Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

QUOTE(Siracusa @ 2006 09 01, 22:32)
man siuo metu mirtinai reikia pakelti neutrofilus. per 3 savaites pakilo tik nuo 0.4 iki 0.97. pirmadieni zutbut turiu pasiekt 1. kitaip galiu pamirst savo vaistus  cry.gif

nu zodziu doh.gif 3sav jau gyvenu be gliveko, o nekyla tie kraujai umn.gif tikejausi, kad nustojus vartot iskart sukils, o savaite laiko dar labiau krito blink.gif

leukocitai pakile iki 2.2, nors iki normos oj truksta...
trombai greiciausiai sukilo, nors visai man jie dbr nesvarbus schmoll.gif


Gal dar pakils, kai pradeda kilti paprasati ir kyla. Dar dvi dienos... smile.gif Net nežinau kaip neutrofilus galima natūraliai pakelti. Man keldavo vaistais. Leukocitus kelia bičių žiedadulkės.

Gal dar nėra taip blogai, kalbu apie tavo naudojamo vaisto nutraukimą, onkologai juk turi vaistų, pvz. Neupogen® ar lietuviška Grasalva (cheminis pavadinimas būtų Filgrastimas). Tik jie brangūs, kelia neutrofilus, bent man, kėlė labai efektyviai. Jei ką, bandyk derėtis, sakydama, kad yra medikamentų neutrofilams kelti. Mano pažįstama šiuo metu kaip tik turi problemų dėl neutropenijos (jei chemija), tai laikas nuo laiko skiria grasalvą.

Aš dalyvavau studijoje, tai ir pastoviai bijojau, kad nenutrauktų vaistų naudojimo, nes jei neatitinki studijai keliamų reikalavimų tave tiesiog išbraukia ir gydo įprastais nusistovėjusiais metodais, o kaip žinai, studijoje gali prarasti, bet gali daug ir atrasti. Tai pats moderniausiais, deja dar tik tiriamas gydymas, gali pasiteisinti, gali ir ne. Aš kaip tik dalyvavau studijoje su Grasalva, kraują atstatančiais. Man gaunant labai stiprią chemiją, ji labai gelbėjo. Dėl Grasalvos, tai visiškas Neupogen analogas, tik pagamintas Lietuvoje, pagal tą pačią metodiką ir cheminę sudėtį, kaip JAV. tik 2 k. pigesnis.

Dar truputį paieškojau informacijos internete book.gif ,radau tokią, aišku, priežastis visai ne ta, bet gal vartojant nurodytus produktus šiek tiek kilstelėtum:

Varis:

Svarbiausi šaltiniai. essen.gif Kepenys, austrės, vyšnios, ankštiniai, inkstai, paukštiena, šokoladas, riešutai.
Funkcijos. Daugelio fermentų komponentas, būtinas hemopoezei, kaulų formavimuisi.

Trūkumo požymiai. Mikrocitinė anemija, neutropenija, leukopenija, kaulų demineralizacija, subperiostinės kraujosruvos, plaukų ir odos depigmentacija, sutrikęs elastino susidarymas. Vaikams ankstyviausi vario trūkumo požymiai - neutropenija ir leukopenija. Suaugusiesiems pastebėta tik mikrocitinė anemija ir neutropenija.
Pertekliaus požymiai. Hepatolentikulinė degeneracija (liga vystosi dėl paveldimo vario apykaitos sutrikimo), biliarinė cirozė.

RPN***: Rekomenduojama vario paros norma suaugusiems žmonėms 1,2-3,0 mg (minimumas 0,6 mg per parą). Žindančiosioms motinoms rekomenduojama papildomai 0,3-0,5 mg. Vario poreikis kilogramui kūno masės vidutiniškai yra apie 17 µg per parą.
NOAEL: 9 mg.
LOAEL: nenustatyta.
Visas staripsnis būtų:
Mineralinės medžiagos
Skaityk skirsnį varis

