Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Pas mane buvo buvo tas mazgelis išlindęs, net paskaudėdavo, o va jau antra savaitė jo nebėra, sulindo atgal blink.gif Nelabai supratau nei kodėl, nei kaip čia, nes galvojau, kad čia jau labai ilgam ir tik po gimdymo su juos teks pradėt kovot, bet tik džiaugiuosi tyliai, kad nebepasirodytų vėl unsure.gif
Papildyta:
gal čia todėl, kad nėščiųjų mankštą vandenyje pradėjau lankyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 09 10, 22:21)
Pas mane buvo buvo tas mazgelis išlindęs, net paskaudėdavo, o va jau antra savaitė jo nebėra, sulindo atgal  blink.gif Nelabai supratau nei kodėl, nei kaip čia, nes galvojau, kad čia jau labai ilgam ir tik po gimdymo su juos teks pradėt kovot, bet tik džiaugiuosi tyliai, kad nebepasirodytų vėl  unsure.gif
Papildyta:
gal čia todėl, kad nėščiųjų mankštą vandenyje pradėjau lankyt  g.gif

Sveikos 4u.gif Kankinuosi taip pat su siuo nemalonumu schmoll.gif
Daktarai patare nestumo metu teptis Lidoposterin'u tepalu pries tustinantis ir po juo. Siaip man padeda. Mazgelis sulenda, pasirodo tik po tustinimosi. Dar valgau po 2-3 obuolius per diena, nes tada lengviau tustintis...
Atsakyti
sveikos.cia manau visoms nestuke.gif ta problema kamuoja,ir man atsirado hemorojus
yra islinde raisteliai,bet ir pries nestuma turejau.mano problema manau tame kad
valgau pikantiskai.tai tada ir pasirodo,niesti.tai kad turiu atsisakyti visiskai
pikantisku pipiru bet pries nestuma nebevartojau tuo labiau dabar kai isvis negalima.
ir man kaip dabar yra uzkieteje trupuka viduriai tai kai steni ir islenda mano nuomone,nieko tepaliukas ir manau praeis. g.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif man irgi pastaruoju metu greiciausiai del nestumo islindo sitas "dzaugsmas". doh.gif tiesa, mazgeliu ar kraujo nepastebejau, tik labai niezti blush2.gif neapsikentus paprasiau mamos, kad nupirktu kokio tepaliuko, kuris tinka nestumo pradzioj. Na, vaistininke jai rekomendavo Procto Glyvenol. Viena karta pasitepiau, veliau paskaiciau anotacija, kad sito tepalo pirmais 3 menesiais negalima vartot doh.gif blink.gif na aisku, nuo vieno karto, tikiuosi, nieko nenutiks baisaus, taciau mane ismuse is veziu, kad apie vaistininkes rekomenduotus preparatus turi praktiskai vaistinej dar pasiskaityt unsure.gif
kiek suprantu, kazkuo pavojinga yra sio tepalo TRIBENOSIDE sudedamoji dalis, taciau niekur nerandu, kodel. gal kuri is jusu esat vartojusi si preparata nestumo pradzioj? kazkokia lengva panika apemus mane doh.gif unsure.gif
Atsakyti
brangosios nestukes, puoselekite savo pekta taska, nes ko tokiau tuo graziau, valgykite muslius su jortais, ryte ant tuscios gerkite stikline ir daugiau skysciu (sulciu, vandens). slyvu nektaras, burokeliai, aliejus, salotos, avizines koses.

po gimdymo tas geris pasidaro DAR baisesnis, skauda, sunta nuo isskiru. prisiminkite, kad yra zvakuciu ir kremuku su ledokainu, kurie nuima/palengvina skausma proctoglyvenol ir dar kazkoks. tas kremas gerai iki gimdymo, bet po jo - netinka, nes kraujo Ph kazka trukdo, tuomet tepiausi sudokremu (kudikiams pirksite nuo ishutimo). tiek mano patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2009 09 20, 17:54)
brangosios nestukes, puoselekite savo pekta taska, nes ko tokiau tuo graziau, valgykite muslius su jortais, ryte ant tuscios gerkite stikline ir daugiau skysciu (sulciu, vandens). slyvu nektaras, burokeliai, aliejus, salotos, avizines koses.

