QUOTE(Ketus @ 2010 01 12, 20:57)
Sakykit, kas gydytės Posterisan žvakutėm, per kiek laiko išgijot? Nes aš nusipirkau ir jau damušiau 1 pakelį (ten 10 žvakučių, per parą susinaudoja 2, tad po 5 dienų jau neliko), ir manau, kad reikės dar, nes rezultatų kol kas nematau

Bet, instrukcijoj buvo parašyta kad be pertraukos ilgiau nei 3 sav tų žvakučių vartoti nepatartina..Tai man įdomu realiai kiek tas gydymo procesas gali užtrukti, nes visgi žvakutės nėra labai pigios
Man labiau padejo Posterizan tepalas su angaliuku, kap ir zvakutes veikia. O as tai su gydytojais turejau ir blogos patirties. Po gimdymo buvo mazgeliai iskrite, atrode ir jautesi labai blogai. Tai as su POSTERISAN tepaliukais, saziningom siltom vonelem su keliais grudeliais kalio permanganato visus mazgus sumazinau iki nulio. Net gydytoja stebejosi, bet saziningai mirkiausi:) Pries kita pastojima kaip gera mamyte nuejau pas urologe santariskese, sakau va taip buvo, dabar planuoju pastoti, gal paziurekit, ka daryti, kad taip nebutu. Ji paziurejo, oi kaip blogai, tave operuoti reikia butinai. Uzrase mane operacijai, po operacijos min puse metu nepastoti. Visa nelaiminga isejau. Nuejau i privacia klinika pas kita gydytoja. Tas tyrimus normalius padare (ana gydytoja tik vizualiai apziurejo), sako nieko tau cia nera baisaus, o operacijos daromos tik jau paciais paciausiais krastutiniais atvejais, nes labai slykscios. O dabar jei kas, tai is karto nuo pat pradzios posterisan tepaliuku pateplioju ir per kelias dienas praeina.