Nieko tokio tas pupeles dydzio gumbelis. Man taip pat buvo. Po savaites praejo. Truputi tepiau Mastu, ar koks ten tepalas, bet daktare mano sake, kad nieko daryt nereikia, nebent skauda, tai tada tept tuo tepaliuku.
Aš tokią problemą turiu jau seniai, buvo lyg ir viskas susitvarkę, tačiau išlindo ir vėl tas h..... Esu pirmame trimestre, žinau, kad vaistų jokių negalimą
Taciau man patarė nusipirkti šaltalankių aliejaus ir tepti. Šeip apie tą šaltalankiu alieju pasiskaitinėjau - tai labai geras dalykas pasirodo
Labai tikiusoi, kad nereiks jokiu kitokiu vaistu.
Taip pat pradejau gerti jogurto baktarijas - jos taip pat turetu sureguliuoti zarnyno procesus (bent jau taip tikiuosi)

Taip pat pradejau gerti jogurto baktarijas - jos taip pat turetu sureguliuoti zarnyno procesus (bent jau taip tikiuosi)

QUOTE(Assssssia @ 2010 02 21, 16:44)
O kazin kiek to kalio permanganato reikia deti darant voneles
i silta vandeni keleta grudeliu? tirpalas turi gautis silpnas? kiek laiko tupeti toj vonelej 

siaip kelis grudelius reikia iberti, kad toks vos rausvas gautusi skystis, nepersistengti, nes gali nudeginti. O pasededavau joje kol vanduo pradedavo vesti. tai net ir neatsimenu kiek laiko gaudavosi.
QUOTE(zarinacka @ 2010 02 25, 10:14)
O gal kuriai nors taip yra, kad tie guzeliai tai atsirado, bet dar aplinkui yra beprotiskas niezejimas ir karstis visur, deginimas.. Ypac, kai pavartoju Mastu zvakutes, net uzmigti neina.. Kas zino kokiu budu, kaip apraminti ta niezejima deginima aplinkui didesniame plote?
Man daktare sake patept tepaliuku, kuri turiu (Mastu), jei skaudes...
QUOTE(zarinacka @ 2010 02 25, 12:14)
O gal kuriai nors taip yra, kad tie guzeliai tai atsirado, bet dar aplinkui yra beprotiskas niezejimas ir karstis visur, deginimas.. Ypac, kai pavartoju Mastu zvakutes, net uzmigti neina.. Kas zino kokiu budu, kaip apraminti ta niezejima deginima aplinkui didesniame plote?
Man beveik visada taip buna. Tai man padeda posterizan tepalas, nuima grauzima.
QUOTE(zarinacka @ 2010 02 25, 14:29)
O negali kazi taip buti, kad cia kaip tik prasidejo alergija nuo tu zvakuciu, nes anksciau man tokio deginimo nebuvo?.chm
Kazi ar bevartoti tas zvakutes? ..

Su gydytoja reikia pasikonsultuoti, pats zmogus ka cia gali nuspresti.... Gal ir reakcija kokia gavosi...
man ir tas mazgelis atsirado... bet viduriai nebeuzketeje, o mazgeli skauda...
manbuvo lyg ir pries tai pradeje darytis, bet praejo, o dabar taip staigiai uzaugo kaip kokia votis
ir skauda biski, nezinau net ka daryti, ar pirkti tas zvakutes ar tepaliuka??

QUOTE(Austte @ 2010 02 26, 11:15)
man ir tas mazgelis atsirado... bet viduriai nebeuzketeje, o mazgeli skauda...
manbuvo lyg ir pries tai pradeje darytis, bet praejo, o dabar taip staigiai uzaugo kaip kokia votis
ir skauda biski, nezinau net ka daryti, ar pirkti tas zvakutes ar tepaliuka?? 

Man nuo skausmo tik POSTERISAN tepaliukas padėjo, bet mazgai liko

laba merginos jungiuos ir as i jusu buri,siandiena man labai nemaloni diena ,islindo tas grazuolis melynas guzas is.... ir dar skauda, kaista ir dar niezti tas zaraza
Peskaiciau visa tema, tai griebiaus jau pirmuju veiksmu is to ka turiu: 2 kiviai,saltas dusas pupsikui,vazelinas ir n kartu sugrudimas o ten is kur iskrenta
ir kegelio pratimai.
Visa diena kaip nesava,na treciadieni laukia vizitas pas daktare ,ziuresiu ka sakys.Nelabai jaukiai jausiuos jei iki gimdymo nepraeis, bijau to negrazaus vaizdo stumimo metu
Nebuvo pirmus miestumus ,tai ne turejo atsirast dabar
Vilios kad praeis greiciau nei greitai

Peskaiciau visa tema, tai griebiaus jau pirmuju veiksmu is to ka turiu: 2 kiviai,saltas dusas pupsikui,vazelinas ir n kartu sugrudimas o ten is kur iskrenta

Visa diena kaip nesava,na treciadieni laukia vizitas pas daktare ,ziuresiu ka sakys.Nelabai jaukiai jausiuos jei iki gimdymo nepraeis, bijau to negrazaus vaizdo stumimo metu

Vilios kad praeis greiciau nei greitai