Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(staselė @ 2006 08 12, 12:57)
Ar jūs skirtingų spalvų kardelių gumbus laikote per žiemą atskirai?
Aš tai visus bendrai sudedu ir tiek. Nes turiu jų įvairių spalvų po kelis. Tai kiek čia tų dėželių  ir vietos reikėtų turėti, kad atskirai susidėti. Nesąmonė, kad kartu sudėti, jie palieka vienos spalvos. Gerai tada, o kaip parduodamieji mišinukai?

Dedu į vieną dėžutę ir jokių problemų.
Atsakyti
Kaip jūsų kardeliai laikosi sulaukę lietučio? Nors manieji jau buvo neišvaizdūs ir apdžiūvę, tai nupjoviau stiebelius ir palikau žemėj, kad gumbukai bręstų.O ką jūs darot saviesiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 08 22, 14:10)
Kaip jūsų kardeliai laikosi sulaukę lietučio? Nors manieji jau buvo neišvaizdūs ir apdžiūvę, tai nupjoviau stiebelius ir palikau žemėj, kad gumbukai bręstų.O ką jūs darot saviesiems g.gif

Mano kardeliai dar ne visi nužydėję. Kai nužydi visi žiedai, tai būtinai reikia tą kotą nulaužti, nes sėklų kardeliai nesubrandins,o tik be reikalo eikvos medžiagas, bet lapai kardelio turi likti, nes kitaip gumbas neturės iš kur maistines medžiagas imti.

Ar jūsų jau visi kardeliai nužydėjo?
Atsakyti
Kai kurie nuzydejo,kai kurie ruosiasi,o kai kurie visai siemet nezydes.Nezydes del to,kad vaikai.Turetu but idomus,nes suaugusiu ugis su ziedais siekti turi 2 - 2,5metro.Tokio dydzio dar niekur nesu maciusi.Kol kas gigantiskumu vaikai nepasizymi..aisku bus kitamet.
Atsakyti
O pas mane, kad ir ne vaikai, gumbai buvo dideli, bet kai kurie kardeliai nežydėjo, jų lapai kažkokie pageltę, nesupratau, kas jiems. Gal čia dėl sausros, ar gumbai tų kardelių prastai išsilaikė per žiemą.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 08 29, 15:19)
O pas mane, kad ir ne vaikai, gumbai buvo dideli, bet kai kurie kardeliai nežydėjo, jų lapai kažkokie pageltę, nesupratau, kas jiems. Gal čia dėl sausros, ar gumbai tų kardelių prastai išsilaikė per žiemą.

Buvo ir pas mane pageltusių, bet irgi nežinau dėl ko g.gif
Atsakyti
Tikriausiai rudys, jei lapai buvo lyg surudije.
Atsakyti
Sveiki.Labai skubiai reikalinga jusu pagalba 4u.gif Gal zinote Turbo buda , kaip iki rytojaus prazydinti kardeli?Gal sakau yra toks? g.gif Labai, kazkodel mano suvelavo prazysti, o 1-ajai noretusi, kad dukra i mokykla nunestu savo, nes labai grazus.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 08 31, 17:12)
Sveiki.Labai skubiai reikalinga jusu pagalba 4u.gif Gal zinote Turbo buda , kaip iki rytojaus  prazydinti kardeli?Gal sakau yra toks? g.gif Labai, kazkodel mano suvelavo prazysti, o 1-ajai noretusi, kad dukra i mokykla  nunestu savo, nes labai grazus.Aciu 4u.gif

Įtariu, kad nieks nepasiūlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 08 30, 18:40)
Tikriausiai rudys, jei lapai buvo lyg surudije.

o jeigu tai rudys, tai ką reikėtų daryti. Gal kai nurausiu pamirkyti vandeny su kalio permanganatu, ar tai užkrės kitus kardelius ir tuos gumbus jau reikia išmesti?
Atsakyti
Kazkokiam preparate reiktu pamirkyt. Galima pries sodinant.Sodinti reiktu kitamet i kita vieta.I buvusia galima tik po keliu metu.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 09 03, 18:11)
Kazkokiam preparate reiktu pamirkyt. Galima pries sodinant.Sodinti reiktu kitamet i kita vieta.I buvusia galima tik po keliu metu.

Šiap jau kiekvienais metais stengiuosi kardeliams, astroms, jurginams vietą pakeisti.
Atsakyti