Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Qwertyio @ 2012 04 21, 09:32)
Apie kokias nuotraukas eina kalba? Suprantu, kad apie grupės, bet kur ten nuotraukos tos "cover"?

Cia angliskai virselio foto. Grupes virselio nuotraukos kad negaletu bet kas atejes keitaliot.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 04 21, 14:55)
Cia angliskai virselio foto. Grupes virselio nuotraukos kad negaletu bet kas atejes keitaliot.

Aš suprantu, bet kurioje vietoje tas viršelis yra? Nes, tarkim, mano grupėje, jokio viršelio nėra. Net įdomu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 04 21, 17:35)
Aš suprantu, bet kurioje vietoje tas viršelis yra? Nes, tarkim, mano grupėje, jokio viršelio nėra. Net įdomu pasidarė.

Kaip tai nera????Na ta nuotrauka kuri padaroma vietoj nariu...Nes jei nepadarai virselio tai matosi nariu profiliu nuotraukos.Pravesk su pele virs nariu foto grupes virsuje-turi but change photo uzrasas.Ten galima idet nuotrauka vietoj ju.Grazia kazkokia ir miela. Ir vienose grupese gali kas nori jas pakeist o kitose tik adminai.Pas mane kaip prikalta,negali be manes keist,o pas ta mergaite gali bet kas is nariu.Kame reikalas? Juk darem viska vienodai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 04 21, 20:35)
Kaip tai nera????Na ta nuotrauka kuri padaroma vietoj nariu...Nes jei nepadarai virselio tai matosi nariu profiliu nuotraukos.Pravesk su pele virs nariu foto grupes virsuje-turi but change photo uzrasas.Ten galima idet nuotrauka vietoj ju.Grazia kazkokia ir miela. Ir vienose grupese gali kas nori jas pakeist o kitose tik adminai.Pas mane  kaip prikalta,negali be manes keist,o pas ta mergaite gali bet kas is nariu.Kame reikalas? Juk darem viska vienodai atrodo...

Viršuje gal kokios 8 nuotraukos narių eile eina.. ir vedant su pele, rodo narių vardus, tačiau neleidžia nieko keisti, nei virš jų, nei žemiau - nereaguoja. Gal tik administratorius gali, nežinau, todėl ir neleidžia. Todėl ir neįsivaizduoju, kaip atrodytų viena nuotrauka - vietoj visos eilės.
Atsakyti
Gal man kas gali padeti. Negaliu ieiti i savo facebook profili. Raso, kad The email you entered does not belong to any account. You may try clearing your browser's cache and cookies by following these instructions.

Taip iseina, kad kazkas pakeite mano prisijungimo duomenis?
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 04 21, 20:35)
Kaip tai nera????Na ta nuotrauka kuri padaroma vietoj nariu...Nes jei nepadarai virselio tai matosi nariu profiliu nuotraukos.Pravesk su pele virs nariu foto grupes virsuje-turi but change photo uzrasas.Ten galima idet nuotrauka vietoj ju.Grazia kazkokia ir miela. Ir vienose grupese gali kas nori jas pakeist o kitose tik adminai.Pas mane  kaip prikalta,negali be manes keist,o pas ta mergaite gali bet kas is nariu.Kame reikalas? Juk darem viska vienodai atrodo...

Vadinasi pas jus taip pat neina.Mano grupeje irgi neina.O pas ta mergaite eina.Islenda-change photo. Ir gali keist nariai...o ne adminas.Yra kitu grupiu taip pat kad keitalioja...Kodel taip nevienodai-nesuprantama...
Atsakyti
Ar įmanoma kažkaip atsieti Facebook'ą nuo Skype? Nervina, kai ateina FB chato žinutės man rašytos į Skype, kai esu astijungusi nuo FB. Ieškojau niekaip neradau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2012 04 30, 10:57)
Ar įmanoma kažkaip atsieti Facebook'ą nuo Skype? Nervina, kai ateina FB chato žinutės man rašytos į Skype, kai esu astijungusi nuo FB. Ieškojau niekaip neradau. 4u.gif

O paskyroj, kur programos, žiūrėjai? Gal ten matosi skype ir galėtum tiesiog ištrint.
Atsakyti
labas vakaras,

Noriu jusu paklausti, gal kuri zinosite. jei fb draugas, matau, kad yra prisijunges ir as jam rasau zinute, o man raso, kad negali nusiusti tos zinutes jam blink.gif , niekada taip nera buve. Ar gali buti, kad tas "draugas" yra uzblokaves mane, kad nerasyciau?
Dekui, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 01, 19:35)
Noriu jusu paklausti, gal kuri zinosite. jei fb draugas, matau, kad yra prisijunges ir as jam rasau zinute, o man raso, kad negali nusiusti tos zinutes jam blink.gif , niekada taip nera buve. Ar gali buti, kad tas "draugas" yra uzblokaves mane, kad nerasyciau?
Dekui, jei kas atsakys 4u.gif

ko gero taip ir bus
pvz dabar as pabandymui issiunciau zinute siuo metu (net) neprisijungusiam draugui ir man parase kad "jusu zinute sekmingai issiusta"
Atsakyti
jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 01 gegužės 2012 - 21:03
QUOTE(Visgi @ 2012 05 01, 21:50)
ko gero taip ir bus
pvz dabar as pabandymui issiunciau zinute siuo metu (net) neprisijungusiam draugui ir man parase kad "jusu zinute sekmingai issiusta"

Aciu jums 4u.gif o gal zinot kaip tai galima padaryti? kai esi drauguose, bet uzblokinti, kad nerasytu g.gif
Atsakyti