Pas mane jau nestumo metu atsirado tokios kaip mesytes nedideles apie iseinama anga
tai nelabai ir supratau kas tai is pradziu, ir dabar jos tebera, o kiek laiko jau praejo, nesuprantu ar cia man tas hemorojus ar kas
nes nei kraujuoja nei skauda man, tik siaip kazkoks diskomfortas. Tai bandziau cia forume klaust gydytojos, tai man atrase jog gali buti kazkoks venu issipletimas
isvis nieko nebesuprantu
QUOTE(lijo @ 2007 09 21, 14:11)
Butinai pirk tik is vaistines, nes skusdama ta azuola gali ir dar brudo visokio prisiskusti
QUOTE(Deimile @ 2007 09 21, 13:33)
Pas mane jau nestumo metu atsirado tokios kaip mesytes nedideles apie iseinama anga
tai nelabai ir supratau kas tai is pradziu, ir dabar jos tebera, o kiek laiko jau praejo, nesuprantu ar cia man tas hemorojus ar kas
nes nei kraujuoja nei skauda man, tik siaip kazkoks diskomfortas. Tai bandziau cia forume klaust gydytojos, tai man atrase jog gali buti kazkoks venu issipletimas
isvis nieko nebesuprantu 
tokios va mėsytės ir yra tas "išsvajotasis" hemarojus
Amry, ačiū, tepaliuką ir aš tą turiu nusipirkus
Papildyta:
QUOTE(degora @ 2007 09 21, 18:06)
Butinai pirk tik is vaistines, nes skusdama ta azuola gali ir dar brudo visokio prisiskusti 
aš pajuokavau dėl skutimo
Papildyta:
QUOTE(Amry @ 2007 09 21, 13:28)
pastebėjau, kad pirmas vaikas jau nebe pakeliui, o 4ios dienos kaip atėjęs
Sveikinu

ačiū
Tai vadinasi, turiu kuo greiciau nusipirkt zvakuciu ar tepaliuka koki, bet jauciu zvakutes labiau padetu
QUOTE(Deimile @ 2007 09 21, 18:38)
Tai vadinasi, turiu kuo greiciau nusipirkt zvakuciu ar tepaliuka koki, bet jauciu zvakutes labiau padetu 
joop
QUOTE(Deimile @ 2007 09 21, 19:38)
tepaliukas pamažina, bet iki galo bent jau man neišgydo
O vat man nelabai kas ir gelbeja - naudoju ir zvakutes, ir tepaliuka, ir apsiplovimus azuolo zieves nuoviru, bet kaip turejau ta "geri", taip ir tebeturiu. Na galiu pasidziaugti, kad dingo niezulys ir skausmas, o visa kita liko kaip buve. Bet jau ryt leksiu pas daktaru, gal bent jie patars kaip atsikratyti tos bjaurybes.
QUOTE(sayonara2 @ 2007 09 24, 11:33)
As pati naudojau procto-glyvenol zvakutes ir tepaliuka, bet nelabai pagelbejo (bent tepaliukas). Ir cia dar atrasti turetum vienos vargo seses gaminamo tepaliuko recepta, su kuriuo as nuejau i vaistine ir man pagamino - vat ar jis, ar apsiplovimai azuolo nuoviru man padejo atsikratyti niezulio ir skausmo. Zodziu naudok viska kompleksiskai - kasnors butinai bades, o jei ne - visada lieka daktarai (nors cia ne kokia sloga, apie tai ir kalbeti kazkaip nesmagu
QUOTE(sayonara2 @ 2007 09 24, 11:33)
Aš naudojau "procto-glyvenol" tepaliuką ir "hemorol" žvakutes
sveikutes,o man tai baisu su tuo hemorojum,man ir skauda ir niezti,ir tie guziukai islinde.nuo uzkietejimo pirkau zvakuciu,tepaliuka nuo skausmo,darau voneles su kalio permanganatu,nezinau ar gerai?patarkir,nes nebegaliu, is skausmo verkiu net
o tas zvakutes ,kad atlaisvintu vidurius negalima naudot
,bet as vakar jau neistveriau ir viena isidejau,o siandien vel pilvas kietas,gal dar viena isideti,kad atlaisvintu,ar negalima kasdien?
QUOTE(jolantika @ 2007 11 18, 18:18)
sveikutes,o man tai baisu su tuo hemorojum,man ir skauda ir niezti,ir tie guziukai islinde.nuo uzkietejimo pirkau zvakuciu,tepaliuka nuo skausmo,darau voneles su kalio permanganatu,nezinau ar gerai?patarkir,nes nebegaliu, is skausmo verkiu net
o tas zvakutes ,kad atlaisvintu vidurius negalima naudot
,bet as vakar jau neistveriau ir viena isidejau,o siandien vel pilvas kietas,gal dar viena isideti,kad atlaisvintu,ar negalima kasdien? 
Greitai niekas stebuklu nepadaro... Malsina skausma saltas vanduo... Ir jei guziukus sukisi i vidu... Bent jau man tuo momentu lengviau tikrai... O siaip reiktu su gydytoju tartis, ka naudoti... Neturetu uzdraust tepalo ar zvakuciu jei tokie skausmai...