viskas bus Ok console.gif lauksime gerų žinių pirmadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 02 rugsėjo 2006 - 10:16
CHIMERA labas.Ačiū Tau,kad parašei,kad nepagailėjai savo brangaus laiko.Mano vyrą irgi gydo bioenergetikas.Jis man viską pasako anksčiau daktarų,o jie tik vėliau patvirtina jo pasakymus.Rašai,atsisakėt visų hemijų,bet juk žolelės taip išlėto gydo ir reikia daug laiko...Na,kad tu pastojai,manu,tai Dievo dovana-tikras stebuklas.Mum su vyru prieš hemiją pradedant ,buvo duota diena apsispręsti ar benorėsim turėti vaikų ir siūlė užšaldyt vyro spermą spermos bankę...Linkiu tau kantrybės,ištvermės-vilties ir sveikatos tavo vyrui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2006 09 02, 10:05)
Gal dar pakils, kai pradeda kilti paprasati ir kyla.  Dar dvi dienos... smile.gif Net nežinau kaip neutrofilus galima natūraliai pakelti. Man keldavo vaistais. Leukocitus kelia bičių žiedadulkės.

Gal dar nėra taip blogai, kalbu apie tavo naudojamo vaisto nutraukimą, onkologai juk turi vaistų, pvz. Neupogen®  ar lietuviška  Grasalva  (cheminis pavadinimas būtų Filgrastimas). Tik jie brangūs, kelia neutrofilus, bent man, kėlė labai efektyviai. Jei ką, bandyk derėtis, sakydama, kad yra medikamentų neutrofilams kelti. Mano pažįstama šiuo metu kaip tik turi problemų dėl neutropenijos (jei chemija), tai laikas nuo laiko skiria grasalvą.

Aš dalyvavau studijoje, tai ir pastoviai bijojau, kad nenutrauktų vaistų naudojimo, nes jei neatitinki studijai keliamų reikalavimų tave tiesiog išbraukia ir gydo įprastais nusistovėjusiais metodais, o kaip žinai, studijoje gali prarasti, bet gali daug ir atrasti. Tai pats moderniausiais, deja dar tik tiriamas gydymas, gali pasiteisinti, gali ir ne. Aš kaip tik dalyvavau studijoje su Grasalva, kraują atstatančiais. Man gaunant labai stiprią chemiją, ji labai gelbėjo. Dėl Grasalvos, tai visiškas Neupogen analogas, tik pagamintas Lietuvoje, pagal tą pačią metodiką ir cheminę sudėtį, kaip JAV. tik 2 k. pigesnis.


ADIS, ACIU wub.gif
pridaviau jau krauja, laukiu dbr scare.gif

sokolado daug valgiau per savaitgali, tai gal viskas OK bus hihihi.gif
Del NEUPOGEN'o svarstem su daktarais pries 2savaites, kai buvo iki 0.47 nukrite blink.gif bet visgi priejom isvados, kad jis tik dirbtinai sukeltu neutrofus, o man reikia, kad pamatytume, jog jie patys pradeda kilti. nes kitaip pradejus vartot Gliveka vel nukris ir vel tas pats, zodziu - pasaka be galo doh.gif

labai tikiuosi, kad snd ju jau bus 1, o ne 0.99 schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Pakilo neutrofilai iki 2 clap.gif yahoo.gif thumbup.gif
nuo ryt vel vaistus geriu, tik siek tiek mazesne doze clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 09 04, 12:36)
Pakilo neutrofilai iki 2 clap.gif yahoo.gif thumbup.gif
nuo ryt vel vaistus geriu, tik siek tiek mazesne doze clap.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sakiau, kad taip bus, kai jau pradeda kilti, kyla biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mielosios, klausau aš čia jūsų ir nieko nesuprantu, apie kokias programas jūs čia kalbate, apie kokius vaistus, ne s mano dukterėčia nieko nežino, joks daktaras nekonsultuoja, nieko nepataria, ji tik sąžiningai važinėja į tą švitinimą. Ačiū Jums visoms, kad patarėte kaip saugoti savo burną ,nes kai nuėjo pas tą gydytoją kuris ją operavo ir paprašė patarimo, tai pasakė, kad bus dar blogiau, o kai prasitarė apie visus tuos gelius ir kitas priemones, tai pasakė, kad tai gerai, bet patys tai nė piršto nepajudino, neprasižiojo apie tai...Man kartais atrodo, kad visos jūs krūvon suėjusios daug oi daug kam padėtumėt pasveikti, vien jau kiek morališkai palaikytumėte, o dar kiek patarimų. Man net norisi visus tuos jūsų patarimus surinkti , surašyti ir išdalinti visiems besigydantiems , visiems paliktiems vieniems tamsiame koridoriuje, kuriame dar girdisi balsa, kad tau dar bus blogiau... verysad.gif Nervuoja mane ta mūsų medicina, nemokama medicina, kurioje tu jeigu susirgai, turi pats tapti tos srities specialistu. Tik man kyla klausimas- kodėl daktarai netampa siuvėjais, mašinų remontininkais... na, atleiskite, aš čia užpykusi , bet dabar labai nuoširdžiai dar prašau jūsų pagalbos, nes m,ano dukterėčia dabar visai nenori valgyti, krito apetitas, darosi apatiška schmoll.gif Nežinome kaip jai padėti, o pas daktarus nežinome kur kreiptis. Mielosios gal jūs galite patarti ką nors, o gal žinote gerą specialistą pas kurį ji galėtų konsultuotis, jai tiesa operavo seilių liaukas... Taskuris operavo- nieko neaiškina, tas kas švitina- taip pat nieko nežino... Būkit geros , Jūs vienintelė mūsų viltis, daugiau ne-inau kur kreipti, kartais norisi atsistot Klinikose ir surikti, kad čia gydosi žmonės ir jie nori pagalbos, kag gyventų, o ne kad žinotų jog jie dar daug turi kentėti, bet visvien jū kančia beprasmė... Atleiskite....
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2006 09 05, 22:18)
mano dukterėčia dabar visai nenori valgyti, krito apetitas, darosi apatiška schmoll.gif Nežinome kaip jai padėti, o pas daktarus nežinome kur kreiptis.


