Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 03, 12:17)
Man atrodo, šioje temoje tikrai apie tai kalbama, perversk atgal, turėtum rasti.

QUOTE(vijolė1972 @ 2012 05 03, 12:24)
manau kad nelabai

QUOTE(Visgi @ 2012 05 03, 18:15)
Laba
Gal čia rasit atsakymą g.gif

Labai ačiū visoms atsakiusioms.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na viena asmenybe matyt teks uzblokuot kad zinuciu neberasytu nes ikyrejo siaubingai.Raso ir raso o nemandagi nenoriu buti.Ir uzknisa -ka veiki? Keliskart per diena doh.gif Na bet kaip padaryt kad ismestas is draugu neberasytu? Nes as nustatymuose keliskart buvau ir padariau kad zinutes rasytu tik draugai.Bet...ismestas is draugu visvien raso blink.gif Istikruju pasimeciau...Ka negerai nustaciau 4u.gif
Papildyta:
Beje,i uzblokuotuju sarasa dedant reikia to zmogaus el pasto...O jeigu jis jo viesai nenurodo? O jei idedi asmeni ten ar jam buna pranesama?
Atsakyti
Kaip gali siųsti žinutę, jei nėra mygtuko "žinutė", kai nustatymuose pasirenki, jog gali siųsti tik draugai? Pati ką tik patikrinau, neduoda galimybės siųsti, jei esi "public".
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 05 04, 23:03)
Beje,i uzblokuotuju sarasa dedant reikia to zmogaus el pasto...O jeigu jis jo viesai nenurodo? O jei idedi asmeni ten ar jam buna pranesama?

na kai kurie kalba bile kalbet, eini i profili ir paspaudi uzblokuoti zmogu . viskas jus vienas kitam FB neegzistuojat . Jokiu pastu nereikia ir jokiu pranesimu negauna.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 05, 09:54)
Kaip gali siųsti žinutę, jei nėra mygtuko "žinutė", kai nustatymuose pasirenki, jog gali siųsti tik draugai? Pati ką tik patikrinau, neduoda galimybės siųsti, jei esi "public".

Taip-turi nebuti mygtuko siusti zinute.Ir tikrinau kas kaip mato mano veiklos sarasa tai Public nebuna jokio mygtuko siusti zinute.As labai apsidziaugiau ir greit nusivyliau kai pamaciau kad ismestas is draugu siuncia visvien.Vadinas mato ta mygtuka blink.gif Ir istrynus buvau susirasinejimo visa praeiti kad neturetu uz ko uzsikabint. Reikes ismest gera drauga is draugu kad patikrint ir vel priimt arba susikurt kita anketa bandinejimams ivairiems...
Papildyta:
QUOTE(Can @ 2012 05 05, 17:29)
na kai kurie kalba bile kalbet, eini i profili ir paspaudi uzblokuoti zmogu . viskas jus vienas kitam FB neegzistuojat . Jokiu pastu nereikia ir jokiu pranesimu negauna.

Labai aciu uz info. Pritaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 05 05, 19:25)
Taip-turi nebuti mygtuko siusti zinute.Ir tikrinau kas kaip mato mano veiklos sarasa tai Public nebuna jokio mygtuko siusti zinute.As labai apsidziaugiau ir greit nusivyliau kai pamaciau kad ismestas is draugu siuncia visvien.Vadinas mato ta mygtuka blink.gif  Ir istrynus buvau susirasinejimo visa praeiti kad neturetu uz ko uzsikabint. Reikes ismest gera drauga is draugu kad patikrint ir vel priimt arba susikurt kita anketa bandinejimams ivairiems..

Nelabai suprantu tada, kaip siunčia jis g.gif Beje, jei ištrini praeitį, tai tik sau ištrini, jei jis netrina, tai viską mato, tik pas tave tuščia būna mirksiukas.gif Blokuok tu jį ir ramu bus, neras jis tavęs per paiešką ir nematys bendruose drauguose 4u.gif
(mano draugė panaši, kai tik pamato pasijungus mane, iškart rašo "labas, ka gero veiki" doh.gif nesvarbu, kad esu skp, ir gali ten parašyt, jei kažko reikia doh.gif ).
Atsakyti
Gal žinote kaip padaryti, kad draugai nematytų kokias nuotraukas kitų pakomentuoju ir "palaikinu" ? Pasispaudžiau, kad nematyčiau pati ant savo Timeline, bet pasirodo, kiti mato ką veikiu biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eires @ 2012 05 06, 05:24)
Gal žinote kaip padaryti, kad draugai nematytų kokias nuotraukas kitų pakomentuoju ir "palaikinu" ? Pasispaudžiau, kad nematyčiau pati ant savo Timeline, bet pasirodo, kiti mato ką veikiu biggrin.gif Ačiū  4u.gif

paprasyt kad visi atsisakytu tavo prenumeratos biggrin.gif beveik nerealu.. bet maciau kai kurie raso prasymus ant savo sienos tokius smile.gif)
Atsakyti
kaip is seno fb profilio pasidaryti nauja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 05 05, 20:40)
Nelabai suprantu tada, kaip siunčia jis g.gif  Beje, jei ištrini praeitį, tai tik sau ištrini, jei jis netrina, tai viską mato, tik pas tave tuščia būna mirksiukas.gif Blokuok tu jį ir ramu bus, neras jis tavęs per paiešką ir nematys bendruose drauguose 4u.gif 
(mano draugė panaši, kai tik pamato pasijungus mane, iškart rašo "labas, ka gero veiki" doh.gif  nesvarbu, kad esu skp, ir gali ten parašyt, jei kažko reikia doh.gif ).

Labai aciu uz info 4u.gif As maniau kad issitrina zinuciu praeitis pas abejus doh.gif Ta drauge tiek ikyri kad man bloga...As atsijungus nuo online bunu pastoviai bet sumato kada paspaudziu nors 1 paspaudima patinka ir puola rasyti. doh.gif Atrodytu kad akis isvertus tik ir ziuri kas ka paspaus. doh.gif I apribotuosius kuriuos idejau ir patikrinu man nerodo mygtuko rasyti zinutei.Bandysiu ten ikisti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2012 04 30, 09:57)
Ar įmanoma kažkaip atsieti Facebook'ą nuo Skype? Nervina, kai ateina FB chato žinutės man rašytos į Skype, kai esu astijungusi nuo FB. Ieškojau niekaip neradau. 4u.gif

Atsidariusi Skype'ą atsijunkite nuo FB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2012 05 07, 08:17)
kaip is seno fb profilio pasidaryti nauja? smile.gif

pavartyk tema rasi atsakyma 4u.gif
Atsakyti