Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

aš irgi šianakt siaubo filmus sapnavau doh.gif kad išplaukėm su jachta kai leliukui buvo kelios dienos. Ir tik tada sumasčiau, kad jam valgyt duot reikia. Jis truktelėjo pienelio pora syk ir suglebo visas (supratau, kad negyvas doh.gif ). Pabudau panikoj ir sunku bebuvo užmigt doh.gif Net ir dabar baisu sapną prisiminus doh.gif Tikiuosi, nieko blogo nereiškia g.gif (leliukas pilvely dar bumsi)
O aš su tokiu klausimu dėl rūbelių -kokių išmierų ir kokiam sezonui pirkti. Jei mūsų lelius gims birželio pabaigoj, tai 0-3 mėn. (iki 62 cm) vasariniai, o nuo 62 cm jau ilgom rankovėm? Ar jei vaikas didesnis (manau, taip bus), tai dar ir 3 -6 mėn. (iki 68 cm) pirkti trumpom rankovėm vasarai?
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 17, 22:25)
Sveikos burbulytes  mirksiukas.gif 
Artejancioms link finiso-kuo daugiau teigiamu emociju  wub.gif

Mano bendralaikems-gal jau jauciate leliuko spyriukus?  mirksiukas.gif

Sveikute as dar nieko nejauciu schmoll.gif , o jau taip laukiu, nu gal dar ankstoka g.gif O kaip tu, ar jauti jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 18 vasario 2012 - 10:22
nu ką paskambėjau į kliniką, nuramino, kad panikuot nereikia. pasiūlė prisitaikyt gulimą režimą ir save stebėti. ar kietėja pilvukas, kiek kieteja, ar nelauzia nugaros, kaip juda vaikutis. jei ką sakė į vakarą atlėkti apžiūrai.
bet nugariukas man senai paskauda, tai jo kaip indikacijos nebelabai paimsi. zodziu, kol kas gulinėjam ir nieko nedarom. nuramino, kad gal tai tiesiog padidėjusios išskyros, bet dar ne kamštis. ir kad su išėjusiu kamščiu dar kelias savaites gali jokia veikla neprasidėti.

keberiokst, ka tau gražaus sakė? 4u.gif

rytas 4u.gif

kerzaka, tai tik sapnas stenkis pamiršti, tai nieko nereiškia. mes pajautrintai reaguojam į laukimąsį, vat ir išlenda baimės per tokius košmarus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 17, 22:56)
sveikos merginos, stai ir as 4u.gif aciu pasigedusioms.
pirmadieni netiketai teko gultis i AK patologini. Kokiu tik emociju ir jausmu neteko isgyventi per tas dienas  unsure.gif bet Dievulis isklause musu maldas, vis dar esu 2in1  nestuke.gif echo rodo sveika 2,8 kg mazuliuka, mums ne pilnos 35 sav. 5 d. (liniuote mano skuba) dabar gulimas rezimas namuose, kiek dieneliu istempsim, tiek. o ir saremiai 100 balu stiprumo buvo, ir kaklelis antradieni jau 3cm atsiveres, ir berods kamstis eina... tai man cia ne nugara skaudejo, o saremiavau  unsure.gif
einu toliau guleti, jau ant slaunu beveik melynes prisitryne, nes nei sedet, nei stovet negaliu...

Vajei, Myciute, laikykites 4u.gif viskas bus gerai, dabar tik gulet gulet ir dar karta gulet!

Ei kovinukes, as pirmoj vietoj, bet ziuriu visos jau mane nori lenkti bigsmile.gif as nei gimdymo datos zinau, nei kas vyksta doh.gif siandien tik paryciais paruosiamieji buvo, tai kelis kartus uzejo skaudet pilvuka ir praejo... blush2.gif

