QUOTE(Beiker @ 2008 01 25, 16:27)
Man 34-ta nestumo savaite. Su hemorojum problemu esu turejus ir pries

Dabar tas geris taip isvesejo, kad jau savaite laiko lipu sienom, nezinau net ka daryt. Paskambinau gydytojai, ji man liepe nusipirkt tableciu Ciclo 3 fort. As dar ir zvakuciu Posterisan paemiau, nesparasyta, kadjas galima naudot

Vartojau tuos vaistus 3 dienas. 4-ta diena pradejo mano hemorojus kraujuoti. Net nereikia eit i toleta, jis kraujuoja ir viskas. Negaliu nei vietoj stovet, nei vaiksciot, nei gulet. Galiu tik sedet. Jis matyt ten uzsispaudzia, niekur nesitrina ir maziau skauda. Vel pasambinau daktarei, dar liepe papildomai teptis Ginkor fort tepalu. Siandien man ji vyras parnes. Dar cia pasiskaiciau apie azuolo zieves nuovira. Tikiuosi visaskomplekas: tabletes, zvakutes, tepalas irnuoviras bent truputi palengvins mano kancias.
man panasi situacija sita dziaugsma turiu po pirmo gimdymo, bet vis zvakutem ir tepaliuku apsigydydavau, ir budavo ramu. o dabar 29 sav.

pries gera savaite vel atsinaujino labai nesmagu
kaip ir naudojau anksciau, nusipirkau posterizan tepaliuko ir mastu zvakuciu, bet kazkodel galvoju kad man jos netinka nestumo metu.
tik issidedu zavkute taip pradeda mausti pilveli ir labai prastai jauciuosi, pagalvojau kad jos gal nestumo metu nerekomenduojamos

nors lapelyje tas neparasyta. pas gine reikes pasiteirauti, nes ir as tuoj sienom lipsiu
siaip man pakraujuoja bet nelabai stipriai, bet perstejimas labai nemalonus