Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

Man patinka balti kardeliai wub.gif bet norėjosi ir kitokių spalvų. Rinkinyje turėjo būti ir baltų, ir raudonų, ir... tai pagalvojau vienu šūviu nušausiu daug zuikių blush2.gif biggrin.gif Deja popuri neišėjo. Tad kitais metais pirksiu patinkančias spalvas atskirai - bus matyti, kas išeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 08 02, 16:08)
Man patinka balti kardeliai  wub.gif bet norėjosi ir kitokių spalvų. Rinkinyje turėjo būti ir baltų, ir raudonų, ir... tai pagalvojau vienu šūviu nušausiu daug zuikių  blush2.gif  biggrin.gif Deja popuri neišėjo. Tad kitais metais pirksiu patinkančias spalvas atskirai - bus matyti, kas išeis  rolleyes.gif

Na o mano pirktuose rinkiniuose buvo visų spalvų, kurios buvo nuotraukoje ant pakelio. O baltas kaip tik žydi dabar. Tad rinkiniai visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kodėl vienų kardelių kotai tvirti, tiesūs, o kitų liauni, išsilankstę g.gif Visi auga užuovėjoje, vienodame gylyje pasodinti ir saulės bei vandens gauna vienodai. Tai kodėl čia taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 08 03, 10:59)
Gal kas gali pasakyti, kodėl vienų kardelių kotai tvirti, tiesūs, o kitų liauni, išsilankstę  g.gif Visi auga užuovėjoje, vienodame gylyje pasodinti ir saulės bei vandens gauna vienodai. Tai kodėl čia taip  unsure.gif

sveikutes, va cia tai ir man idomu, kodel jie taip isilanksto? as juos ir auginu tai tikrai juk visus priziuri vienodai ir sodini taip pat, bet va ema kuris ir susisuka sad.gif
Atsakyti
Na ir naujai pasodintieji kardeliai t.y. preitą trečiadienį pradėjo dygti. biggrin.gif

Na, o rinkinukų aš irgi esu pirkusi. Bet dažniausiai pasitaiko, kad iš 10 kardelių būna tik dviejų trijų spalvų, o ne 10 skirtingų spalvų kardelių.
Atsakyti
Mano rinkinukuose, kuriuos pirkau buvo 10vnt, bet ne 10 skirtingų spalvų, bet ir esamomis spalvomis esu patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Kažko trumpai kardeliai žydi - vos ilgiau nei savaitė verysad.gif Kas keisčiausia, visus tuo pačiu metu pasodinau, bet vieni jau baigia nužydėti, kiti tik žiedynus išleido unsure.gif
Beje, o kada pradėsit gumbus kasti ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi žydėjimas daug trumpesnis, nei kitais ankstesniais metais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 08 07, 09:21)

Pas mane irgi tas pats, o be to ir pamerkus vazoje trumpai žydi, greitai nuvysta, nors į vandenį ir cukraus įdedu. Kitais metais pamerkti žymiai ilgiau žydėdavo. O pernai lauke tų pačių kardelių ir žiedai buvo žymiai didesni ,ir kotai ilgesni. Aišku, čia viskas dėl tos sausros.

Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 08 07, 09:21)

tai kad turbut siemet daug kur jos tru,pesnes, nes kaime ir skundesi kad kokios mazytes isaugo, na pas mane sode tai negaliu skustis, normalios gal kad palaistydavau vis jas tai nieko, lyg kaip ir visada, tik kad labai ju isikraipiusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 08 07, 12:28)
Pas mane irgi tas pats, o be to ir pamerkus vazoje trumpai žydi, greitai nuvysta, nors į vandenį ir cukraus įdedu. Kitais metais pamerkti žymiai ilgiau žydėdavo.

Vazoje tai siaubingai greit nuvysta, parsineši ir nebėr verysad.gif
Atsakyti
Ar jūs skirtingų spalvų kardelių gumbus laikote per žiemą atskirai?

Aš tai visus bendrai sudedu ir tiek. Nes turiu jų įvairių spalvų po kelis. Tai kiek čia tų dėželių ir vietos reikėtų turėti, kad atskirai susidėti. Nesąmonė, kad kartu sudėti, jie palieka vienos spalvos. Gerai tada, o kaip parduodamieji mišinukai?
Atsakyti