Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(allegro @ 2006 09 02, 17:38)
Įtariu, kad nieks nepasiūlė g.gif

Aha verysad.gif Nors suzinoti butu neprosali.Jeigu is viso tai imanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 09 04, 16:38)
Aha verysad.gif Nors suzinoti butu neprosali.Jeigu is viso tai imanoma 4u.gif

Tikrai būtų įdomu ką nors tokio panašaus žinot, bet kažin ar išvis yra g.gif
Atsakyti
Gal jau kasat kardelius kas nors g.gif Mačiau, kad vienas diedas, kuris jų labai daug augina, jau baigia visus nukast unsure.gif
Atsakyti
Aš dar nekasu, manau, kad dar truputį anksti. Gal kitą savaitgalį jau ir reikės kasti. Žiūrint ,kokie orai. Knygoje skaičiau, kad jei labai dažnai lyja, tai reikia anksčiau iškasti. O dabar tokios gražios dienos, tai manau ,kad dar gali būti lauke.
Atsakyti
Kazkodel siemet jie pas mane velyvi g.gif Kai kurie dar zydi pilnu tempu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 09 16, 20:50)
Kazkodel siemet jie pas mane velyvi g.gif Kai kurie dar zydi pilnu tempu. blink.gif

Pas mane irgi kai kurie dar gražiai žydi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pradėjo krauti žiedus ir tie, kuriuos liepos mėnesį bepasodinau. bigsmile.gif

Bet dar krauna žiedus ir tie ,kuriuos sodinau gegužės 1 d, bet kai lietutis palaistė, kokie ilgi kotai tų kardelių bus. Na, o kiti kur anksčiau žydėjo buvo trumpais kotais, nors pernai tie patys buvo labai aukšti. rolleyes.gif Štai , ką reiškia vandens trūkumas!
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 09 18, 15:40)
Štai , ką reiškia vandens trūkumas!

Tai galima pastebėti ir su kitomis gėlėmis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien išsikasiau jau kai kuriuos kardelius. Rdau kalendoriuje parašyta, kad kardelius reikia nuplauti po tekančiu vandeniu ir 15 - 20 min laikyti vandenyje, tada nuvarvinti vandenį ir susukti į laikraštį bei džiovinti. Tik niekaip nesuprantu kam tame vandeny mirkyti. O gal jūs taip darote?
Aš nurovusi paprastai susidedu ant laikraščio ir džiovinu, o paskui susidedu į popierines dėželes nuo batų ir taip laikau iki pavasario.
Manau, kad kitą savaitgalį jau reikės ir paskutinius kardelius iškasti.
O jūs jau iškasėte?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 10 01, 19:09)
Šiandien išsikasiau jau kai kuriuos kardelius. Rdau  kalendoriuje parašyta, kad kardelius reikia nuplauti po tekančiu vandeniu ir 15 - 20 min laikyti vandenyje, tada nuvarvinti vandenį ir susukti į laikraštį bei džiovinti. Tik niekaip nesuprantu kam tame vandeny mirkyti. O gal jūs taip darote?
Aš nurovusi paprastai susidedu ant laikraščio ir džiovinu, o paskui susidedu į popierines dėželes nuo batų ir taip laikau iki pavasario.
Manau, kad kitą savaitgalį jau reikės ir paskutinius kardelius iškasti.
O jūs jau iškasėte?

O aš dar net neiškasiau blush2.gif Jau tokios gražios dienos (tfu tfu tfu bar bar bar), jaučiu jau greitu metu reikės kasti visus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 10 01, 23:40)
O aš dar net neiškasiau  blush2.gif Jau tokios gražios dienos (tfu tfu tfu bar bar bar), jaučiu jau greitu metu reikės kasti visus  rolleyes.gif

Tai dar yra ir gražiausiai žydinčių, laukiam mokytojų dienos, o paskui teks vistiek iškast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 10 02, 10:05)
Tai dar yra ir gražiausiai žydinčių, laukiam mokytojų dienos, o paskui teks vistiek iškast ax.gif

Va aš savaitgalį paskutiniuosius žydinčius susipjoviau ir namo biggrin.gif O tai maždaug kada jūs kasate? blush2.gif smile.gif
Atsakyti