pvz as netikiu meile is pirmo zvilgsnio,nes pamacius gali susizaveti tik isvaizda,o koks zmogus gi nezinai. Kad pamilti,reikia pazinti. Bet gi visada atsiras tokiu,kurie sakys,kad tikrai egzistuoja ta meile is pirmo zvilgsnio... Dar kiti gi teigia,kad mylintis zmogus viska atleidzia. Bet reikia visai nemyleti saves,kad kitam taip jau viska ir atleisti. Atleisti mylint galima daug,bet tik viena vieninteli karta,mano galva. Ir dar kas man nesuprantama,kai kazkas ima ir paklausia,o uz ka ta zmogu myli? Patiko kazkur isgirstas toks pasakymas,jei gali isvardinti,uz ka zmogu myli,tai visai tu jo nemyli,jis tau tik patinka. Ir isvis,kas per velnias ta meile yr...
As ir megstu retkarciais paskaitineti, nors i galva per daug nededu, nes niera vienos taisykles viskam
Labai geras atsakymas
Kazkodel priminiau romantine komedija Bjauri tiesa, lb man ji patiko
QUOTE(festina lente @ 2012 02 13, 17:40)
Patiko kazkur isgirstas toks pasakymas,jei gali isvardinti,uz ka zmogu myli,tai visai tu jo nemyli,jis tau tik patinka. Ir isvis,kas per velnias ta meile yr... 
Labai geras atsakymas
Labas vakaras
Na va Sachar, puiku
Aš irgi kartais paskaitinėju, bet juk visi skirtingai meilę reiškiam/suprantam/jaučiam , nėra vienos tiesios
Festina lente, sutinku
Na va Sachar, puiku
Festina lente, sutinku
As ka tik apsipirkau savo megstamoj el.parduotuvej,tokia nuotaika gera
Ilgai rinkausi,nervinausi... Beliko tik sulaukti siuntinuko. Tai bus dziaugsmo vyro akims
Dabar jau ramiai galesiu knyga paskaityti
Saldziu sapnu
Smagiu pasimatymu nors ir sapnuose
Dabar jau ramiai galesiu knyga paskaityti
Saldziu sapnu
Labas rytas, mergytes
Tai ka, visas jus su meiles diena

Ir nesvarbu, kad antrosios pusele toli, svarbu, kad kazkas musu sirdeleje gyvena, kaip ir mes ju
Ir vat, uzsimaniau tokiu pirstiniu
O as ant MB vakar buvau uzpykus
Bet prasklaidi jis tuos pykcius pradedamas man rodyti savo dovaneles, nes jau po 12 buvo
Db turesiu PANDU karalyste
Panda-pliusinis-zaislas, Panda-trintukas, kazi ko jis dar neparode

Ir nesvarbu, kad antrosios pusele toli, svarbu, kad kazkas musu sirdeleje gyvena, kaip ir mes ju
Ir vat, uzsimaniau tokiu pirstiniu
O as ant MB vakar buvau uzpykus