Vilte, leliukas nuostabus wub.gif einu ir as ikelsiu keleta nuotraukeliu ir nestukiskos fotosesijos.
Atsakyti
Rute,o man apibudinus pasake,kad kamstis.Ir nebutina ten jokiu spalvu,gali jos buti,bet nebutinai.Veliau vakare dar daugiau buvo,nu ten tai jau is vis,gal koks geros puses degtuku dezutes gabalas.Siryt dar kazkiek yra.Del laiko nieko nesake,gali buti greitai,gali ir uz poros savaiciu.Tik nuojauta sako,kad iki tos kovo 7 dienos tikrai nedatrauksiu.O pilvuka kaip per mm maudena,vakar stipriau,siandien kol kas silpniau.
Kraujai sake gerai,HB superinis;tik kazkokie smulkus smulkus kepenu finkcijos pakrypimai,bet nieko rimto.Nu tai gal gerai,kaip bebutu einu pirmadieni spaudimo matuotis.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 18, 12:05)
Rute,o man apibudinus pasake,kad kamstis.Ir nebutina ten jokiu spalvu,gali jos buti,bet nebutinai.Veliau vakare dar daugiau buvo,nu ten tai jau is vis,gal koks geros puses degtuku dezutes gabalas.Siryt dar kazkiek yra.Del laiko nieko nesake,gali buti greitai,gali ir uz poros savaiciu.Tik nuojauta sako,kad iki tos kovo 7 dienos tikrai nedatrauksiu.O pilvuka kaip per mm maudena,vakar stipriau,siandien kol kas silpniau.
Kraujai sake gerai,HB superinis;tik kazkokie smulkus smulkus kepenu finkcijos pakrypimai,bet nieko rimto.Nu tai gal gerai,kaip bebutu einu pirmadieni spaudimo matuotis.

vat ir aš prie kamščio skirčiau tokį reiškinį. nu jokios ten ne išskyros, tik tiek, kad pas mane jų kol kas ne tiek daug. tfu, tfu, tfu..
bet kuriuo atveju tau jau ramu - mažuliukas pilnai išnešiotas, dabar jam teliko pačiam gimimo dieną pasirinkti. visgi šaunuoliai gydytojai, kad net numatydami cp nepuola ankstesnių terminų nustatinėti, o leidžia pačiai veiklai prasidėti. 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau TA biggrin.gif
mano leliukas 2,5 kg., toks maziukas smile.gif kaip kitoms, kurios kova gimdys? Man dar reikia nors pora savaiciu temti, kad svoris butu apie 3,2 kg
data 03.11

Labas
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 02 18, 11:21)

Ei kovinukes, as pirmoj vietoj, bet ziuriu visos jau mane nori lenkti  bigsmile.gif as nei gimdymo datos zinau, nei kas vyksta  doh.gif siandien tik paryciais paruosiamieji buvo, tai kelis kartus uzejo skaudet pilvuka ir praejo... blush2.gif

Pelenuroze, nelenksim, nelenksim
Nelysim be eiles) smile.gif smile.gif , man sekanti TA kovo 7 d., tai reikia istempti dar...
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 17, 15:30)
Na ka,mano data kovo 7  wub.gif

Keberiokst, kaip gerai kad data jau zinoma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ramiau
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 02 17, 20:56)
sveikos merginos, stai ir as 4u.gif aciu pasigedusioms.
pirmadieni netiketai teko gultis i AK patologini. Kokiu tik emociju ir jausmu neteko isgyventi per tas dienas  unsure.gif bet Dievulis isklause musu maldas, vis dar esu 2in1  nestuke.gif echo rodo sveika 2,8 kg mazuliuka, mums ne pilnos 35 sav. 5 d.

Myciute, laikykis dar. O as einu i nesciuju gimnastika, 1k/savaite, tai uzsiemimai dar iki kovo 6 d. nusimato smile.gif smile.gif smile.gif Vakar uzmirsau gydytojos paklausti ar galima, bet kol kas as jokiu pozymiu gimdymo nejauciu, tik dar noriu vaikucio svori paauginti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes busimi mamukai 4u.gif

Myciute, dar pagyvenkit kartu, palaukit kol sniegai nutirps 4u.gif . Bet kaip gerai, kad niekur nevaziavai ta savaitgali unsure.gif . Geriau jau visgi tokiu velyvu nestumo laikotarpiu nekeliauti stipriai unsure.gif