po gimdymo tas geris pasidaro DAR baisesnis, skauda, sunta nuo isskiru. prisiminkite, kad yra zvakuciu ir kremuku su ledokainu, kurie nuima/palengvina skausma proctoglyvenol ir dar kazkoks. tas kremas gerai iki gimdymo, bet po jo - netinka, nes kraujo Ph kazka trukdo, tuomet tepiausi sudokremu (kudikiams pirksite nuo ishutimo). tiek mano patarimu 4u.gif

g.gif kaip su tuo proctoglyvenol nestumo pradzioj? LT anotacijoj rasoma, kad pirmus 3 men naudoti negalima, anglu kalboj radau, kad parasyta, jog reikia buti atsargioms naudojant nestumo pradzioj... g.gif tai cia kaip - jis mirtinai pavojingas ar tiesiog tas "negalima" reiskia ta pati, ka ir kituose vaistuose "pasitarti su gyd. ar vastininku"? unsure.gif
Atsakyti
Šito "malonumo" mazgų uždegiminius procesus bei skausmą mažina emu riebalai (naudojami tik išoriškai smile.gif ). Pliusas jų tas, kad neturi jokio šalutinio poveikio kaip kad hormoninės priemonės.
Atsakyti
labukas po gimdymo praejo 1 men.
kaip tustinosiu tai isange ligtais adatelem bado ir po to ant tualetinio pop atsiranda sveziai raudono kraujo.
noreciau paklausti vaistai(zvakutes, tepalai)yra parduodami be recepto ar su?
ir pas koki gyd reiketu prasyti recepto pas savo seimos ar ginekologo?
su tustynimosi turiejau visada bedu del uzketejusiu vyduriu blink.gif verysad.gif
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 10 09, 23:06)
labukas po gimdymo praejo 1 men.
kaip tustinosiu tai isange ligtais adatelem bado ir po to ant tualetinio pop atsiranda sveziai raudono kraujo.
noreciau paklausti vaistai(zvakutes, tepalai)yra parduodami be recepto ar su?
ir pas koki gyd reiketu prasyti recepto pas savo seimos ar ginekologo?
su tustynimosi turiejau visada bedu del uzketejusiu vyduriu blink.gif  verysad.gif
aciu uz atsakymus

be recepto irgi gali isigyti, bet jei nori kreiptis i gydytoja - reik eit pas proktologa doh.gif
Atsakyti
man daktaryte israse vaistuku kurie visiskai nekenkmingi vaisiuj 4u.gif padeda. pasiteiraukite ir jus savo ginekologiu.
Atsakyti
QUOTE(boruze:) @ 2009 10 12, 15:51)
man daktaryte israse vaistuku kurie visiskai nekenkmingi vaisiuj 4u.gif  padeda. pasiteiraukite ir jus savo ginekologiu.

kokius tau vaistukus israse? 4u.gif
Atsakyti
Man ilga laika kakojant pasirodydavo kraujo. Viduriai daznai budavo uzkieteje. Tai as perdaug nesijaudinau, maniau kad viskas del tu kietu viduriu. Po gimdymo viskas sustiprejo ir neapsikentusi nuejau pas proktologe privaciai. Apziurejo ir pasake, kad yra isangeje itrukimas. Gydziausi zvakutemis. Bet viskas tai praeidavo, tai vel prasidedavo. Situacija kardinaliai pasikeite i geraja puse, kai drauges patarta pradejau nebenesioti stringu. Problema susitvarke savaime. Nes lygtai stringai ilenda i uzpakaliuka ir ten dirgina raumenukus, nuo ko ilgeja tiesioji zarna ir pan. Dabar laukiuosi antra karta, viduriai vel uzkieteje ir vel atsiranda kraujavimas. Tai jau nezinau dabar kaip cia man. Tikiuosi kad po gimdymo viskas praeis.
Atsakyti