Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Sveiki. Pastebėjau, kad mano feisbuko paskyroje pažymėti gal 3 nauji puslapiai kaip "like", bet aš tikrai nieko tuose puslapiuose nežymėjau, net nebuvau ten užsukusi. Panašu, kad tie puslapiai pasižymėjo automatiškai (arba kažkas pažymėjo). Jei čia kažkoks automatinis ale reklamos sumetimais vyksmas, kaip galima ji atšaukti ar nuimti. Jei kažkas prisijungia prie paskyros ar užteks tik pasikeisti slaptažodį?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 07 06, 14:48)
Sveiki. Pastebėjau, kad mano feisbuko paskyroje pažymėti gal 3 nauji puslapiai kaip "like", bet aš tikrai nieko tuose puslapiuose nežymėjau, net nebuvau ten užsukusi. Panašu, kad tie puslapiai pasižymėjo automatiškai (arba kažkas pažymėjo). Jei čia kažkoks automatinis ale reklamos sumetimais vyksmas, kaip galima ji atšaukti ar nuimti. Jei kažkas prisijungia prie paskyros ar užteks tik pasikeisti slaptažodį?

uzeini i puslapi ir padarai unlike stai ir viskas smile.gif
Atsakyti
Tai tiek aš suprantu, bet jei aš nespaudžiau "like" tai vadinasi aš ir nesidomiu tais puslapiais ir nenoriu, kad kažkas man kažka mano vardu žymėtu. Netvarka biggrin.gif Aš turėjau omeny, kad galbūt čia per nustatymus reikia kažką daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 06 liepos 2012 - 20:01
Gal žinote, ar sukūrus puslapį FB galima matyti, kas yra paspaudę like ar aš matyčiau tik kiek tokių yra? ax.gif Ir gal žinote, ar yra galimybė po to tą puslapį ištrinti?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 07 06, 22:08)
Gal žinote, ar sukūrus puslapį FB galima matyti, kas yra paspaudę like ar aš matyčiau tik kiek tokių yra? ax.gif Ir gal žinote, ar yra galimybė po to tą puslapį ištrinti?

Jei puslapis Tavo, Tu gali matyti visus - šiaip prašalaičiai nematys. Patį puslapį ištrinti galima, tik nežinau kaip su visokiais likučiais (jei kažkas bus kažko iš jo prisidalinęs, pri-like-inęs) - gali kažkur kažką dar ir rodyti.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 07 06, 23:48)
Jei puslapis Tavo, Tu gali matyti visus - šiaip prašalaičiai nematys. Patį puslapį ištrinti galima, tik nežinau kaip su visokiais likučiais (jei kažkas bus kažko iš jo prisidalinęs, pri-like-inęs) - gali kažkur kažką dar ir rodyti.

Dėkui už atsakymą.
Atsakyti
Kaip pasidaryti virselio foto, na zinot, per visa puslapio virsu? g.gif Nu jau baigiu gala gaut beieskodama... doh.gif
Dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2012 07 10, 00:03)
Kaip pasidaryti virselio foto, na zinot, per visa puslapio virsu?  g.gif Nu jau baigiu gala gaut beieskodama...  doh.gif
Dekui.  4u.gif

Yra toks mygtukas ar nuorodėlė, dešinėje pusėje "pridėti viršelį" (ant profilio, tenkur ir turėtų būti viršelis, to mygtuko ieškok), paspaudus leidžia įkelt naują nuotrauką arba rinktis iš esamų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertyio: 10 liepos 2012 - 08:47
QUOTE(taram-param @ 2012 07 06, 20:59)
Tai tiek aš suprantu, bet jei aš nespaudžiau "like" tai vadinasi aš ir nesidomiu tais puslapiais ir nenoriu, kad kažkas man kažka mano vardu žymėtu. Netvarka biggrin.gif Aš turėjau omeny, kad galbūt čia per nustatymus reikia kažką daryt 4u.gif

Pasikeičiau slaptažodį. kol kas viskas susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 07 10, 08:46)
Yra toks mygtukas ar nuorodėlė, dešinėje pusėje "pridėti viršelį" (ant profilio, tenkur ir turėtų būti viršelis, to mygtuko ieškok), paspaudus leidžia įkelt naują nuotrauką arba rinktis iš esamų 4u.gif

Nu vat niekur nieko tokio nera. Nei prideti, nei atnaujinti... Nesuprantu, kaip taip gali buti. g.gif
Kaip suprantu, turi buti kazkoks timeline atnaujinimas, o jo nera... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2012 07 10, 22:21)
Nu vat niekur nieko tokio nera. Nei prideti, nei atnaujinti... Nesuprantu, kaip taip gali buti.  g.gif
Kaip suprantu, turi buti kazkoks timeline atnaujinimas, o jo nera...  schmoll.gif

O pas tave apskritai yra ta timeline ar tu tik nori ją turėti? g.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos verysad.gif
Is karto atsiprasau, jei jau buvo sis klausimas uzduotas, gal tuomet pabandysiu perskaityt. Mano problema tokia: Facebook'e nerodo jokiu nuotrauku, nei tu, kurias as pati ikelusi, nei kitu ikeltu nuotrauku. Galvojau, gal nuimta varnele Show pictures, bet ne - visos "varnos" vietoj. Kitas zmogus bande is to paties kompo prisijungti prie savo paskyros - jam nuotraukas rodo. As bandziau is kito kompo - vistiek nerodo. Gal kam buvo taip nutike? Padekit verysad.gif
Atsakyti