Keberiokst, man spaudima per TA si kart irgi rado 130/70, nors jis visada pas mane buna max 110/60, dar uzklausiau ar nieko tokio, sake nieko tokio, jei nejauti jokiu blogumu, nu nejauciu tai stengiuos ir neimt i galva, o tyrimus tik po geros savaites darysiuos, manau preeklampsijai visgi turetu auksciau kilt g.gif

As su klausimu, ar galima nestukems valerijonu pagert kas vakara? Pajauciau, kad pastaruoju metu labai greit susigraudinu, erzina smulkmeniskos problemeles ir ypac vakare apsiverkt galiu net ir pagalvojus, nesvarbu gero ar blogo doh.gif blush2.gif . Jauciu kazkokiu raminanciu zoleliu kartais reiketu blush2.gif
Atsakyti
milima, kai as gulejau patalogijos skyriuje, pats gydytojas liepe del nervu nusipirkti valerijono zirniuku, kad ramesne buciau,. Tai reiksia kad nesciom galima smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nestuliukes 4u.gif

Myciute, nebyrek dar, laikom uz tave kumstukus 4u.gif

Ledididi, vilte, nuosirdziausi sveikinimai pagaliau susitikus su savo stebukleliais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes,
aciu visoms uz palaikyma papasakosiu visa istorija, kas bijot skausmo, neskaitykit.

is tikruju tas nugaros skausmas buvo paruosiamieji. Pirmadieni ginei pasiskundziau, paziurejo kakleli, o tas jau suminktstejes ir pradejes vertis blink.gif sako, staigiai varai i priimamaji. Ten bematuojant tonus, man vel suskaudo nugara. O akusere sako, o jums saaaremis, prakvepuokite. Maniau akys iskris man blink.gif bet ten dar buvo uogytes... vakare bematuojant tonus saremiai vis stiprejo... pasieke 80, paskui 100 balu. naktis bemiege, skausminga ir pilna baimes kada isves i gimdykla... Ryte echo, kraujo tyrimai. Per pietus gyd. apziuri, kaklelis beveik issitiesines, atsidarymas 3cm... ir vel nezmoniskai skausmingi saremiai. Gal 5 zmones suleke ziuret kas darosi, man pulsas bilekoks didelis, vaikeliui irgi. Skubiai suleido man stipriu nuskausminamuju. Kad pailseciau pries gimdyma. Valanda dvi nugrimstu i sapna... gyd. ir akuseres laksto... matuoja spaudima, temperatura. Moraliskai nusiteikieju gimdymui. Bet.. saremiai ir skausmai nurimsta, nakti miegu ramiai... Treciadieni diena jauciuos geriau, man net siulo vaziuoti namo, nes ryt vasario 16 d., iseigine ir nieks nenori apsikrauti papildomu darbu.. Paprasau leisti pasilikti. Vakare, nakti vel saremiai... vel naktis be miego, palatos kaimyne knarkia, saldytuvas senas burzgia, uz sienos gailiai verkia mazylis, o mano sirdis dauzosi kap pasiutus... Vel fiksuojam saremius... paryciais gaunu stipriu raminamuju ir pagaliau uzmiegu. Ketvirtadieni jauciaus jau daug geriau, net pradejau galvoti apie namus. Penktadieni mano viltys issipildo, saremiu nejauciu, kaklelio nebetikrina ir gyd. paleidzia guleti namuose thumbup.gif
Nakti miegu neramiai, sunkiai verciuosi, bet lipu is lovos tik i tulika ir pavalgyti, is lovos duodu nurodymus MB ka ir kur dar sukrauti ir esu be galo laiminga, kad turiu toki rupestinga vyra, o mazylis vis dar spurda mano pilvelyje wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 18, 18:26)
sveikutes,
aciu visoms uz palaikyma papasakosiu visa istorija, kas bijot skausmo, neskaitykit.
o mazylis vis dar spurda mano pilvelyje  wub.gif  wub.gif

Myciute, pailsek ir palaikyk dar mazyli pilvelyje smile.gif smile.gif smile.gif
kiek teko prisikenteti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti