Kaip jūsų kardeliai auga,gal jau pas ką nors žydi? manieji kaip niekad visi statūs ir gražūs, lyg parodoj specialiai taip būtų susodinti, o šiemet sodinau į prastesnę žemę ir mažiau lepinu,tai ir užaugo gražesni

aš šiemet likau be kardelių sudygo tokie plonyčiai suvyto , gal tas lietus labai pakenkė
tikiuos kad nors šaknelės kitiems metams liks . Jau dabar gaila žiūrėt noris išraut

QUOTE(virugie @ 2007 07 30, 19:32)
aš šiemet likau be kardelių sudygo tokie plonyčiai suvyto , gal tas lietus labai pakenkė
tikiuos kad nors šaknelės kitiems metams liks . Jau dabar gaila žiūrėt noris išraut 

Zinai kai kurios mano geles irgi prastai atrodo, bet kardeliai nors nezydi dar, bet lapai grazus.

kardeliams nepatinka, jeidu jie pasodinti labai tankiai.
Aš taip vienais metais buvau pasodinusi ,tai ir lapai buvo negražūs, ir žiedų beveik nebuvo, nes tik sukrovus kardeliams žiedus, tie vikšrai , kur graužia kopūstus apipuolė kardelius. Tais metais negalėjau pasidžiaugti nė vienu kardelio žiedu.
Aš taip vienais metais buvau pasodinusi ,tai ir lapai buvo negražūs, ir žiedų beveik nebuvo, nes tik sukrovus kardeliams žiedus, tie vikšrai , kur graužia kopūstus apipuolė kardelius. Tais metais negalėjau pasidžiaugti nė vienu kardelio žiedu.
Manieji dar nežydi,bet žiedynus jau kelia į viršų ir bent jau pros savaičių bėgyje turėčiau irgi sulaukt žiedų

zydi visokiom spalvom ir graziai
patinka man jie, tik klausimas, ar prie kišant i zemę pavasary reikia nupjauti vaikus nuo svogunu ar ne?

Pavasarį prieš sodinant vaikus reikia atskirti, bet ne pjauti, o pirštu pabraukus jie nubyra.
dėkui