Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Man pasirode mazgeliai, ar galiu naudoti hemarol žvakutes?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 11 22, 15:49)
Man pasirode mazgeliai, ar galiu naudoti hemarol žvakutes?

Kiek zinau, jos augalines, bet del visa ko perklauskit vaistininkes. ax.gif
Atsakyti
Pas mane viduriai neuzkieteja, bet issitustinusi labai nedaug pasirodo kraujo. Nieko neskauda ir po viso reikalo WC viskas buna normaliai. Maniau, kad nuo burokeliu ar spanguoliu (pas mane pasilpes kraujas), bet paskaiciau cia ir supratau, kad gali pas mane buti hemarojus. Jokiu mazgeliu dar neaptinku, gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 11 23, 12:23)
Pas mane viduriai neuzkieteja, bet issitustinusi labai nedaug pasirodo kraujo. Nieko neskauda ir po viso reikalo WC viskas buna normaliai. Maniau, kad nuo burokeliu ar spanguoliu (pas mane pasilpes kraujas), bet paskaiciau cia ir supratau, kad gali pas mane buti hemarojus. Jokiu mazgeliu dar neaptinku, gal kam taip buvo?

Jei isoreje mazgeliu nera, tai nereiskia, kad ju nera viduje. Gali buti, kad tustinantis jie pasizeidzia ir pakraujuoja.
Atsakyti
man ir ankščiau tik kraujo pasirodidavo , o dabar nežinau ką daryti įšorinei mazgeliai unsure.gif Skaičiau, kad šaltalankių aliejus gerai g.gif Gal kuri bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 11 23, 16:19)
man ir ankščiau tik kraujo pasirodidavo , o dabar nežinau ką daryti įšorinei mazgeliai  unsure.gif  Skaičiau, kad šaltalankių aliejus gerai  g.gif  Gal kuri bandėt?

Nusipirkau, bet biski durnas reikalas su aliejum - kaip padaryti, kad jis vidun patektu? O jei isore pasitepti, tai kelnaites liks aliejinos, irgi vejai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 11 23, 16:43)
Nusipirkau, bet biski durnas reikalas su aliejum - kaip padaryti, kad jis vidun patektu? O jei isore pasitepti, tai kelnaites liks aliejinos, irgi vejai.

Nezinau man kelnaiciu neterlioja juk iklota dedi mirksiukas.gif o i vidu jei jau reik tai su ausu krapstuku galima, nors man i vidu ir nereikia, pas mane tik vienas isorinis mazgelis blush2.gif bet gydo tai jis man tikrai gerai mirksiukas.gif O dar juk kam reikia i vidu galima tamponeli is binto padaryt, pamirkyt i alieju ir ikyst blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabesita: 23 lapkričio 2009 - 15:52
reikės pabandyti, o ji vaistinėj pirkti? Kokia kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 11 23, 17:22)

vaistinej turi but, o kainos tai tikrai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 11 23, 17:22)

As tai pirkau pilstoma pardej "Aliejus", keli litai tekainavo buteliukas, va adresai tos pardes:
http://www.aliejus.com/kontaktai
Atsakyti
Nu vieni vargai, gal po nestumo viskas susitvarkys. O tie mazgeliai turi butinai islysti? Ar jie taip ir gali likti viduje?
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 11 24, 12:01)
Nu vieni vargai, gal po nestumo viskas susitvarkys. O tie mazgeliai turi butinai islysti? Ar jie taip ir gali likti viduje?

Teoriskai gali ir neislisti. Bet as nueiciau pas daktara.
Atsakyti