Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

ot gerai. tada bus siandien susodinti nes valar dar nespejau. Zinot as tai pirkau rozinius. Nu ziedeliai ant popieriuko labai grazus biggrin.gif o gumbelius apciupinejau, tai lyg tai irgi nieko smile.gif paziuresim kas is ju isaugs ax.gif
labai aciu uz patarimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 30, 06:57)
ot gerai. tada bus siandien susodinti nes valar dar nespejau. Zinot as tai pirkau  rozinius. Nu ziedeliai ant popieriuko labai grazus biggrin.gif  o gumbelius apciupinejau, tai lyg tai irgi nieko smile.gif  paziuresim kas is ju isaugs ax.gif
labai aciu uz patarimus biggrin.gif

Tai gyvi pamatysi bus dar gražesni, kai aš pirkau tokius geltonus tai atrodė ant pakelio šiaip spalva bet kai sužydėjo tai dukra negalėjo iš daržo išeiti vis grožėjosi, nes jai kažkodėl labai patinka tik geltonos gėlės pastebėjau.
Atsakyti
lauksiu lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Na vakar pagaliau žiūriu išlindo mano miniatiūriniai kardeliai labai lauksiu kada subujos ir sužydės baisiai įdomu kaip jie atrodys, dabar tai lapeliai kaip varputis tokio storumo.
Atsakyti
Aš užpernai miniatiūrinius auginau, tokia jie "subtilūs" pasirodė. Užaugo gražūs, tik spalva pavedė. Turėjo būt balta su raudonom juostelėm tokiom, bet visi balti buvo, tik vienas baltai - raudonai raibas.
Peržiemojo lauke, bet paskui aš jiems laiko neatradau, tai išsmulkėjo visiškai ir galiausiai sunyko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 14:04)
Aš užpernai miniatiūrinius auginau, tokia jie "subtilūs" pasirodė. Užaugo gražūs, tik spalva pavedė. Turėjo būt balta su raudonom juostelėm tokiom, bet visi balti buvo, tik vienas baltai - raudonai raibas.
Peržiemojo lauke, bet paskui aš jiems laiko neatradau, tai išsmulkėjo visiškai ir galiausiai sunyko. smile.gif

geras tai juos ir lauke galima palikti žiemoti. mano tai turėtų būti raudoni nieko įpatingo bet pabandymui juk pirkau paskui matysiu gal užsivesiu kaip su viskuo kitu.
Atsakyti
Gal ir nelabai gerai žiemą lauke, bet kartais tiesiog taip gaunasi wub.gif
O tikrai dar nebūtų vėlu juos sodinti, čia kažkas rašė, kad net liepos 1 sodino???
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 14:35)
Gal ir nelabai gerai žiemą lauke, bet kartais tiesiog taip gaunasi wub.gif
O tikrai dar nebūtų vėlu juos sodinti, čia kažkas rašė, kad net liepos 1 sodino???

tikrai dar galima sodinti tik žiedeliai bus vėliau o jei norima pražydinti rugsėjo pirmai tai dar vėliau reikia sodinti. Aš pernai seniuose pirkau akcijinius tai iki birželio vidurio vistiek nesulaukė rugsėjo 1 kokios savaitėlės trūko
Atsakyti
Fainai kiek visko galima čia sužinoti. Ačiukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 15:04)
Fainai kiek visko galima čia sužinoti. Ačiukas. smile.gif

nu pritariu tau tikrai visokių stebuklų sužinai kurie atrodo paprasti dalykai.
Atsakyti
Na man pernai išėjo taip, kad kai kurie kardeliai paliko dėželėj, na tiesiog nepamačiau ir juos pasodinau liepos mėn., bet eksperimentas buvo nevykęs. vienas kitas dar pražydo, bet gumbų nebeužaugino... taip ,kad geriau neeksperimentuoti šitaip...
Atsakyti
Pernai auginau tokius ax.gif pasodinau velai tai ir zydejo rugsejo gale, tai gumbus isaugino mazus verysad.gif na bet ziuresiu kad bus siemet g.gif
Atsakyti