Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

QUOTE(Urtica @ 2009 06 24, 20:33)
paraše liniuote yra...

dabar žinosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 24, 17:29)
o kiek laiko esat kartu?  ax.gif

na 3 metai jau gyvenam kartu, pazystami daug seniau..o kodel klausi?
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 06 25, 00:07)
na 3 metai jau gyvenam kartu, pazystami daug seniau..o kodel klausi?

tada viskas bus gerai tarp jusu 4u.gif
Atsakyti
padauza 85,
na tegu tavo zodziai Dievuliui i ausi, to as ir tikiuos is musu santyku ateityje, kad viskas bus gerai... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na, aš žuvis, draugas - jautis. Esu netipinis karpis lotuliukas.gif Nuolat lakstau, nenusėdžiu vietoje, turiu savo nuomonę (dažniausiai teisingą). Jei gražiai ir protingai paaiškinsite, kad klystu, pripažinsiu, kad tuo momentu man užtemimas buvo biggrin.gif unsure.gif
Va tame ir bėda su MB jaučiu blink.gif Kai reikia spręsti bėdas ir ieškoti kompromisų... Jei MB klysta, galiu nors ir kuolą ant galvos tašyt, argumentų krūvą žert... Be šansų pakeisti jo nuomonę, nors ir neteisus būna verysad.gif Jei konfliktas, niekada nebus kaltas jis... verysad.gif Atrodo, ponas tobulybė ir niekada nepriima kitos nuomonės blink.gif

jau 2 metai kartu, bet jaučiu pabaigą, santykiuose yra bėdų, deja, jam to neįrodysi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 08 26, 13:35)
Sveikos  4u.gif
Na, aš žuvis, draugas - jautis. Esu netipinis karpis  lotuliukas.gif Nuolat lakstau, nenusėdžiu vietoje, turiu savo nuomonę (dažniausiai teisingą). Jei gražiai ir protingai paaiškinsite, kad klystu, pripažinsiu, kad tuo momentu man užtemimas buvo  biggrin.gif  unsure.gif
Va tame ir bėda su MB jaučiu  blink.gif  Kai reikia spręsti bėdas ir ieškoti kompromisų... Jei MB klysta, galiu nors ir kuolą ant galvos tašyt, argumentų krūvą žert... Be šansų pakeisti jo nuomonę, nors ir neteisus būna  verysad.gif Jei konfliktas, niekada nebus kaltas jis...  verysad.gif  Atrodo, ponas tobulybė ir niekada nepriima kitos nuomonės  blink.gif

jau 2 metai kartu, bet jaučiu pabaigą, santykiuose yra bėdų, deja, jam to neįrodysi... verysad.gif

esu jautis, bet kaip moteriskos gimines, tai netokia jau kurcia kitai nuomonei ir labai megstu argumentavima, i ji su idomumu isigilinu, kalte tolygiai prisiimu ir neprisiimu, cia tikrai priklauso nuo situacijos, bet savo kalte pripazinti moku, nes pacia labiausiai siutina tokie zmones, kurie klysta, o teisybes ne su kuolu jiems neisaiskinsi, jie savo kukuoja kaip gegutes. Su zuvimis sueinu graziai, tik kad tu zuvu aplinkui dabar nera biggrin.gif o siaip, manau daug ka lemia (jei jau zvalgytis i horoskopus) ne tik sitie 12 zodiako zenklu, bet ir tas rytu horoskopo zenklas, pvz as jautis - gyvate, todel esu uzsispyrus, bet kaip gyvate - gan lengvai islaviruoju tarp visko.
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2009 08 26, 18:39)
esu jautis, bet kaip moteriskos gimines, tai netokia jau kurcia kitai nuomonei ir labai megstu argumentavima, i ji su idomumu isigilinu, kalte tolygiai prisiimu ir neprisiimu, cia tikrai priklauso nuo situacijos, bet savo kalte pripazinti moku, nes pacia labiausiai siutina tokie zmones, kurie klysta, o teisybes ne su kuolu jiems neisaiskinsi, jie savo kukuoja kaip gegutes. Su zuvimis sueinu graziai, tik kad tu zuvu aplinkui dabar nera  biggrin.gif o siaip, manau daug ka lemia (jei jau zvalgytis i horoskopus) ne tik sitie 12 zodiako zenklu, bet ir tas rytu horoskopo zenklas, pvz as jautis - gyvate, todel esu uzsispyrus, bet kaip gyvate - gan lengvai islaviruoju tarp visko.

