Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(staselė @ 2007 08 19, 11:26)
jei žiedų nebuvo, gal bent gumbiukai išliks g.gif

Manieji irgi ne visi žydės, tad bus gumbeliai kitiems metams mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisisodinau šiemet ir mažiukų gumbiukų (tų vaikų), tai dabar galvoju, po kelių metų jie žydės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 17, 21:37)
suku į laikraštį po daug po1 0 ar 20 gumbelių.  o laikau  kambary ne dėl apžiūrėjimo , o todėl  kad rūsy per šilta ir jie neišsilaiko sudžiūsta, o kambary prie grindų jie išsilaiko per žiemą.

O gyvenant daugiabutyje, ar toks laikymo būdas irgi tinka?
Atsakyti
QUOTE(melisyte @ 2007 08 21, 11:40)
O gyvenant daugiabutyje, ar toks laikymo būdas irgi tinka?

aš daugiabuty gyvenu, todėl taip ir laikau
Atsakyti
Pas mane iš kelių dešimčių kardelių tik vienas žydės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 08 23, 17:04)
Pas mane iš kelių dešimčių kardelių tik vienas žydės verysad.gif

o tai kas nutiko? gal vėlai pasodinot ir dar vėliau žydės? g.gif
Atsakyti

QUOTE(staselė @ 2007 08 23, 18:48)
o tai kas nutiko? gal vėlai pasodinot ir dar vėliau žydės? g.gif

Manau kad pasodinau per šlapioj vietoj, kaimynai drenažo nėra pasidarę tai jų sodas patvino ir kartu mano vienas kampas o ten buvau susodinus kardelius ir dar kelias gėlytes net nebežinau ar belis kas iš jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 08 23, 19:14)
Manau kad pasodinau per šlapioj vietoj, kaimynai drenažo nėra pasidarę tai jų sodas patvino ir kartu mano vienas kampas o ten buvau susodinus kardelius ir dar kelias gėlytes net nebežinau ar belis kas iš jų g.gif

Hmmm, kad bent gumbeliai nebūtų supuvę g.gif manau rudenį, kai išrausit juos reikėtų būtinai vandeny su kalio permanganatu pamirkyti, kai jie pabūna per šlapiai, tai negerai schmoll.gif
Atsakyti
iš pasodintų 10 težydi 1 verysad.gif - geltonai
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 25, 21:05)
iš pasodintų 10 težydi 1 verysad.gif  - geltonai

pas mane taip pat - tik raudonas. Dar neišsiskleidusių žiedų forma primena rožės žiedlapius ir spalva tokia: pumpurai vos ne juodi ir tik prasiskleidęs žiedas nusispalvinęs tamsiai raudonai bigsmile.gif Taigis, mintis tokia, kad vėlai pasodinau, tai dar vis laukiu kitų pražystant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 08 26, 18:36)
pas mane taip pat - tik raudonas. Dar neišsiskleidusių žiedų forma primena rožės žiedlapius ir spalva tokia: pumpurai vos ne juodi ir tik prasiskleidęs žiedas nusispalvinęs tamsiai raudonai  bigsmile.gif Taigis, mintis tokia, kad vėlai pasodinau, tai dar vis laukiu kitų pražystant  ax.gif

O man gražu,kai kardelių žydėjimas būna rugsėjy.Šiemet specialiai sodinau vėliau,bet vistiek baigia jau peržydėt,kitąmet reik dar vėliau sodint,kad rugsėjyje žydėtų g.gif
Atsakyti
man įdomu ar jūs kardelius skynimui nusipjaunate peiliu , ar skinate ir tiek . aš tai visada nusiskinu
Atsakyti