Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(rimusia @ 2007 05 01, 15:13)
Tai ziema nesalta buvo,as pernai pavasari radau kelis neiskastus sveikus.Tai kokia ziema buvo iki 30 laip.Taip verta pamastymo. g.gif

Tai gal ateis tokios žiemos,kai gėlių nebereiks iškasinėt bigsmile.gif
Atsakyti
Pasodinau šiandien dalį kardelių, vis naktinės šalnos gasdino, bet kol jie sudygs, gal ir šalnos praeis. Ir dar, bendradarbė pasakojo, kad prieš sodindama, kardelius pamirko vandenyje su trupučiu kalio permanganato. Niekada to nedarau. O kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(rasa-rasa @ 2007 05 05, 22:45)
Pasodinau šiandien dalį kardelių, vis naktinės šalnos gasdino, bet kol jie sudygs, gal ir šalnos praeis. Ir dar, bendradarbė pasakojo, kad prieš sodindama, kardelius pamirko vandenyje su trupučiu kalio permanganato. Niekada to nedarau. O kaip jūs?

MANO KARDELIAI JAU IR DYGTI PRADĖJO, NES PASODINAU BALANDŽIO 30 D, O PRIEŠ SODINIMĄ JAU KELINTI METAI MIRKAU VANDENYJE SU KALIO PERMANGANATU. SENIAU NEMIRKYDAVAU, BET, KAI PRADĖJAU MIRKYTI ŽYMIAI GRAŽESNI IR SVEIKESNI GUMBAI, GRAŽESNI ŽIEDAI, SAKOMA, KAD TAI APSAUGO JUOS NUO LIGŲ.
Atsakyti
O aš niekaip neprisiruošiu juos pasodint lauke,tad ir žiedai pas mane bus vėliau wub.gif
Atsakyti
ATSIUSKIT KAS NORS FOTO, KAIP ATRODO g.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš pasodinau savo kardelius 4u.gif
Atsakyti
vakar savuosius irgi sukišau žemen smile.gif
Atsakyti
o aš šiemet dalį kardelių prisidaiginau. Ir susodinau į šiltnamį. Tai dabar maniškiai jau su didžiuliais lapais. Lauke sodingi irgi jau išlindo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 14 gegužės 2007 - 16:29
Kas tik dabar pasodinom, lauksim daigelių pasirodymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 14, 20:57)
Kas tik dabar pasodinom, lauksim daigelių pasirodymo rolleyes.gif

uzsikreciau ir as su tais kardeliais. Vakar senukuose nusipirkau desimt gumbu, kazin ne per velu juos dar sodint. kazkaip pagalvojau, kad uz 0,99 ct 10 daigu , tai jei nesudigs tai ir negaila bus. bet gal dar pabandyt? kaip manot? siandien busiu namie, tai ko gero ir susodinsiu as juos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 29, 07:28)
uzsikreciau ir as su tais kardeliais. Vakar senukuose nusipirkau desimt  gumbu, kazin ne per velu juos dar sodint. kazkaip pagalvojau, kad uz 0,99 ct 10 daigu , tai jei nesudigs tai ir negaila bus. bet gal dar pabandyt? kaip manot? siandien busiu namie, tai ko gero ir susodinsiu as juos. 4u.gif

Tikrai nevelu,as vena vasara pasodinau net liepos 1d.,taip pat pirktos uz lita.Labai gerai prisimenu data ,atostogu ejau . Zydejo ko puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 29, 07:28)
uzsikreciau ir as su tais kardeliais. Vakar senukuose nusipirkau desimt  gumbu, kazin ne per velu juos dar sodint. kazkaip pagalvojau, kad uz 0,99 ct 10 daigu , tai jei nesudigs tai ir negaila bus. bet gal dar pabandyt? kaip manot? siandien busiu namie, tai ko gero ir susodinsiu as juos. 4u.gif

tikrai tikrai dar ne vėlu aš irgi taip darydavau pirkdavau per išpardavimus tai gražiausiai sudygdavo ir žydėdavo. bet va dabar jau ten būna pigūs tai patys papraščiausi o jei nori kitokios spalvos tai reikia brangesnius pirkti. aš tai šiemet pirkau kažkokius smulkiažiedžius žodžiu mini bet dar nė vienas neišdygo, lyg ir gražūs gumbeliai buvo be jokių pažeidimų bet dar nesulaukiu
Atsakyti