Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 15, 12:00)
Aš esu įtraukus ir mano "like" nemato ir nieko nemato, jei tai ne "publick", o aš esu tam žmugui "close".

man kazkaip idomiau, irgi esu pas ji - close, itraukiau i restricted, nemato jis nieko mano profily, mano ikeltos info ir foto, bet mato visus like doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 06 15, 15:20)
man kazkaip idomiau, irgi esu pas ji - close, itraukiau i restricted, nemato jis nieko mano profily, mano ikeltos info ir foto, bet mato visus like doh.gif

Hm.. kaip įdomiai g.gif Gal jis tave prenumeruoja plius dar?
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 15, 19:37)
Hm.. kaip įdomiai g.gif  Gal jis tave prenumeruoja plius dar?

schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas padeti. Man nebeleidzia komentuoti ir like deti. Taip pat negaliu virseli uzsidet. Nieko nebesuprantu. Anksciau retai tesinaudojau, bet kartais ka nors parasydavau, viskas buvo gerai o dabar nebegaliu komentuoti nei kitu irasu... Raso pabandykite veliau.
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2012 06 20, 11:01)
Sveiki, gal galit kas padeti. Man nebeleidzia komentuoti ir like deti. Taip pat negaliu virseli uzsidet. Nieko nebesuprantu. Anksciau retai tesinaudojau, bet kartais ka nors parasydavau, viskas buvo gerai o dabar nebegaliu komentuoti nei kitu irasu... Raso pabandykite veliau.

Čia tik šiandien ar jau kuris laikas? Gal tiesiog, laikini nesklandumai. Man yra irgi buvę, kad neleido trint kažko ar koreguot, bet vėliau galėjau.
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 20, 13:23)
Čia tik šiandien ar jau kuris laikas? Gal tiesiog, laikini nesklandumai. Man yra irgi buvę, kad neleido trint kažko ar koreguot, bet vėliau galėjau.

Jau 3 dienas
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2012 06 20, 15:23)
Jau 3 dienas

Tuomet, neįsivaizduoju. Gal kas atsakys g.gif
Atsakyti
Gal kas galite man patarti, kaip pasikeisti vardą FB? Kai nueinu i General Account Settings "vardas ir pavardė", aš ten juos 5 jau susikūrusi, bet nei vienas man nepatinka šiuo metu blush2.gif ir naujo man susikurti nebeleidžia, ar aš nemoku, ar jau viršijau limitą doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2012 06 27, 16:34)
Gal kas galite man patarti, kaip pasikeisti vardą FB? Kai nueinu i General Account Settings "vardas ir pavardė", aš ten juos 5 jau susikūrusi, bet nei vienas man nepatinka šiuo metu  blush2.gif ir naujo man susikurti nebeleidžia, ar aš nemoku, ar jau viršijau limitą  doh.gif ?

limitas iki 5, deja
Atsakyti
Ka tik gavau kazkokia Gogobot progarama FB. Nelabai aisku kas ten turi buti.Gal kas gali man dorai paaiskint kas ten per zemelapis? blush2.gif Angliskai daug ko neperprantu ir su translatu. Ten kaip ir kur buni pastoviai draugam turi rodyt ar kazkas panasaus? Gal kas turi ta programele ir sekmingai naudojate? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, susikuriau savo FB profilyje PUSLAPI, na tai kaip grupe, bet vadinasi "puslapis", ir as ji noreciau istrinti, gal kas zinote kaip tai padaryti, aplamai kai ji istrinti, ir kaip istrinti kaikurias grupes ???????
Atsakyti
"Draugams, išskyrus pažįstamiems" - kas mato, jei varnelė prie šio pasirinkimo?
Atsakyti