Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(išdykėlė @ 2007 01 24, 22:58)
Reikia apkirpti paliekant kokį 0,5 cm.  rolleyes.gif

Bet kad tos senos šaknys paprasčiausiai gražiai atkrenta ir nukrenta,nelieka nė žymės biggrin.gif
Atsakyti
Tada viskas gerai. Svarbu nepažeisti gumbo, kad šis nepradėtų pūti thumbup.gif .
Atsakyti
Tai, kad tos šaknys gana tvirtai laikosi, todėl ir klausiau unsure.gif O gal per anksti pradėjau klibinti savo gumbus blush2.gif Gal po kokio mėnesiuko ir nubyrės.
Tiesa, o šiemet kada į stiklines sodinti planuojat ax.gif
Atsakyti
geriausiai tuos senus gumbus ir šaknis nuplėšti iškart, kai iškasi gumbus. tokį patarimą man davė žmogus, kurima jau virš 80 ir ,kuris daugybę mentų augina kardelius. o lukštelius nulupti irgi geriausiai prieš sodinant, taip geriau gumbai išsilaiko.
Atsakyti
Keleto kardelių tokie dideli daigai, net nežinau, kaip jie sulauks sodinimo laiko. Nė vienais metais taip anksti nėra sudygę kaip šiemet.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 02 23, 21:48)
Keleto kardelių tokie dideli daigai, net nežinau, kaip jie sulauks sodinimo laiko. Nė vienais metais taip anksti nėra sudygę kaip šiemet.

Na aš irgi jau išsitraukiau visus kardelius, kai kurių daigai tikrai dideli ir jau planuoju tupdyt į stiklines,kad paskui nesunyktų,o kaip pas jus g.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 03 18, 21:23)
Na aš irgi jau išsitraukiau visus kardelius, kai kurių daigai tikrai dideli ir jau planuoju tupdyt į stiklines,kad paskui nesunyktų,o kaip pas jus  g.gif

aš į stiklines niekada nesu sodinusi.
tik per šias išeigines galvoju jau lauke kardelius sodinti. Nes pernai irgi panašiu laiku sodinau , apie gegužės 1 d. O kada jūs sodinsite?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 04 29, 10:51)
aš į stiklines niekada nesu sodinusi.
tik per šias išeigines galvoju jau lauke kardelius sodinti. Nes pernai irgi panašiu laiku sodinau , apie gegužės 1 d. O kada jūs sodinsite?
g.gif

Na aš dar žadu kito savaitgalio palaukti g.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą bet neradau: Ar žemaūgius kardelius galiu augint balkone vazone? labai jos mėgstu wub.gif bet galimybės augint lauke neturiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2007 04 30, 18:37)
Perskaičiau visą temą bet neradau: Ar žemaūgius kardelius galiu augint balkone vazone? labai jos mėgstu  wub.gif  bet galimybės augint lauke neturiu...  unsure.gif

Na nežinau,bet gal pabandyk mirksiukas.gif
Aš bekasinėdama gėlyną radau 3gumbelius neiškastus iš pernai metų.Išsilaikę puikiausiai,dar geriau nei tie,kuriuos iškasiau.tai va,toks neblogas pokštas bigsmile.gif vertas pamąstymo.
Atsakyti
Aš vakar jau pasodinau sode kardelius.
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 01, 13:29)
Na nežinau,bet gal pabandyk mirksiukas.gif
Aš bekasinėdama gėlyną radau 3gumbelius neiškastus iš pernai metų.Išsilaikę puikiausiai,dar geriau nei tie,kuriuos iškasiau.tai va,toks neblogas pokštas bigsmile.gif vertas pamąstymo.

Tai ziema nesalta buvo,as pernai pavasari radau kelis neiskastus sveikus.Tai kokia ziema buvo iki 30 laip.Taip verta pamastymo. g.gif
Atsakyti