Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(*Keila* @ 2012 05 01, 21:19)
Aciu jums 4u.gif  o gal zinot kaip tai galima padaryti? kai esi drauguose, bet uzblokinti, kad nerasytu g.gif
niekaip, tai tiesiog FB grybavo..mums daznai taip buna su vienu draugu...
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 01, 22:19)
Aciu jums 4u.gif  o gal zinot kaip tai galima padaryti? kai esi drauguose, bet uzblokinti, kad nerasytu g.gif

Na jei užblokuosi tą draugą iš tavo draugų sąrašo, automatiškai išsitrins iš draugų. Jei tinka, tai pažiūrėk Privatumo nustatymuose skiltyje Užblokuoti žmonės ir programos
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 04 15, 15:24)
Gal galit padėti ax.gif Nebeleidžia įkelti nuotraukų į albumus.Profilis vis dar senasis,nieko tikrai neprispaudinėjau,anksčiau problemų nebuvo.Dabar norint įkelti nuotrauką į tam tikrą albumą,reikia viešai sienoj parodyt,tik tada jau iš sienos nuotarukų įmanoma perkelti.

Vis dar vargstu,laukdama atsakymo.Gal kas padėtumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2012 05 02, 00:26)
niekaip, tai tiesiog FB grybavo..mums daznai taip buna su vienu draugu...

taip buna ?
[quote=mitnick,2012 05 02, 03:35]
Na jei užblokuosi tą draugą iš tavo draugų sąrašo, automatiškai išsitrins iš draugų. Jei tinka, tai pažiūrėk Privatumo nustatymuose skiltyje Užblokuoti žmonės ir programos
[/quote

Na tai jei matau as ta zmogu pas save drauguose vadinasi neuzblokino mane, tik kaip Can minejo, kad taip nutinka?
dekui dar karta visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giurza online @ 2012 04 15, 16:24)
Gal galit padėti ax.gif Nebeleidžia įkelti nuotraukų į albumus.Profilis vis dar senasis,nieko tikrai neprispaudinėjau,anksčiau problemų nebuvo.Dabar norint įkelti nuotrauką į tam tikrą albumą,reikia viešai sienoj parodyt,tik tada jau iš sienos nuotarukų įmanoma perkelti.

QUOTE(Giurza online @ 2012 05 02, 07:58)
Vis dar vargstu,laukdama atsakymo.Gal kas padėtumėte? ax.gif

Laba
Nesuprantu kaip taip gali būti g.gif ką tik dabar įsijungiau FB ir pas save pabandžiau lygiai tą patį padaryti- viskas pas mane normaliai ir neprašo viešai sienoj rodyti (pas mane taip pat profilis senesnis, kol kas dar nepakeistas)
Gal visgi žvilgtelkit į nustatymus mastau.gif maža ką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 gegužės 2012 - 08:50
[quote=*Keila*,2012 05 02, 08:12]
taip buna ?
[quote=mitnick,2012 05 02, 03:35]
[/quote
Na tai jei matau as ta zmogu pas save drauguose vadinasi neuzblokino mane, tik kaip Can minejo, kad taip nutinka?
[/quote]

Ne.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 02, 08:12)

Pabandykite dar kartelį parašyti žinutę tam žmogui, manau čia tik fb "grybavo" ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Sio menesio "Computer Bild" zurnale yra visa instrukcija, kaip naudotis naujuoju Facebook Timeline biggrin.gif , jei dar kas nemoka.
Atsakyti
Laba,
Ar įmanoma susidrąžint savo senąjį profilį? Naujasis profilis man niekaip nelimpa ir nepatinka cool.gif ......
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2012 05 03, 11:56)
Laba,
Ar įmanoma susidrąžint savo senąjį profilį? Naujasis profilis man niekaip nelimpa ir nepatinka cool.gif ......

Man atrodo, šioje temoje tikrai apie tai kalbama, perversk atgal, turėtum rasti.
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2012 05 03, 10:56)
Laba,

manau kad nelabai galima susigrąžinti, nes kaip rašo kūrėjai, kad senų "Facebook" puslapių greitai visai neliks. Svetainės kūrėjai palaipsniui juose įjungia naują laiko juostos struktūrą ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2012 05 03, 11:56)
Laba,

Laba
Gal čia rasit atsakymą g.gif

''Firefox ir Chrome priedai Facebook Timeline funkcijai išjungti''
http://faceit.lt/201...ebook-timeline/

''Ar įmanoma (ir kaip) išjungti “Facebook Timeline?''
http://www.fwd.lt/20...ebook-timeline/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 gegužės 2012 - 17:46