Moterims zodiako ženklų įtaka yra mažesnė, tos savybės išlieka, bet jos silpnesnės 4u.gif
Atsakyti
As- Jautuke, Jis - Zuviukas. Na kol kas puikiai sutariame. Manau taip yra todel kad mes papildome vienas kita. as kaip degtukas, o jis ramus, as svajokle, jis daugiau realistas ir .t.t. taciau turime ir panasiu savybiu, kurios mus vienija smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat žuvis, o vyras jautukas. Esam jau keturi metai kartu, bet nuostabesnio žmogaus dar nesu sutikusi. Labai šeimyniškas, protingas, mąstantis blaiviai. Kartais tik nervuoja jo uždarumas ir nenoras kalbėtis. Na gal dar galėtų nors truputį romantikos turėti.. Kartais jis man toks kelmas ir nesusipratėlis atrodo, atrodo kiti taip moka gražiai dėmesį moterims parodyti... Bet savo meilę jis ne kalbom, o darbais parodo. Žinau, kad ne svajoklis, ne plevėsa ir visada patikimas. Už tai aš jį laabai myliu wub.gif
Atsakyti
As zuvis,vyras jautis biggrin.gif Gyvenam jau trylikti metai thumbup.gif Atrodo neblogai gyvenam,sutariam,pyktis nelabai yra del ko biggrin.gif Kaip bus tolaiu,pagyvensim-pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrolina @ 2009 11 05, 18:21)
Aš taip pat žuvis, o vyras jautukas. Esam jau keturi metai kartu, bet nuostabesnio žmogaus dar nesu sutikusi. Labai šeimyniškas, protingas, mąstantis blaiviai. Kartais tik nervuoja jo uždarumas ir nenoras kalbėtis. Na gal dar galėtų nors truputį romantikos turėti.. Kartais jis man toks kelmas ir nesusipratėlis atrodo, atrodo kiti taip moka gražiai dėmesį moterims parodyti... Bet savo meilę jis ne kalbom, o darbais parodo. Žinau, kad ne svajoklis, ne plevėsa ir visada patikimas. Už tai aš jį laabai myliu wub.gif

As irgi zuvis, maniskis - jautis. Kartu jau 3metai ir visiskai jums pritariu, kad seimyniskas, viska padarys, kad butu tik geriau, atsakingas, draugiskas, siekiantis tikslo, visada padendantis, jauciuosi saugiai su juo wub.gif O del romantikos visiska tiesa, nera jokios romantikos, as ji daugiau lepinu pasiglostymais, dovanelemis, pats kazkada net sake, kad nera jis romeo ir nemoka parodyti savo jausmu, nu bet kiek rodo, tiek uztenka, o ir valgyt skaniai pagamina biggrin.gif pati nemegstu labai prie puodu leisti laisvalaikio, tai tiek smile.gif
Atsakyti
Kas čia per "JAUTYS" pavadinime blink.gif ?

Aš jautis. Jis žuvis. Jis aboliučiai neramus. Isteriškas ir be gaaalo pavydus. Labai šeimyniškas wub.gif Ne tinginys, yra galimybė, kad gali būti perauklėjamas. Šiaip labaiu vadovauju aš. Mano kantrybė begalinė, bet jau kai baigias, tai galiu visus namus į šipulius sugiaut. Sakyčiau itališko temperamento šeimynėlė. jis jaunesnis-aš vyresnė.
Atsakyti