Gydausi Kaune, apie Vilnių nieko negaliu pasakyti.

Jūsų dukterėčia pavargo - tiesiog pavargo nuo gydymo. Ieškokite, kas galėtų grąžinti į gyvenimą, meilės, meilės ir dar kartą meilės: vaikų, vyro, giminių, draugų. Rodykit kokia ji jums brangi ir svarbi, kokia reikalinga. Ieškokite malonumų. Knygos, spektakliai, gražūs rūbai, bet kas, kas teikia malonumą. Ieškokite džiaugsmo šaltinių. Jūs ją gerai pažįstate, už pakarpos traukite. Kai pajus, kad be jos pasaulis sugrius, tada viskas bus gerai. Priešingai atveju, jei pati nenorės, nesugrąžins net geriausi vaistai, nei daktarai.
Tai laikina - praeina, sugyja burna, atsiranda apetitas, svarbiausia vidinis nusiteikimas. Nuostata pasveikti ir nekitaip. Ir kuo mažaiu kalbų apie ligą ir apie tuos, kurie sirgo ir kurių jau nebėra. Labai sunku, reikalauja daugybės pastangų iš artimųjų ir pačio sergančiojo. Įmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 05 rugsėjo 2006 - 23:20
Tiesa, dar savaite geriau toki kokteiliuka. manau jis irgi prisidejo prie organizmo stiprinimo bigsmile.gif

spausdavau sviezias sultis.
200ml burokeliu
200ml morku
citrina visa
2saukstai medaus.

susimaisai isspaudus ir isgeri rolleyes.gif
dar ten i komplektacija spanguoles ieina, bet as neturiu, tai nedejau.

o ir siaip jegu jis suteikia. dbr namie pasportuoju, tai atsigavimui lb gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 05 rugsėjo 2006 - 23:15
QUOTE(dianita @ 2006 08 11, 00:34)
ziurejau ir as laida per bbc, kalbejo apie nauja vezio gydymo buda novatoriskomis priemonemis, deja, per visa reportaza ju pavadinimo nepasake... bet pats medikamentas israstas Anglijos laboratorijose ir dar bandomojoje stadijoje... rode zmones kelis, kuriems buvo diagnozuota IV stadija kraujo vezio (kaip supratau) ir kaip jie pilnai isgijo...bet jie sutiko eksperimento tvarka naudoti naujus preparatus.... gal tu budama anglijoje gali daugiau suzinoti?

pas gydytojus cia klaust-bergzdzias dalykas..o internete nardyt nelabai moku,cia yra profiu siuo klausimu..bet jei kur akys uzklius parasysiu...
Atsakyti
ana43 sveika 4u.gif .Adis daug čia parašė ir aš jai pritariu.Ką dar galima būtų patarti? Prašykit dietologo recepto energetiniams gėrimams.Juose daug vitaminų,kalorijų-pagerina apetitą.Gal Lietuvos vaistinėse ir be recepto galima gauti,nežinau.Butinai veskit į lauką,bent valandai,antrai.Aš tai klinikose savo vyrą tempdavau į parkelį net su 2, 4 lašelinėm.Jei oras blogas vesdavau į balkoną,kad ir pusvalandžiui.Visada turėdavau kanors valgomo kišenėj ir pakišdavau...Na,kartais būdavo sunkiau negu su mažu vaiku,nes nebuvo kas pakeičia, paguodžia...bet va ištvėrėm.Prisiminus tą pragarą ašaros byra.Va jau šniurkščioju...Jis eidavo,valgydavo-kad aš prašydavau.Taip ir sakydavo"na,jeigu tu taip labai nori-pamėginsiu".Dar aš prigalvodavau butų ir nebutų pavizdžių apie pasveikusius pažystamus,ojis tikėdavo...Reikia įdėti daug meilės,daug kantrybės...Pas mus į palatą karts nuo karto ateidavo kunigas.Jis laimindavo mano vyrą,melsdavosi...o aš nubegus į katedrą degdavau žvakutes,kad jis pasveiktų...Tikėti,reikia tikėti,kad viskas praeis,kad bus nors kurį laiką geriau ir melstis...Stiprybės,ištvermės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunike: 06 rugsėjo 2006 - 15:46
Laikykites, tikekit ir pasveiksit. 4u.gif
Praejau as ta visa pragara ir zinau, ka tai reiskia. doh.gif Aciu Dievui jau 6metai remisija ir dukryte pries 7,5men. pagimdziau ir sveikos gyvos esam. lotuliukas.gif Nors kai laukiausi is gydytoju girdejau:- geriau nestuma nutraukti, per daug didele riika motinai ir vaikui, nezine koks gali gimti . doh.gif Bet vidinis balsas kuzdejo, jog viskas bus gerai ir noras begalinis buvo, va ir turiu dabar savo brangiausia stebukla. biggrin.gif Esu tokia laiminga, kad dabar mano pagrindinis tikslas- uzauginti dukryte, taip kad jokioms ligoms nera ne maziausio sanso vel mane uzkariauti. schmoll.gif
Tikekit, mylekit save, gydykites ir niekad niekada nepraraskit vilties pasveikti, kad ir kaip butu sunku. mirksiukas.gif Jus ir tik jus esat stipriausios, o ne jus uzvaldziusi liga, jusu tikejimas, riztas, uzsispyrimas ir noras gyventi gali nugaleti net ir pacia baisiausia liga. Stiprybes jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2006 09 06, 23:40)
Laikykites, tikekit ir pasveiksit. 4u.gif
Praejau as ta visa pragara ir zinau, ka tai reiskia. doh.gif Aciu Dievui jau 6metai remisija ir dukryte pries 7,5men. pagimdziau ir sveikos gyvos esam. lotuliukas.gif  Nors kai laukiausi is gydytoju girdejau:- geriau nestuma nutraukti, per daug didele riika motinai ir vaikui, nezine koks gali gimti . doh.gif Bet vidinis balsas kuzdejo, jog viskas bus gerai ir noras begalinis buvo, va ir turiu dabar savo brangiausia stebukla.


kiri111,

4u.gif 4u.gif 4u.gif
kokios nuostabios žinios! thumbup.gif. Labai dėkoju už padrąsinimą. aciuks.gif Viena žinoti, kad yra žmonių, kurie pasveiko, kita susidurti su realiais žmonėmis, įveikusiais ligą. Čia tokia pritrenkianti žinia, kad ne tik remisija, bet ir nuostabi mažylė yra. 2.gif
Aš labai džiaugiusi kartu su tavim. Šiandien parskaičiau tavo žinutę book.gif ir taip gera, ir smagu pasidarė doh.gif . Šauni diena man bus - geromis naujienomis pradėta biggrin.gif . Linkiu jums sveikatos, kad

QUOTE(kiri111 @ 2006 09 06, 23:40)
biggrin.gif Esu tokia laiminga, kad dabar mano pagrindinis tikslas- uzauginti dukryte, taip kad jokioms ligoms nera ne maziausio sanso vel mane uzkariauti. schmoll.gif


išsiplidytų tai ir dar daugiau. Laimės, sveikatos Jums, gražių akimirkų. Na tu ir šaunuolė, sužavėta. victory.gif

lepune,

Kada nors ir tu mus tokia žinia pradžiuginsi. tongue.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 07 rugsėjo 2006 - 09:02