Nu žinokit, man irgi buvo tas smagumas, kai nėščia buvau. Tai galiu pasakyt, kad nepadėjo man niekas - nei žvakutės, nei tepaliukai. Po gimdymo teko apsilankyt pas gydytpją Zaks (tai moteris), www.zakmeda.com Čia Vilniuje, labai maloni moteris. O šiaip, dažnai tai būna kraujo trombas, ypač nėščioms, tada reikia tiesiog ant binto gabaliuko išspausti Lioton gelio ir uždėti ant gumbelio. Ir taip kelis kart per dieną. Tai trombas tada išsivaikšto.
QUOTE(*weita* @ 2009 06 29, 01:26)
maidala - is karto dvi tabletes is ryto reikia isgerti ?gerai supratau ?
Papildyta:
bet ziuriu tas forte tai receptinis vaistas
Papildyta:
bet ziuriu tas forte tai receptinis vaistas

aga, 2 tabletes is karto. As visada geriu jau pavalgius, nors apie tai daktare nieko nesake, na bet del viso pikto. Posterisanui niekad neturejau recepto. O ir ant cyclo3fort parasyta kad receptinis, bet kaip pirkau antra pakuote neprase manes recepto. Manau tavo vyras turetu nesunkiai isigyti reikiamu vaistuku

QUOTE(maidala @ 2009 06 29, 13:37)
aga, 2 tabletes is karto. As visada geriu jau pavalgius, nors apie tai daktare nieko nesake, na bet del viso pikto. Posterisanui niekad neturejau recepto. O ir ant cyclo3fort parasyta kad receptinis, bet kaip pirkau antra pakuote neprase manes recepto. Manau tavo vyras turetu nesunkiai isigyti reikiamu vaistuku 

aisku dekui ,bandys tada maniskis
Nuo sios bjaurasties tikrai gerai yra jeigu isoreje tai tepaliukas Mastu S, o vidiniam zvakutes Mastu
,pabandykit turetu padeti, bet jis kartojasi tai gimdymo metu gali pasikartoti

labuka,man pries pastojant buvo hemarojus,tie patys guzeliai.skausmas nerealus.kai jau ta beda tai vaistai ir tepaliukai tik pagalbine priemone skausmui malsinti.nesinaudokite tuoletiniu popieriumi,apsiplaukite po drungnu vandeniu.pries einant miegoti,gulimoj padetyje,pamasazuokite su aliejuku guzeli ir bandykyte istumti ir uzraukti.tai padeda.
Va sedziu puse 4 prie kompo. Negaliu miegot skauuuuda labai. Guzeliai man atrodo keli vakar kaip isipute
Guliu prie kompo, darau Kegelio pratimus ir jauciuosi kaip sadomazochiste
Laukiu kolkas ryto begsiu i vaistine azuolo arbatos ir lioton.. Vakare isidejau zvakute tai kolkas efekto nulis, zinau kad nuo vienos nepageres
Norisi kaukt kaip vilkui nakti is skausmo...
Uzsipyliau ramuneliu, padarysiu kompresiuka, gal nors biski nusiramins...

QUOTE(emiliukas5 @ 2009 08 21, 03:40)
Va sedziu puse 4 prie kompo. Negaliu miegot skauuuuda labai. Guzeliai man atrodo keli vakar kaip isipute
Guliu prie kompo, darau Kegelio pratimus ir jauciuosi kaip sadomazochiste
Laukiu kolkas ryto begsiu i vaistine azuolo arbatos ir lioton.. Vakare isidejau zvakute tai kolkas efekto nulis, zinau kad nuo vienos nepageres
Norisi kaukt kaip vilkui nakti is skausmo...
Uzsipyliau ramuneliu, padarysiu kompresiuka, gal nors biski nusiramins...

Uzjauciu.

Na ka salia Posterisan zvakuciu naudoju dar tepaliuka Posterisan ir apsiplaunu azuolo zieves nuoviru... Laukiu rezultatu...
Na štai ir man pasireiškė tikriausiai tokia problema.
Vidurių užkietėjimo tikrai nebuvo, viskas lengvai ... Jokių skausmų ar kitokių nemalonių pojūčių patirti neteko, tik iššoko toks gumbelis. Kaip jį galima gydyti? Ar jis "sulenda atgal" nuo kokių žvakučių ar dar ko?

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 25, 20:06)
Na štai ir man pasireiškė tikriausiai tokia problema.
Vidurių užkietėjimo tikrai nebuvo, viskas lengvai ... Jokių skausmų ar kitokių nemalonių pojūčių patirti neteko, tik iššoko toks gumbelis. Kaip jį galima gydyti? Ar jis "sulenda atgal" nuo kokių žvakučių ar dar ko? 

pas mane irgi lygiai tas pats

Jo... menkas malonumas. Galiu pasakyt, kadangi turejau skausminga "drauga", net labai, tai trecia para gyvent jau buvo galima.. Zvakutes naudojau 5 paras, o tepaliuka teplioju iki siol. Mano ginekologe sake, tas iskilimas nesulys atgal iki gimdymo... Svarbu neskauda...
Kantrybes visoms
Kantrybes visoms

..turiu ir as sita "dziaugsmely"
man mazgely pradzioj skaudejo..tai naudoju HEMOROL zvakutes..
galima....kartais jas netgi skiria nesciosioms del viduriu uzkietejimo....skausmo jau nebera, bet mazgelis speju iki gimdymo tirai pupsos