Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Posterisan tepaliukas, greičiau suveikė, bent jau skausma nuemė beveik unsure.gif
Atsakyti
Mane gine nusiunte pas proktologa, israse Posterisan zvakutes, dar tepala tepiau, skalvau su azuole zieves nuoviru, nes jau pries tai atsisest negalejau is skausmo doh.gif dar pradejau reguliuot mityba, daug vandens, ubuoliu, kitu vaisiu ir darzoviu, rupi duona, dziovinti vaisiai vakare ir kuo maziau kavos, kakavos, sokolado, miltiniu patiekalu - zinokit mazgeliai neisnyko, bet tustinuos laisvai be skausmo ir galiu gyvent kaip zmogus smile.gif aisku, sunku nevalgyt ivairiu skaniu dalykeliu, po truputi sau leidziu, bet labai stebiu, kad nepaketetu nei kiek viduriai.
Tikiuosi si mano patirtis pades jums brangios nestuke.gif ir galesit truputi pasidziaugti savo nestumu thumbup.gif
Atsakyti
o jeigu hemorojus atsiranda nestumo metu, nors ir su viduriais viskas tvarkoj, tokiu atveju lieka tik zvakutes ir tepaliukai bei laukt kol baigsis nestumas? kaip dar galima pasiruosti pries gimdyma, kad labai nepergyvenant del hemorojaus butu galima gimdyt?
Atsakyti
Vargstu ir as su sita beda,atsirado man uzkart po gimdymo,gine liepe uzkart su Mastu tepalu tepti,bet nieko jis man nepadejo.Gal zvakutes efektingesnes? doh.gif
Man atsirado guzelis isoreje,bet jis neskausmingas,kol nenueinu i tulika rimtam reikalui,tada jau akyse zalia pasidaro,atrodo kad kazkas pjautu viduje su peiliu ir kraujo pasirodo pasitustinus.Gal kas zinote Cyclo3fort receptinis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kreida @ 2010 01 12, 14:23)
Vargstu ir as su sita beda,atsirado man uzkart po gimdymo,gine liepe uzkart su Mastu tepalu tepti,bet nieko jis man nepadejo.Gal zvakutes efektingesnes? doh.gif
Man atsirado guzelis isoreje,bet jis neskausmingas,kol nenueinu i tulika rimtam reikalui,tada jau akyse zalia pasidaro,atrodo kad kazkas pjautu viduje su peiliu ir kraujo pasirodo pasitustinus.Gal kas zinote Cyclo3fort receptinis? doh.gif

siandien pirkau Cyclo3fort be recepto
Atsakyti
Oi aciu bandysiu ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Galiu iš patirties pasakyti, kad visokie tepalai tik vietiškai veikia ir tam kartui. Nesvarbu, kad viduriai neužkietėję. Mano viduriai visada buvo normalūs, bet... Eikit kuo greičiau pas daktarus. Žinoma, kol yra nėštumas, nieko jums nepadėti negalės, liks tik tepaliukai, bet paskui tikrai rūpinkitės savimi. 4u.gif
http://www.hemorojus...p_beoperac.html
Atsakyti
Kad kazkaip baisoka pas tu daktaru eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 01 12, 17:19)
Galiu iš patirties pasakyti, kad visokie tepalai tik vietiškai veikia ir tam kartui. Nesvarbu, kad viduriai neužkietėję. Mano viduriai visada buvo normalūs, bet... Eikit kuo greičiau pas daktarus. Žinoma, kol yra nėštumas, nieko jums nepadėti negalės, liks tik tepaliukai, bet paskui tikrai rūpinkitės savimi.  4u.gif
http://www.hemorojus...p_beoperac.html

jeigu ligatūras dedant nereikia nuskausminimo, tai gal ir nėštumo metu jas uždėtų? nes aš tai irgi visai nelinkusi tempti, bet kiek perskaičiau mamų atsiliepimų toks įspūdis susidaro, kad nėštumo metu gydytojai tik žvakutes arba tepaliukus skiria
Atsakyti
Sakykit, kas gydytės Posterisan žvakutėm, per kiek laiko išgijot? Nes aš nusipirkau ir jau damušiau 1 pakelį (ten 10 žvakučių, per parą susinaudoja 2, tad po 5 dienų jau neliko), ir manau, kad reikės dar, nes rezultatų kol kas nematau g.gif Bet, instrukcijoj buvo parašyta kad be pertraukos ilgiau nei 3 sav tų žvakučių vartoti nepatartina..Tai man įdomu realiai kiek tas gydymo procesas gali užtrukti, nes visgi žvakutės nėra labai pigios unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 12 sausio 2010 - 18:57
QUOTE(oge @ 2010 01 12, 20:44)
jeigu ligatūras dedant nereikia nuskausminimo, tai gal ir nėštumo metu jas uždėtų? nes aš tai irgi visai nelinkusi tempti, bet kiek perskaičiau mamų atsiliepimų toks įspūdis susidaro, kad nėštumo metu gydytojai tik žvakutes arba tepaliukus skiria

Gal reikia pasikonsultuoti (pasiskambinti), ar taiko nėštumo metu kokius panašius gydymus. g.gif

Atsakyti
QUOTE(kreida @ 2010 01 12, 15:23)
Gal kas zinote Cyclo3fort receptinis? doh.gif

Nereceptinis.
QUOTE(kreida @ 2010 01 12, 19:15)
Kad kazkaip baisoka pas tu daktaru eiti blush2.gif

Matyt, dar nepakankamai blogai jauciates, bet nepatariu tempti iki tol, kol nebegalesite tverti ir liga bus pazengusi.
QUOTE(oge @ 2010 01 12, 19:44)
toks įspūdis susidaro, kad nėštumo metu gydytojai tik žvakutes arba tepaliukus skiria

Taip ir yra.
QUOTE(Ketus @ 2010 01 12, 19:57)
Sakykit, kas gydytės Posterisan žvakutėm, per kiek laiko išgijot? Nes aš nusipirkau ir jau damušiau 1 pakelį (ten 10 žvakučių, per parą susinaudoja 2, tad po 5 dienų jau neliko), ir manau, kad reikės dar, nes rezultatų kol kas nematau  g.gif Bet, instrukcijoj buvo parašyta kad be pertraukos ilgiau nei 3 sav tų žvakučių vartoti nepatartina..Tai man įdomu realiai kiek tas gydymo procesas gali užtrukti, nes visgi žvakutės nėra labai pigios  unsure.gif

Mano nuomone, zvakutes tik lengvina simptomus. Pagerkite Cyclo-3 Forte, mirkykite zvakutes i saltalankio alieju - puikus dalykas.
Atsakyti